Tilføj dit studiekort i Apple Wallet på din iPhone eller dit Apple Watch

Brug din iPhone eller dit Apple Watch til at få adgang til steder, som f.eks. dit kollegie, biblioteket og campusbegivenheder. Du kan også betale for tøjvask, snacks og middage på campus.

Hvis du vil tilføje et studiekort på din iPhone eller dit Apple Watch, skal du bruge:

• En kompatibel iPhone eller et kompatibelt Apple Watch* med den nyeste version af iOS eller den nyeste version af watchOS

• Din enhed, der er logget ind med dit Apple‑id.

• Et deltagende videregående uddannelsessted eller universitet.*

• Den nyeste version af din skoleapp fra App Store.*

*Kontakt din uddannelsesinstitutions studiekontor for at få yderligere oplysninger.

Sådan føjer du dit studiekort til Apple Wallet

1. Log på din skoleapp med dit skolebrugernavn og din adgangskode.

2. Tryk på Føj til Apple Wallet

knappen Føj til Apple Wallet
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Se, hvordan du fjerner dit studiekort fra Apple Wallet.

Brug dit studiekort på din iPhone eller dit Apple Watch

Du kan bruge dit studiekort på din iPhone eller dit Apple Watch til at få adgang til dit kollegie eller biblioteket, købe mad på campus, betale for bøger i butikker på campus, og alle steder, hvor du bruger dit fysiske studiekort.

Ekspresfunktion aktiveres automatisk, når du føjer dit studiekort til Apple Wallet, så du kan bruge dit studiekort med et enkelt tryk. Du behøver ikke at vække eller låse din enhed op, og du behøver ikke at godkende med Face ID, Touch ID eller din adgangskode. Du skal bare holde enheden tæt på den kontaktløse læser.

Få mere at vide om Ekspresfunktion.

Sådan bruger du dit studiekort på din iPhone eller dit Apple Watch

1. Hold toppen af din iPhone med skærmen vendt mod dig eller skærmen på dit Apple Watch tæt på den kontaktløse læser.

2. Hvis du foretager et køb, skal kasseassistenten muligvis vælge betalingsmetoden.

3. Når oplysningerne er godkendt, vises et flueben på enheden.

Afhængigt af din iPhone-model kan du muligvis bruge dit studiekort, selv efter din iPhone er løbet tør for batteri.

Hvis du vil bruge dit studiekort, hvis du har slået Ekspresfunktion fra, skal du åbne Wallet-appen på din enhed. Tryk derefter på dit studiekort, godkend med Face ID, Touch ID eller din adgangskode, og hold din enhed tæt på den kontaktløse læser.

Sådan finder du kontosaldi for dit studiekort på din iPhone

1. Åbn Wallet-appen.

2. Tryk på dit studiekort for at se det og op til tre kontosaldi.

3. Hvis du vil finde flere saldi, skal du trykke på knappen MereDer er ikke angivet et alternativ til billede.

Hvis du vil føje penge til dit studiekort, skal du bruge skoleappen eller -websitet eller en selvbetjeningsmaskine på campus.

Hvis enheden mistes eller bliver stjålet

• Sådan markerer du din enhed som mistet. Denne handling slår automatisk adgangen til alle kort og pas fra i Apple Wallet, herunder dit studiekort.

• Fjern dit studiekort fra din skoleapp.

• Kontakt dit studiekortkontor. Du kan finde disse kontaktoplysninger ved at åbne dit studiekort i Apple Wallet. Tryk derefter på knappen MereDer er ikke angivet et alternativ til billede, og tryk på Ring.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.