Slå Siris adgang til dine data fra appen Sundhed til eller fra

På understøttede enheder og på understøttede sprog kan du give Siri adgang til at læse og skrive visse data fra appen Sundhed, f.eks. blodtryk eller kropstemperatur. Dine data fra appen Sundhed forlader ikke enheden, når din Siri-anmodning gennemføres.

Sådan slår du Siris adgang til dine data fra appen Sundhed til eller fra

Du kan til enhver tid slå Siris adgang til dine data i appen Sundhed til eller fra.

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Rul ned, og tryk på Sundhed.

3. Tryk på Dataadgang og enheder.

I indstillinger til Sundhed på iPhone kan du justere indstillingerne, f.eks. Siris adgang til sundhedsdata.
  4. Tryk på Siri, og slå Adgang til sundhedsdata til eller fra.

I indstillinger til Sundhed på iPhone skal du trykke på Siri for at slå Siris adgang til data fra appen Sundhed til eller fra.

Hvis du deaktiverer Siris adgang til dine data fra appen Sundhed, og du fremsætter en anmodning, der kræver, at Siri får adgang til disse data, beder Siri dig om at aktivere adgangen til data fra appen Sundhed igen.

Om Siris adgang til data fra appen Sundhed og din anonymitet

Siri og appen Sundhed er designet til at beskytte din anonymitet. De oplysninger, du tilføjer om dig selv i appen Sundhed, er til din brug og deling. Du kan beslutte, hvilke oplysninger der skal ligge i appen Sundhed, samt hvem der kan tilgå dine data.

• Dine data fra appen Sundhed er krypteret på din enhed med en kode.

• Dine data fra appen Sundhed forlader ikke din enhed, når din Siri-anmodning udføres.

• Hvis Siri ikke genkender din anmodning som en anmodning om at læse eller skrive data fra appen Sundhed, behandler Siri anmodningen ved at anvende standardadfærden, og alle sundhedsoplysninger, som du inkluderer i anmodningen, sendes til Apples servere.

Læs mere om standardadfærden for Siri og Diktering

Du kan også acceptere at dele visse data med Apple for at hjælpe med at forbedre funktionerne i Sundhed, Aktivitet og Fitness. Disse data inkluderer ikke personlige data og deles ikke med Apple, medmindre du tilmelder dig Gør Sundhed og aktivitet bedre.

Læs om, hvordan visse data, som du muligvis vælger at dele med Apple, indsamles og bruges

Tilgængelighed af Siri-anmodninger, der er relateret til data fra appen Sundhed

Hvis du vil have adgang til og registrere data fra appen Sundhed ved hjælp af Siri, skal du bruge:

• iPhone med iOS 17.2 eller en nyere version, understøttede iPad-modeller* med iPadOS 17.2 eller en nyere version eller Apple Watch Series 9 eller Apple Watch Ultra 2 med watchOS 10.2 eller en nyere version

• Siri-sprog, der er indstillet til engelsk (USA) eller mandarin (Kina, fastlandet). Sådan kontrollerer du dit Siri-sprog: Gå til Indstillinger > Siri & søgning > Sprog.

*Fås til iPad Pro 12,9" (3. generation og nyere modeller), iPad Pro 11" (1. generation og nyere modeller), iPad Air (3. generation og nyere modeller), iPad mini (5. generation og nyere modeller) og iPad (8. generation og nyere modeller).