Send en gruppetekstbesked på iPhone eller iPad

Hold styr på de samtaler, der betyder mest. Læs om, hvordan du starter en gruppetekstbesked med venner, familie og kollegaer.

Typer af gruppetekstbeskeder

Appen Beskeder vælger automatisk, hvilken type besked der skal sendes, baseret på indstillinger, netværksforbindelse og mobilabonnement. Eksempel:

• Hvis alle modtagere bruger Apple-enheder, og iMessage er slået til, sendes gruppebeskeden som en iMessage.

• Hvis nogen af ​​modtagerne ikke bruger iMessage, sendes beskeden som en mms- eller sms-besked.

iMessage-gruppebesked

Beskederne vises i blå tekstbobler. De sendes via Apple i stedet for din operatør og er beskyttet af kryptering fra start til slut. I en iMessage-gruppebesked kan alle gøre følgende:

• Sende og modtage billeder, videoer og lydbeskeder

• Se alle svar fra gruppen

• Sende og modtage beskedeffekter som tegninger, animationer, bobleeffekter med mere

• Dele deres lokalitet med gruppen

• Samarbejd om fælles projekter

• Navngive gruppen, tilføje eller fjerne personer fra gruppen, slå meddelelser fra eller forlade gruppen

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Gruppe-mms

Disse beskeder vises som grønne tekstbobler og sendes via din operatør i stedet for Apple. I en gruppe-mms kan alle gøre følgende:

• Sende og modtage billeder og videoer

• Se alle svar fra gruppen

• Sådan slår du lyd fra for meddelelser

I en gruppe-mms i iOS 17 eller nyere versioner kan iMessage-brugere gøre følgende:

• Sende Tapbacks

• Bruge effekter i Beskeder

• Redigere beskeder

• Svare på specifikke beskeder

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Gruppe-sms

Disse beskeder vises også som grønne tekstbobler og sendes via din operatør. Gruppe-sms'er understøtter ikke vedhæftede multimediefiler som f.eks. billeder eller videoer. Alle svar i en gruppe-sms sendes som individuelle sms-beskeder, og modtagerne kan ikke se andre svar fra gruppen.

Læs om, hvordan du videresender sms-/mms-beskeder på tværs af dine enheder, f.eks. fra en iPad til en Mac.

Send en gruppetekstbesked

1. Åbn Beskeder, og tryk på knappen Ny beskedBilledtekst mangler.

2. Angiv navnene, eller tryk på knappen Tilføjtilføj kontakt for at tilføje personer fra dine kontakter.

3. Skriv din besked, og tryk derefter på knappen Send symbolet send.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Du skal aktivere mms-beskeder, hvis du vil sende en gruppe-mms-besked på en iPhone. Gå til Indstillinger > Beskeder, og slå mms-beskeder til. Hvis muligheden for at slå mms-beskeder til ikke vises, skal du kontakte din operatør for at finde ud af, om dit abonnement understøtter gruppe-mms-beskeder.

Med iOS 15, iPadOS 15 eller nyere versioner vises billeder, links og andet indhold, der sendes i gruppebeskeden, i sektionen Delt med dig i de tilsvarende indholdsapps. Hvis du ikke vil se billederne og andet indhold i Delt med dig, skal du gå til gruppebeskeden, trykke på gruppemedlemmerne øverst i tråden og derefter slå Vis i Delt med dig fra.

Slet og bloker mms-gruppebeskeder, der er spam

I iOS 17 og nyere versioner kan du slette og blokere en hel gruppe-mms-besked. Hvis du modtager nye beskeder i en gruppe-mms-besked, som du har blokeret, vises antallet af ulæste beskeder ud for ​Slettet for nylig på listen over filtre.

Sådan sletter og blokerer du en mms-gruppebesked:

1. I en mms-gruppesamtale skal du trykke på gruppenavnet eller antallet af deltagere øverst for at åbne den detaljerede visning.

2. Tryk på Slet og bloker denne samtale.

Flere muligheder med Beskeder