Hvis du får vist en notifikation om, at din softwareversion ikke længere understøtter Apple-tjenester

Visse ældre softwareversioner understøtter ikke længere Apple-tjenester som App Store, Siri og Kort. Opdater din software til den nyeste version for at fortsætte med at bruge disse tjenester.

Opdater din iPhone eller iPad

Opdater din iPhone eller iPad trådløst til den nyeste version af iOS eller iPadOS

Hvis der ikke vises en opdatering på din enhed, eller du ikke kan opdatere trådløst, skal du slutte din telefon til din computer for at opdatere manuelt:

Opdater din Mac

1. Åbn appen App Store.

2. Klik på fanen Opdateringer øverst i vinduet i App Store.

3. Hvis App Store viser nogen afinstallerede opdateringer, skal du klikke på knappen Opdater for at installere hver opdatering.

Hvis en fejl forhindrer installation af opdateringer:

1. Tænd din Mac, tryk med det samme på Alternativ-Kommando (⌘)-R, og hold tasterne nede, indtil der vises en roterende globus.

2. Geninstaller macOS fra macOS-gendannelse.

Hvis du bruger en iMac Pro, og du ikke kan bruge App Store eller macOS-gendannelse til at opdatere din Mac, kan du prøve at opdatere igen efter brug af Apple Configurator til at gendanne din Mac. For at gøre det skal du bruge en anden Mac og et USB-kabel til at forbinde dem til hinanden. Hvis du ikke har disse ting, eller hvis du har brug for hjælp til at følge vejledningen til gendannelse af din Mac, skal du kontakte Apple-support.

Opdater dit Apple TV

Opdater dit Apple TV til den nyeste version af tvOS

Opdater dit Apple Watch

Opdater dit Apple Watch til den nyeste version af watchOS

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til Apple-tjenester

Hvis du har opdateret din enheds software, og du stadig ikke kan oprette forbindelse til Apple-tjenester, skal du kontakte Apple-support.