Installering af tilpassede virksomhedsapp i iOS

Læs om, hvordan du installerer og godkender tilpassede apps skabt af din virksomhed.

Denne artikel er rettet mod systemadministratorer for skoler, virksomheder eller andre organisationer.

Din virksomhed kan bruge Apple Developer Enterprise Program Disse apps skal godkendes, først du kan åbne dem.

Hvis du installerer en app via MDM (Mobile Device Management), godkendes den automatisk. Hvis du installerer en app manuelt, skal du også godkende den manuelt.

Apple anbefaler at bruge en MDM-løsning til distribuering af apps. Denne metode er sikker og kræver ingen brugerhandlinger. Du kan også installere tilpassede apps via et sikkert websted under din virksomheds kontrol. Hvis du ikke installerer apps fra din virksomhed, skal du kun downloade og installere apps fra Apple App Store. Det er den bedste måde at beskytte din iPhone, iPad eller iPod touch på.

Manuel installering og godkendelse af en virksomhedsapp

Når du åbner en manuelt installeret virksomhedsapp første gang, vises der en meddelelse om, at producenten af appen ikke er godkendt på enheden. Du kan vælge at afvise denne meddelelse, men du kan ikke åbne appen.

Besked om ikke-godkendt udvikler af firmaapps på iPhone-skærm

Når du har afvist meddelelsen, kan du godkende app-producenten. Tryk på Indstillinger > Generelt > Beskrivelser eller Adm. af beskrivelser og enheder. Der vises en beskrivelse for producenten under overskriften "Firma-app".

iPhone-skærm, der viser menuen Adm. af beskrivelser og enheder

Tryk på producentens beskrivelse under overskriften Firma-app for at godkende denne producent.

iPhone-skærm, der viser en meddelelse om, hvorvidt brugeren har tillid til en virksomhedsapp

Du bliver derefter bedt om at bekræfte dit valg. Når du har godkendt denne beskrivelse, kan du manuelt installere apps fra den samme producent og åbne dem med det samme. Producenten forbliver godkendt, indtil du trykker på knappen Slet app for at slette alle apps fra denne producent.

iPhone-skærm, der viser en meddelelse om, at brugeren skal bekræfte, om vedkommende har tillid til en virksomhedsapp

Du skal være forbundet til internettet for at bekræfte app-producentens certifikat ved godkendelse. Hvis enheden er bag en firewall, skal denne være konfigureret til at tillade trafik til https://ppq.apple.com. Hvis der ikke er internetforbindelse ved godkendelse af en app, vises "Ikke bekræftet" på enheden. For at bruge appen skal du oprette forbindelse til internettet og trykke på knappen Bekræft app.

Efter at du har bekræftet en app for første gang, skal din iPhone, iPad eller iPod touch regelmæssigt genbekræfte app-producentens certifikat for at opretholde godkendelsen. Hvis du ikke kan genbekræfte, vil du i nogle tilfælde få vist en besked om, at godkendelsen snart udløber. For at opretholde godkendelsen skal du oprette forbindelse til internettet og derefter trykke på knappen Bekræft app eller starte appen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.