Få refusion for køb, du har foretaget med kredit- eller debetkort ved hjælp af Apple Pay

Hvis du vil returnere og have refusion for noget, du har købt ved hjælp af Apple Pay, skal du muligvis angive flere oplysninger.

Du kan generelt returnere køb, du har foretaget med Apple Pay, ved at fremvise kvitteringen. Når forhandleren behandler din refusion, indsættes beløbet automatisk på dit betalingskort. Hvis du ikke har kvitteringen, eller hvis forhandleren beder om flere oplysninger, kan du oplyse Apple Pay-kortnummeret for betalingskortet.

Find dit Apple Pay-kortnummer

For at kunne refundere køb, der er foretaget med Apple Pay, skal forhandleren bruge Apple Pay-kortnummeret for dit betalingskort i stedet for debet- eller kreditkortnummeret på det fysiske kort. Nogle forhandlere vil muligvis ikke kræve at få oplyst Apple Pay-kortnummeret.

Sådan finder du Apple Pay-kortnummeret på et betalingskort på din iPhone

1. Åbn appen Wallet på din iPhone.

2. Tryk på det kort, du brugte til købet.

3. Tryk på knappen MereBilledtekst mangler, og tryk derefter på Kortnummer.

På denne skærm kan du se de sidste fire cifre af Apple Pay-kortnummeret for dit betalingskort.

Sådan finder du Apple Pay-kortnummeret på et betalingskort på Apple Watch

1. Åbn appen Wallet på dit Apple Watch.

2. Tryk på det kort, du brugte til købet.

3. Rul ned, og tryk på Kortoplysninger.

På denne skærm kan du se de sidste fire cifre af Apple Pay-kortnummeret for dit betalingskort.

Få en refusion på det betalingskort, du bruger med Apple Pay

1. Hvis forhandleren har brug for dit betalingskort for at kunne behandle refunderingen, kan du åbne appen Wallet på den enhed, du brugte til købet.

2. Tryk på det kort, der skal refunderes til.

3. Dobbeltklik på sideknappen. Du bliver muligvis bedt om at godkende med Face ID, Touch ID eller din adgangskode.

4. Hold enheden tæt på den kontaktløse læser.

Det kan tage flere dage, før et refunderet beløb fremgår af dit kontoudtog.