Skjul anonymitetsindikatorer på eksterne skærme i macOS

I macOS Sonoma 14.4 eller nyere versioner kan du vælge at skjule anonymitetsindikatorer på en ekstern skærm, mens du ser en app i fuld skærm. Anonymitetsindikatorer vises stadig på hovedskærmen på din Mac.

Slå anonymitetsindikatorer fra for eksterne skærme på din Mac

Kræver macOS Sonoma 14.4 eller nyere versioner

For at skjule anonymitetsindikatorer – de orange og grønne prikker, der vises ved siden af ​​Kontrolcenter på menulinjen for at indikere, at din mikrofon eller dit kamera er i brug – på en ekstern skærm, mens du ser en app i fuld skærm, skal du først udføre en systemtilsidesættelseskommando i Terminal. Slå derefter anonymitetsindikatorer fra for eksterne skærme i Systemindstillinger.

1. Start fra macOS-gendannelse:

1. Brug macOS-gendannelse på en Mac med Apple Silicon

2. Brug macOS-gendannelse på en Intel-baseret Mac

2. Vælg Terminal på menulinjen Hjælpeprogrammer.

3. Indtast denne kommando: system-override suppress-sw-camera-indication-on-external-displays=on

4. Slut Terminal.

5. Vælg Start igen i Apple-menuen.

6. Når din Mac genstarter, skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger og derefter klikke på Anonymitet & sikkerhed i indholdsoversigten.

7. Klik på Mikrofon (eller Kamera).

8. Slå Anonymitetsindikatorer fra for Adgang til mikrofon (eller kamera).