Hvis din Windows-pc ikke genkender din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du slutter din enhed til din pc med et USB-kabel, og din pc ikke genkender din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Start med at opdatere Apple USB-driveren. Følg nedenstående trin baseret på din version af Windows.

Hvis du bruger Windows 10

1. Afbryd forbindelsen mellem din enhed og computeren.

2. Lås din iOS- eller iPadOS-enhed op, og gå til hjemmeskærmen. Tilslut derefter enheden igen. Luk iTunes, hvis det åbnes.

3. Klik på knappen Start, og hold den nede (eller højreklik på den), og vælg derefter Enhedshåndtering.

4. Find og udvid afsnittet Bærbare enheder.

5. Find din tilsluttede enhed (f.eks. Apple iPhone), højreklik på enhedens navn, og vælg Opdater driver.

No alt supplied for Image
  6. Vælg "Søg automatisk efter opdateret driversoftware".

7. Når softwaren er installeret, skal du gå til Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Windows Update og bekræfte, at der ikke er andre tilgængelige opdateringer.

8. Åbn iTunes.

Hvis du bruger en anden version af Windows

1. Afbryd forbindelsen mellem din enhed og computeren.

2. Lås din iOS- eller iPadOS-enhed op, og gå til hjemmeskærmen. Tilslut derefter enheden igen. Luk iTunes, hvis det åbnes.

3. Tryk på Windows-tasten og tasten R på tastaturet for at åbne kommandoen Kør.

4. I vinduet Kør skal du indtaste: %ProgramFiles%\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers

5. Klik på OK.

6. Højreklik på arkivetusbaapl64.inf or usbaapl.inf file and choose Install.

No alt supplied for Image
  7. Der vises muligvis andre arkiver, som begynder med usbaapl64 eller usbaapl. Sørg for, at du installerer det arkiv, der slutter på .inf. Hvis du ikke er sikker på, hvilket arkiv du skal installere, kan du højreklikke et tomt sted i vinduet i Stifinder, klikke på Vis og derefter klikke på Detaljer for at finde den korrekte arkivtype. Du skal installere arkivet Setup Information.

8. Afbryd forbindelsen mellem din enhed og computeren, og genstart computeren.

9. Tilslut enheden igen, og åbn iTunes.

Hvis din enhed stadig ikke genkendes

Kontroller Enhedshåndtering for at se, om Apple Mobile Device USB-driveren er installeret. Følg disse trin for at åbne Enhedshåndtering:

1. Tryk på Windows-tasten og tasten R på tastaturet for at åbne kommandoen Kør.

2. Indtast devmgmt.msc i vinduet Kør, og klik på OK. Enhedshåndtering åbnes.

3. Find og udvid afsnittet USB-controllere (Universal Serial Bus).

4. Find Apple Mobile Device USB-driveren.

No alt supplied for Image

Hvis Apple Mobile Device USB-driveren ikke vises, eller "Ukendt enhed" vises

• Slut enheden til din computer med et andet USB-kabel.

• Slut enheden til en anden computer. Hvis du har samme problem på en anden computer, skal du kontakte Apple-support.

Hvis der vises et fejlsymbol ved Apple Mobile Device USB-driveren

Hvis du ser No alt supplied for Image, No alt supplied for Image eller No alt supplied for Image ved siden af Apple Mobile Device USB-driveren, skal du følge disse trin:

1. Genstart Apple Mobile Device-tjenesten.

2. Kontroller, om der er problemer med sikkerhedssoftware fra tredjeparter, og genstart computeren.

3. Prøv at installere arkivet usbaapl64.inf eller usbaapl.inf igen.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Apple-support.