Afspil Apple Music på din Google Nest-højttaler eller -skærm

Læs om, hvordan du indstiller Apple Music på din Google Nest-højttaler eller -skærm.

Forudsætninger

• Et abonnement på Apple Music

• En Google Nest-højttaler eller -skærm.

• En iPhone, iPad eller Android-enhed, der er logget ind på Google Home-appen med den Google-konto, der er knyttet til din Nest-enhed.

Indstil Apple Music på din Google Nest-enhed

1. Åbn appen Google Home på din iPhone, iPad eller Android-enhed.

2. Tryk på Settings (Indstillinger).

3. Tryk på Musik.

4. Tryk på linksymboletlinksymbolet ud for Apple Music under "Flere musiktjenester".

5. Tryk på Tilknyt konto.

6. Log ind med det Apple-id, du bruger med Apple Music, og følg trinnene på skærmen for at fuldføre indstillingen.

Indstil Apple Music som din standardmusiktjeneste

Hvis du ikke vil sige "on Apple Music" (i Apple Music), hver gang du beder Google om at afspille noget, kan du gøre Apple Music til din standardmusiktjeneste.

1. Åbn appen Google Home på din iPhone, iPad eller Android-enhed.

2. Tryk på Settings (Indstillinger).

3. Tryk på Musik.

4. Vælg Apple Music under "Dine musiktjenester".

Fjern tilknytningen til Apple Music fra din Nest-enhed

1. Åbn appen Google Home på din iPhone, iPad eller Android-enhed.

2. Tryk på Settings (Indstillinger).

3. Tryk på Musik.

4. Tryk på Fjern tilknytning under Apple Music. Hvis Apple Music er indstillet som din standardmusiktjeneste, skal du vælge en anden musiktjeneste som din standard eller vælge "Ingen standard". Tryk derefter på Fjern tilknytning under Apple Music.

Hvis Apple Music holder op med at virke på din Google Nest-enhed

Prøv at tilknytte dit Apple Music-abonnement til din Google Nest-enhed igen:

1. Åbn appen Google Home på din iPhone, iPad eller Android-enhed.

2. Tryk på Settings (Indstillinger).

3. Tryk på Musik.

4. Tryk på linksymboletlinksymbolet ud for Apple Music under "Flere musiktjenester".

5. Tryk på Tilknyt konto.

6. Log ind med det Apple-id, du bruger med Apple Music, og følg trinnene på skærmen for at fuldføre indstillingen.

Læs mere

Hvis du har brug for hjælp til at indstille eller bruge din Nest-enhed, skal du gå til Googles supportwebsted.

Apple Music på en Google Nest-højttaler eller -skærm er ikke tilgængelig i alle lande og områder.

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Få mere at vide om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.