Hvis du ikke kan føje en delt nøgle til Apple Wallet

Når du modtager en delt nøgle, skal du åbne linket på en kompatibel enhed.

Hvis du vil føje en delt nøgle til Apple Wallet, skal du have:

• En iPhone eller et Apple Watch med den nyeste version af iOS eller den nyeste version af watchOS

• Et Apple-id med tofaktorgodkendelse slået til

Når du åbner linket på en kompatibel enhed, bør du blive omdirigeret til appen Wallet, hvor du kan tilføje din delte nøgle. Hvis du ikke bliver omdirigeret til appen Wallet, skal du opdatere din enhed og åbne linket igen.