Om watchOS 6-opdateringer

Med watchOS 6 får du nye funktioner til at holde forbindelsen, være mere aktiv og få indblik i dit helbred i helt nye apps til Apple Watch, f.eks. Menstruationscyklus, Støj, Memoer, Lydbøger og Lommeregner – og for første gang er App Store også tilgængelig på Apple Watch. Du kan også registrere, hvor aktiv du er i en periode, vha. Aktivitetstendenser.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

watchOS 6.3

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

watchOS 6.2.9

Denne opdatering indeholder fejlrettelser og forbedringer.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

watchOS 6.2.8

watchOS 6.2.8 indeholder nye funktioner og forbedringer:

• Understøtter nu digitale bilnøgler på Apple Watch Series 5

• Appen EKG på Apple Watch Series 4 og nyere modeller er nu tilgængelig i Bahrain, Brasilien og Sydafrika

• Notifikationer om uregelmæssig puls er nu tilgængelige i Bahrain, Brasilien og Sydafrika

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle Apple-enheder. Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

watchOS 6.2.6

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

watchOS 6.2.5

watchOS 6.2.5 indeholder nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser:

• Appen EKG på Apple Watch Series 4 og nyere modeller er nu tilgængelig i Saudi‑Arabien

• Notifikationer om uregelmæssig puls er nu tilgængelige i Saudi‑Arabien

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande og områder. Du kan få flere oplysninger her: https://www.apple.com/dk/watchos/feature-availability/

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

watchOS 6.2.1

watchOS 6.2.1 indeholder forbedringer og fejlrettelser:

• Retter en fejl, der kunne medføre, at enheder med watchOS 6.2 ikke kunne deltage i FaceTime-samtaleopkald med enheder med iOS 9.3.6 og tidligere versioner eller OS X El Capitan 10.11.6 og tidligere versioner

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle Apple-enheder. Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringen her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

watchOS 6.2

watchOS 6.2 indeholder nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser:

• Introducerer køb i app for Apple Watch-apps

• Løser et problem, hvor musik kunne blive sat på pause, når der blev skiftet fra Wi-Fi- til Bluetooth-forbindelse

• Appen EKG er nu tilgængelig på Apple Watch Series 4 og nyere modeller i Chile, New Zealand og Tyrkiet

• Notifikationer for uregelmæssig puls er nu tilgængelig i Chile, New Zealand og Tyrkiet

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande og områder. Du kan få flere oplysninger her: https://www.apple.com/dk/watchos/feature-availability

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

watchOS 6.1.3

Denne opdatering indeholder forbedringer og fejlrettelser og retter en fejl, der medførte, at notifikationer om uregelmæssig puls ikke fungerede som forventet for Apple Watch-ejere i Island.

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande og områder. Du kan få flere oplysninger her: https://www.apple.com/dk/watchos/feature-availability/

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

watchOS 6.1.2

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

watchOS 6.1.1

watchOS 6.1.1 indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

watchOS 6.1

watchOS 6.1 understøtter AirPods Pro og indeholder forbedringer og fejlrettelser. Denne opdatering gør det muligt at bruge watchOS 6 på Apple Watch Series 1 og Series 2.

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Du kan få flere oplysninger på: https://www.apple.com/dk/watchos/feature-availability

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

watchOS 6.0.1

watchOS 6.0.1 optimerer ydeevnen og indeholder sikkerhedsopdateringer, forbedringer og rettelser, f.eks.:

• Løser et problem, der medførte, at urskiverne Mickey Mouse og Minnie Mouse ikke læste tid op

• Løser et problem, der medførte, at kalenderkomplikationen muligvis ikke viste begivenheder

• Retter en fejl, der kunne medføre tab af data om skærmkalibrering

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

watchOS 6

Menstruationscyklus

• Brug den nye app Menstruationscyklus til at registrere oplysninger om din menstruationscyklus, f.eks. blødningsniveau, symptomer og pletblødning

• Mulighed for at registrere fertilitetsmålinger, f.eks. hviletemperatur og resultater af ægløsningstest

• Forudsigelser og meddelelser om menstruation, så du får besked om, at din menstruation snart starter

• Forudsigelser og meddelelser om frugtbare perioder, så du får besked om, at din frugtbare periode snart starter

Støj

• Se decibelniveauer i dine omgivelser i realtid med den nye app Støj

• Mulighed for at modtage meddelelser, hvis støjniveauet i dine omgivelser stiger til et niveau, der med tiden kan påvirke din hørelse

• Tilgængelig på Apple Watch Series 4

Memoer

• Optag memoer med Apple Watch

• Lyt til optagne memoer vha. den indbyggede højttaler på Apple Watch, eller tilslut en Bluetooth-enhed

• Omdøb optagelser vha. Diktering eller Skrible

• Nye memoer synkroniseres automatisk på tværs af din iPhone, iPad og Mac vha. iCloud

Lydbøger

• Synkroniser lydbøger fra Bøger på din iPhone til Apple Watch

• Synkroniser op til fem timer af den bog, du er i gang med at læse

• Stream lydbøger, når der er forbindelse til Wi-Fi- eller mobilnetværk

App Store

• Find og installer apps til Apple Watch med den nye App Store

• Gennemse udvalgte apps og samlinger

• Søg efter apps vha. Siri, Diktering eller Skrible

• Se appbeskrivelser, anmeldelser og skærmbilleder

• Understøtter Log ind med Apple

Aktivitet

• Registrer dine aktivitetstendenser i appen Aktivitet på iPhone

• Tendenser viser gennemsnittet for dine aktivitetsmålinger over de sidste 90 dage sammenlignet med din præstation over de sidste 365 dage. Målingerne omfatter bevægelse, træning, stået tid, ståminutter, distance, pulstræning (maks. VO2) og gå- og løbetempo

• Se specifikke coachingtips for at komme tilbage på sporet, hvis dine pile peger nedad

Træning

• Nye aktuelle målinger af stigning for udendørs løbe-, gang-, cykel- og vandretræninger. Tilgængelig på Apple Watch Series 2 og nyere modeller

• Appen Stopur kan nu ses på din urskive hele tiden under træninger

• Bland musikken på din træningsplayliste

• GymKit understøtter nu True og Woodway

Siri

• Identificer en sang vha. Shazam – du kan få oplysninger om sangen og kunstneren og føje sangen til dit Apple Music-bibliotek

• Understøtter Siri-websøgning – se op til 5 resultater af websøgninger, og tryk for at se webstedsindhold, der er optimeret til Apple Watch

• Siri-integration med den nydesignede app Find personer understøtter forespørgsler om lokalitet

Urskiver

• Tal – mono og Tal – duo er digitale urskiver, der fås med arabertal, østarabiske tal, romertal eller devanagariske tal

• Meridian – en sort eller hvid urskive, der fylder hele skærmen og indeholder fire underurskiver (kun på Series 4)

• Farveforløb – urskiven ændres dynamisk i forhold til tidspunktet på dagen. Tilgængelig som fuld skærm eller rund urskive med op til fem komplikationer (kun Series 4)

• Californien – tilgængelig med flere talformater, f.eks. romertal, arabertal og devanagariske tal, og som fuld skærm eller rund urskive (kun Series 4)

• Solur – følger solen i en cirkel på et 24-timers ur (kun på Series 4)

• Modulær kompakt – viser mere informative komplikationer med mulighed for at vælge mellem analog eller digital tidsvisning (kun Series 4)

• Du kan trykke for at få læst op på alle urskiver, og der understøttes over 30 sprog

• Mulighed for at modtage og tilpasse tidsadvarsler– indstil til at modtage en advarsel hver time, hver halve time eller hvert kvarter enten vha. haptisk feedback eller en tilpasset lyd

• Flyt rundt på urskiver direkte på dit Apple Watch

• Nye komplikationer til Lydbøger, Lommeregner, Mobilforbindelse, Menstruationscyklus, Støj, Vind, Regn og Memoer

• Nye monokrome komplikationer i Infograf og Modulær infograf

Andre funktioner og forbedringer:

• Den nye app Lommeregner, der kan beregne drikkepenge og dele regningen

• Appen Podcasts understøtter nu specielle stationer

• Maps indeholder smart vejvisning og talt navigation

• Appen Afspiller nu har fået nyt design og understøtter nu fjernbetjeninger til Apple TV

• Et tilpasset udvalg af musik kan nu ses i Til dig

• Automatiske softwareopdateringer

• Appen Walkie-talkie har fået nyt design

• Flere indstillinger er nu tilgængelige direkte på Apple Watch, f.eks. Tilgængelighed, Træning og Sundhed

• Appen Find personer har fået nyt design, og du kan tilføje venner, indstille meddelelser og ændre indstillinger på Apple Watch

• Se fælles lister og underopgaver, og tilføj nye påmindelser direkte i appen Påmindelser, der har fået nyt design

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller alle områder. Du kan finde flere oplysninger på: https://www.apple.com/dk/watchos/feature-availability/

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222