Om e-mailadresser af typen @icloud.com, @me.com og @mac.com

Afhængigt af hvornår du oprettede din iCloud-konto, kan dine iCloud-mailadresser og aliasser slutte med domænerne @icloud.com, @me.com eller @mac.com. Læs om, hvordan disse e-mailadresser tildeles.

Gennemgå disse scenarier for at se, hvilket der gælder for dig:

• Hvis du oprettede en iCloud-konto den 19. september 2012 eller senere, slutter din e-mailadresse med @icloud.com. Få mere at vide om e-mailadresser, der slutter med @icloud.com.

• Hvis du oprettede en iCloud-konto før den 19. september 2012 eller flyttede til iCloud med en aktiv MobileMe-konto før den 1. august 2012, har du e-mailadresser med både @me.com og @icloud.com.

• Hvis du havde en fungerende e-mailadresse, der slutter med @mac.com, den 9. juli 2008, holdt din MobileMe-konto aktiv og flyttede til iCloud før den 1. august 2012, kan du bruge e-mailadresser, der slutter med @icloud.com, @me.com og @mac, med din iCloud-konto.

Du kan i alle tilfælde logge ind med din e-mailadresse, der slutter med @icloud.com, e-mailadressen til dit Apple-id, yderligere e-mailadresser, der er knyttet til dit Apple-id, eller dit telefonnummer.

Hvis du har oprettet en eller flere e-mailaliasser for din konto, skal du være opmærksom på følgende:

• Du kan ændre eller slette et e-mailalias. Hvis du sletter et e-mailalias, der slutter med @mac.com eller @me.com, kan du ikke føje det til din iCloud-konto igen.

• Du kan ikke logge ind på iCloud.com med et e-mailalias. Log ind med din e-mailadresse, der slutter med @icloud.com, eller med det Apple-id, du bruger med din iCloud-konto.