Hvis din iPhone eller iPad advarer dig om, at en tredjepartsapp indeholder malware og ikke kan åbnes

Hvis din iPhone eller iPad viser en advarsel om, at en app indeholder malware og ikke kan åbnes, skal du slette appen fra din enhed.

Din iPhone og iPad kontrollerer regelmæssigt installerede tredjepartsapps i forhold til en liste over kendt malware, der er identificeret af Apple. Hvis en app indeholder malware, forhindrer din enhed dig i at åbne den og viser en advarsel, der anbefaler, at du sletter den.

Hvis du vil åbne appen på trods af risikoen, kan du vælge at genaktivere den under Indstillinger. Brug af en app, der viser en malware-advarsel, kan skade din enhed eller kompromittere din anonymitet.

Slet en app, der viser en malware-advarsel

Hvis din iPhone eller iPad viser en advarsel om, at en app indeholder malware og ikke kan åbnes, skal du slette appen. Tryk på Slet app direkte fra advarslen.

Alt-tekst til billede

Du kan også slette appen direkte fra hjemmeskærmen eller appbiblioteket

Få flere oplysninger

Du kan gå til Indstillinger for at få flere oplysninger om den specifikke advarsel.

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk for at vælge den specifikke app, og få vist flere oplysninger om advarslen.

Når du har gennemgået oplysningerne, kan du trykke på Slet app for at slette appen fra din enhed. Hvis en ny version af appen er tilgængelig, får du muligvis vist muligheden for at opdatere til eller installere den nye version.

Hvis du skal bruge appen midlertidigt

Hvis du vil åbne appen på trods af risikoen, kan du genaktivere den under Indstillinger. Brug af en app, der viser en malware-advarsel, kan skade din enhed eller kompromittere din anonymitet.

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk for at vælge den specifikke app for at få vist flere oplysninger om advarslen.

3. Tryk på Genaktiver app.

4. Tryk på Genaktiver app igen for at bekræfte, at du vil bruge appen på trods af advarslen.