Pro Display XDR Pro Stand - Tekniske specifikationer

Nem at sætte på og tage af

Skærmen kan let sættes på og tages af igen, så den er nem og hurtig at transportere. Den skiveformede magnetiske for­bindelsesdel er de­signet til at blive sat på bagsiden af skær­men, så den fastlåses til Pro Stand. For at tage skær­men af skal du blot låse slideren op og vippe skær­men helt tilbage for at frigøre magneterne. Så kan du løfte skær­men af Pro Stand.

• Højdejustering: Systemet giver mulighed for en samlet højdejustering på 120 mm (60 mm i hver retning fra midtpunktet)

• Position: vandret eller lodret

• Hældning: –5° til +25°

Størrelse og vægt på fod

• Bredde: 18,0 cm

• Højde (arm 0º, hældning 0º): 43,3 cm

• Dybde: 23,6 cm

• Højde (arm 45º, hældning 25º): 49.7 cm

• Vægt: 4,3 kg1

Størrelse og vægt på skærm med fod

No alt supplied for Image

Vandret position

• Bredde: 71,8 cm

• Højde i øverste position: 65,3 cm

• Højde i laveste position: 53,3 cm

• Dybde (hældning 25°): 27,8 cm

• Vægt: 11,78 kg1

No alt supplied for Image

Lodret position

• Bredde: 41,2 cm

• Højde i øverste position: 80,6 cm

• Dybde (hældning 25°): 27,8 cm

• Vægt: 11,78 kg1

1. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.