Føj en hotelværelsesnøgle til Apple Wallet på din iPhone

Du kan tilføje en hotelværelsesnøgle i Apple Wallet-appen. Brug derefter din iPhone eller dit Apple Watch til at se reservationsoplysninger, tjekke ind og låse dit værelse op.

Hvis du vil tilføje en hotelværelsesnøgle på din iPhone, skal du bruge følgende:

Sådan tilføjer du en hotelværelsesnøgle på din iPhone

1. Åbn hotellets eller feriestedets app, og log ind på din konto.

2. Åbn din reservation.

3. Tryk på Føj til Apple Wallet.

Føj til Apple Wallet
  4. Følg vejledningen på skærmen for at tilføje din hotelværelsesnøgle.

Når du tilføjer din hotelværelsesnøgle på din iPhone, føjes den automatisk til dit kvalificerede parrede Apple Watch. Men hvis din hotelværelsesnøgle ikke er blevet føjet til dit kvalificerede Apple Watch, kan du føje den til dit ur ved at tilføje den igen fra hotellets eller feriestedets app.

Ekspresfunktion aktiveres automatisk, hvilket giver dig mulighed for at bruge din hotelværelsesnøgle ved blot at holde din enhed mod låsen.

Når dit ophold er slut, deaktiveres din hotelværelsesnøgle eksternt, og den arkiveres muligvis for at opnå mere effektiv administration af adgangskort i Apple Wallet. Du kan også manuelt fjerne hoteladgangskort fra Apple Wallet.

Visse hotelværelsesnøgler, der tidligere er tilføjet, kan tilføjes igen direkte i Wallet-appen:

1. Åbn appen Wallet på din iPhone.

2. Tryk på knappen TilføjNo alt supplied for Image.

3. Tryk på Tidligere kort.

4. Tryk på din hotelværelsesnøgle, og følg vejledningen på skærmen.

Sådan bruger du din hotelværelsesnøgle

Når du har føjet en hotelværelsesnøgle til Apple Wallet-appen, kan du bruge din iPhone eller dit Apple Watch til at låse dit værelse op ved blot at holde din iPhone eller dit Apple Watch mod låsen. Afhængigt af din iPhone-model kan du muligvis låse dit værelse op, selvom din iPhone er løbet tør for batteri. Du kan også se dine reservationsoplysninger og tjekke ind.

Sådan får du vist dine reservationsoplysninger på din iPhone eller dit Apple Watch

1. Åbn Apple Wallet-appen på din enhed.

2. Tryk på din hotelværelsesnøgle for at se reservationsoplysninger.

3. Afhængigt af hotellet kan du se reservationsoplysninger i sektionen Reservation under din nøgle eller ved at trykke på knappen InfoNo alt supplied for Image.

Hvis dine reservationsoplysninger ændres, opdateres de oplysninger, der vises for din hotelværelsesnøgle, automatisk.

Sådan tjekker du ind på dit hotelværelse på din iPhone

På dagen for din reservation kan du tjekke ind på din iPhone.

1. Åbn Apple Wallet-appen.

2. Tryk på din hotelværelsesnøgle.

3. Når indtjekning er tilgængelig på dagen for din reservation, viser hotelværelsesnøglen din status for indtjekning som Tilgængelig nu.

4. Tryk på knappen Indtjekning.

5. Følg vejledningen på skærmen for at tjekke ind på dit værelse.

Hvis du ikke kan tjekke ind på din iPhone, eller hvis du bruger din hotelværelsesnøgle på dit Apple Watch, skal du tjekke ind via hotellets eller feriestedets app eller hjemmeside eller i receptionen.

Sådan låser du dit hotelværelse op med din iPhone eller dit Apple Watch

1. Sørg for, at enheden er tændt. Enheden behøver ikke at være forbundet til et mobil- eller Wi-Fi-netværk.

2. Hold toppen af din iPhone eller skærmen på dit Apple Watch tæt på låsen.

3. Når døren låses op, vises et flueben og OK på din enhed.

Hvis du har slået Ekspresfunktion fra, kan du bruge din hotelværelsesnøgle i Apple Wallet:

• Åbn din Apple Wallet:

• iPhone med Face ID: Tryk to gange på sideknappen.

• iPhone med Touch ID: Placer fingeren på Touch ID-sensoren.

• Apple Watch: Tryk to gange på sideknappen.

• Vælg din nøgle:

• iPhone: Tryk på dit standardkort for at se dine øvrige kort og adgangskort. Tryk på din hotelværelsesnøgle, og godkend med Face ID, Touch ID eller din kode.

• Apple Watch: Rul ned for at finde din hotelværelsesnøgle.

• Hold toppen af din iPhone eller skærmen på dit Apple Watch tæt på låsen.

• Når døren låses op, vises et flueben og OK på din enhed.

Hvis du har problemer med din hotelværelsesnøgle

• Hvis enheden mistes eller stjæles, kan du markere den som mistet. Denne handling deaktiverer automatisk alle kort og adgangskort i Apple Wallet-appen, herunder din hotelværelsesnøgle.

• Antallet af enheder, du kan føje din hotelværelsesnøgle til, afhænger af hotellet eller feriestedet.

• Nogle hoteller og feriesteder tillader kun, at du tilføjer én hotelværelsesnøgle for deres hotel eller feriested ad gangen.