Identificer autentiske og certificerede Apple Watch-opladere

Apple anbefaler, at du udelukkende oplader dit Apple Watch med opladere lavet af Apple eller opladere, der har gennemført Apple MFi-certificering og bruger Made for Apple Watch-mærket. Hvis du bruger en forfalsket eller ucertificeret oplader, kan du opleve langsom opladning, gentagne lyde og reduceret driftstid for batteriet. Læs om, hvordan du identificerer opladere lavet af Apple og MFi-certificerede opladere.

Identificer opladere lavet af Apple

Autentiske opladningsstik lavet af Apple er hvide. Nogle Apple Watch-opladere har tekst- og lovgivningsmæssige markeringer på opladerkablet:

Apple Watch-opladerkabel med lovgivningsmæssige markeringer

Følgende er eksempler på opladere lavet af Apple:

Hurtig magnetisk Apple Watch-oplader til USB-C-kabel

Hurtig magnetisk Apple Watch-oplader til USB-C-kabel (1 m)

Magnetisk opladerkabel til Apple Watch

Magnetisk opladerkabel til Apple Watch (1 m)

Opladere, der ikke er lavet af Apple, kan have forskellige farver, tekst eller andre designs på overfladen af opladningsstikket.

Hvis din uroplader er lavet af Apple, vises et af følgende modelnumre på kablet:

• A1570

• A1598

• A1647

• A1714

• A1768

• A1923

• A2055

• A2056

• A2086

• A2255

• A2256

• A2257

• A2458

• A2515

• A2652

• A2879

Du kan også tjekke producenten af opladeren ved hjælp af din Mac:

1. Slut dit Apple Watch-opladerkabel til din Mac.

2. På din Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Generelt i indholdsoversigten.

3. Klik på Om til højre.

4. Klik på Systemrapport.

5. Klik på USB.

6. Vælg din uroplader for at se detaljer.

7. Find producenten. Uropladere lavet af Apple angiver Apple Inc. som producent.

MacBook Pro-systemrapport, der viser producentens detaljer om magnetisk opladerkabel til Apple Watch

Identificer MFi-certificerede opladere

For at identificere tredjepartsopladere, der har gennemført MFi-certificering, skal du se omhyggeligt på opladerens emballage og på selve opladeren. Autoriserede Apple Watch-opladere bruger Made for Apple Watch-mærket på deres emballage:

Made for Apple Watch-MFi-logo Made for iPhone, iPad, iPod og Apple Watch-MFi-logo Made for Apple Watch og MagSafe-MFi-logo Made for Apple Watch, iPhone og MagSafe-MFi-logo

Kontroller, om opladeren er MFi-certificeret

For at kontrollere, om din oplader er certificeret, kan du søge i den offentlige database med godkendt MFi-tilbehør.