Hvis Apple Pay er slået fra på din Mac, fordi sikkerhedsindstillingerne er blevet ændret

Følg disse trin, hvis du får vist en besked om, at dit kort ikke kan bruges med Apple Pay på din Mac, eller at du ikke kan føje kort til Wallet.

Apple Pay slås fra på din Mac, når visse sikkerhedsindstillinger ændres, eller når din Mac registrerer tredjepartssoftware eller malware, som påvirker beskyttelsen af dine betalingsoplysninger.

Sørg for, at låget på din bærbare computer er åbent

På en bærbar computer kan du bruge Apple Pay, når låget på computeren er åbent.

Hvis du bruger en bærbar Mac-computer med Apple Silicon og et Magic Keyboard med Touch ID, kan du også bruge Apple Pay, når låget er lukket.

Kontroller sikkerhedsindstillingerne

Hvis du bruger en Mac med Apple T2-sikkerhedschippen, skal du bruge det højeste niveau af startsikkerhed for at kunne bruge Apple Pay. Hvis du har sænket sikkerhedsindstillingen for Sikker start, skal du bruge dit Startsikkerhedsværktøj til at ændre indstillingen til fuld sikkerhed.

Dette gælder ikke for Mac-computere med Apple Silicon.

Tjek, om der er kommet nye softwareopdateringer

For at opnå den stærkeste sikkerhed skal du installere de nyeste Apple-softwareopdateringer og genstarte din Mac.

Slå "Installer Sikkerheds­opdateringer og systemarkiver" (eller "Installer systemdataarkiver og sikkerhedsopdateringer") til under indstillingerne for Softwareopdatering for at sikre, at du altid får vigtige sikkerhedsopdateringer så hurtigt som muligt. Læs om, hvordan du ændrer indstillingerne til Softwareopdatering.

Hvis du har brug for hjælp

Hvis du får vist den samme Apple Pay-advarsel, selv efter at du har installeret alle tilgængelige softwareopdateringer og genstartet din Mac, kan du kontakte Apple-support for at få hjælp.

På det kinesiske fastland kan du kun bruge Apple Pay på nettet i Safari med kompatible iPhone- og iPad-modeller.