iTunes 8.0.2 til Windows - Tekniske specifikationer

Hardware:

• En pc med en 1 GHz Intel- eller AMD-processor

• Afspilning af videoer fra iTunes Store kræver en Intel Pentium D- eller hurtigere processor

• Afspilning af videoer i HD-kvalitet fra iTunes Store kræver en 2,0 GHz Intel Core 2 Duo eller hurtigere processor

• 512 MB RAM; 1 GB kræves til afspilning af videoer i HD-kvalitet

• Et DirectX 9.0-kompatibelt skærmkokrt med 32 MB VRAM; 64 MB anbefales

• Et lydkort, der er kompatibelt med QuickTime

• En bredbåndsforbindelse til Internet for at bruge iTunes Store

• Et cd- eller dvd-drev, der er kompatibelt med iTunes, til oprettelse af lyd-cd’er og MP3-cd’er samt cd’er eller dvd’er med sikkerhedskopier

Software:

• Windows XP Service Pack 2 eller en nyere version eller 32 bit udgaver af Windows Vista

• 64 bit udgaver af Windows Vista kræver 64 bit installationsprogrammet til iTunes 8; der er flere oplysninger på support.apple.com/da_DK/downloads/#itunes.

• QuickTime 7.5.5 eller en nyere version (medfølger)

• 200 MB ledig plads på harddisken

• Skærmlæser kræver Window-Eyes 7.0 eller en nyere version; der er flere oplysninger om tilgængelighed i iTunes på www.apple.com/dk/accessibility.

iPod og iPhone:

• Synkronisering af købte videoer kræver en iPod nano (tredje generation), iPod classic, iPod (femte generation) med softwareversion 1.2 eller en nyere version, iPod touch eller iPhone.

• Overførsel af lejede film kræver en iPod nano (tredje generation) og iPod classic med softwareversion 1.1 eller en nyere version eller iPod touch og iPhone med softwareversion 1.1.3 eller en nyere version.

• Synkronisering af ringetoner kræver en iPhone med softwareversion 1.1 eller en nyere version.

• Køb eller synkroniserng af programmer kræver en iPhone eller iPod touch med iPhone 2.0-softwareopdatering eller en nyere version.

• Indkøb foretaget fra iTunes Wi-Fi Music Store kræver en iPhone eller iPod touch med softwareversion 1.1.1 eller en nyere version.

• Synkronisering af iPod-spil kræver en iPod nano (tredje generation), iPod classic eller iPod (femte generation) med softwareversion 1.2 eller en nyere version. Nogle iPod-spil er muligvis ikke kompatible med iPod nano (tredje generation) og iPod classic.

Nike + iPod:

• Nike + iPod kræver Nike + iPod Sport Kit eller Sensor, en kompatibel iPod og Nike+-sko.

• Nike + iPod er kompatibel med iPod nano og iPod touch (anden generation). iPod nano (første generation) skal have softwareversion 1.2 eller en nyere version.

• Du skal have en Internetforbindelse og en gratis Nike.com-konto, før du kan se dine træningsdata på nikeplus.com.

Apple TV:

• Leje eller køb foretaget vha. Apple TV kræver Apple TV-softwareversion 2.0 eller en nyere version.

• HD-film fra iTunes Store er udviklet specielt til Apple TV og kan evt. ikke overføres til iTunes.

AirPort Express med AirTunes:

• Hvis du afspiller musik med mere end en AirPort Express-base, skal du have AirPort Express Firmware 6.3 eller en nyere version.

• AirPort Express med AirTunes kræver et AirPort- eller AirPort Extreme-kort og et kompatibelt stereoanlæg eller forstærkede højttalere.