Apple Watch Series 5 - Tekniske specifikationer

Finish

GPS + Cellular

• Aluminium

• Sølv

• Space grey

• Guld

• Rustfrit stål

• Sølv

• Space black (DLC)

• Guld (PVD)

GPS

• Aluminium

• Sølv

• Space grey

• Guld

Apple Watch Nike fås i sølvfarvet og space grey aluminium.

Funktioner

• GPS/GNSS

• Kompas

• Barometrisk højdemåler

• Vandafvisende

• ned til 50 meter3

• Elektrisk hjertesensor

• Anden­generations optisk hjertesensor

• Internationalt nødopkald5

• Nødopkald SOS2

• Accelerometer

• op til 32 g-kræfter med faldregistrering

• Gyroskop

• Sensor til omgivende lys

• Højttaler

• Mikrofon

• Apple Pay

• GymKit

• Kapacitet: 32 GB

• Keramisk bagside med safirkrystal

Skærm

• 44 mm

• 368 x 448 pixels

• Visningsområde på 977 mm2

• Over 30 % større skærm end Series 3

• 40 mm

• 324 x 394 pixels

• Visningsområde på 759 mm2

• Over 30 % større skærm end Series 3

• Altid aktiv-Retina-LTPO-OLED-skærm med Force Touch

• Lysstyrke på 1000 nits

Chip

• S5 SiP med 64‑bit dual-core-processor

• Apple W3-chip til trådløs for­bindelse

Netværksfor­bindelser

Strøm­forsyning

• Indbygget genopladeligt litiumionbatteri

• Op til 18 timer6

• Magnetisk opladerkabel

• USB-strøm­forsyning

Mål

40 mm

• Højde: 40 mm

• Bredde: 34 mm

• Dybde: 10,74 mm

44 mm

• Højde: 44 mm

• Bredde: 38 mm

• Dybde: 10,74 mm

vægt

40 mm

• Aluminium: 30,8 g

• Rustfrit stål: 40,6 g

44 mm

• Aluminium: 36,5 g

• Rustfrit stål: 47,8 g

1. EKG-appen er tilgængelig med de nyeste versioner af iOS og watchOS på Apple Watch Series 4 eller nyere. Se apple.com/dk/watchfor oplys­ninger om kompatibilitet. EKG-appen er ikke beregnet til at blive brugt af personer under 22 år.

2. Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) kan bruge en mobilfor­bindelse til Nødopkald SOS. Din iPhone skal være i nærheden, for at du kan bruge Nødopkald SOS på et Apple Watch uden mobilfor­bindelse. Hvis din iPhone ikke er i nærheden, skal dit Apple Watch have for­bindelse til et kendt Wi‑Fi-netværk, og du skal indstille Wi‑Fi-opkald.

3. Apple Watch Series 5 og Apple Watch Series 3 er klassificeret som vandafvisende ned til 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyder, at de kan bruges til aktiviteter i vandoverfladen, f.eks. svømning i en pool eller i havet. De bør dog ikke bruges til aktiviteter som dykning, vandski eller andet, der involverer høj hastighed igennem vand eller nedsænkning i dybere vand.

4. Mobilfor­bindelse kræver trådløst data­abonnement. Apple Watch og iPhone skal være tilknyttet samme udbyder. Ikke tilgængeligt hos alle udbydere. Erhvervskonti eller forudbetalte abonnementer fås ikke hos alle udbydere; tjek med din arbejdsgiver og udbyder. Visse ældre abonnementer er muligvis ikke kompatible. Roaming er ikke tilgængeligt. Kontakt din udbyder, hvis du vil vide mere. Se trådløse udbydere og enheder på www.apple.com/dk/watch/cellular.

5. Funktionen til internationale nødopkald kræver en Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular)-model. Se en liste over lande og områder, som under­støtter funk­tionen, på www.apple.com/dk/watchos/feature-availability.

6. Test af batteritid til en hel dag blev udført af Apple i august 2019 med testversioner af Apple Watch Series 5 (GPS) og Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular). Hver enkelt blev testet i kombination med en iPhone, og alle enheder blev testet med betaversioner af software. Batteritiden afhænger af brug, dækning, konfiguration og mange andre faktorer. De faktiske resultater vil variere. Se www.apple.com/dk/batteries og www.apple.com/dk/watch/battery, hvis du vil have flere oplys­ninger.

Apple Watch Series 5 kræver iPhone 6s eller nyere med iOS 13 eller nyere.

Funktioner og egenskaber kan blive ændret. Visse funktioner, apps og tjenester er ikke tilgængelige på alle sprog eller i alle områder. Klik herfor at se en komplet liste.