iTunes 8.1.1 til Mac - Tekniske specifikationer

Hardware:

• En Mac-computer med en Intel, PowerPC G5-, G4- eller G3-processor.

• Skærmopløsning på mindst 1024x768.

• Afspilning af videoer fra iTunes Store kræver en Mac-computer med en Intel, PowerPC G5- eller 1.0 GHz PowerPC G4- eller hurtigere processor.

• Afspilning af videoer i HD-kvalitet fra iTunes Store kræver en 2,0 GHz Intel Core 2 Duo- eller hurtigere processor.

• 512 MB RAM; 1 GB kræves til afspilning af videoer i HD-kvalitet.

• Afspilning af video kræver også mindst 16 MB skærmhukommelse.

• En bredbåndsforbindelse til Internet for at bruge iTunes Store.

• Et kombineret Apple-drev eller SuperDrive til at oprette lyd- eller MP3-cd’er eller cd’er med sikkerhedskopier; nogle cd-rw-drev fra andre producenter end Apple virker muligvis også.

• Et Apple SuperDrive, så du kan sikkerhedskopiere dine biblioteker til dvd’er; nogle dvd-rw-drev fra andre producenter end Apple virker muligvis også.

Software:

• Mac OS X version 10.4.10 eller en nyere version

• QuickTime 7.5.5 eller en nyere version kræves

• 200 MB ledig plads på harddisken

iPod og iPhone:

• Synkronisering af købte videoer kræver iPod nano (3. generation), iPod classic, iPod (5. generation) med softwareversion 1.2 eller en nyere version, iPod touch eller iPhone

• Overførsel af lejede film kræver en iPod nano (3. generation) og iPod classic med softwareversion 1.1 eller en nyere version eller iPod touch og iPhone med iPhone-softwareversion 1.1.3 eller en nyere version.

• Synkronisering af ringetoner kræver iPhone-softwareversion 1.1 eller en nyere version.

• Køb eller synkroniserng af programmer kræver en iPhone eller iPod touch med iPhone 2.0-softwareopdatering eller en nyere version

• Køb via iTunes Music Store til iPhone eller iPod touch kræver iPhone-software version 1.1.1 eller en nyere version

• Synkronisering af iPod-spil kræver iPod nano (3. generation), iPod classic eller iPod (5. generation) med softwareversion 1.2 eller en nyere version. Nogle iPod-spil er muligvis ikke kompatible med iPod nano (3. generation) og iPod classic.

Nike + iPod:

• Nike + iPod kræver Nike + iPod Sport Kit eller Sensor, en kompatibel iPod og Nike+-sko eller kompatibelt træningsudstyr.

• Nike + iPod er kompatibel med iPod nano og iPod touch (2. generation). iPod nano (1. generation) skal have softwareversion 1.2 eller en nyere version.

• Du skal have en Internetforbindelse og en gratis Nike.com-konto, før du kan se dine træningsdata på nikeplus.com.

Apple TV:

• Leje eller køb via Apple TV kræver Apple TV-softwareversion 2.0 eller en nyere version.

• HD-film fra iTunes Store er udviklet specielt til Apple TV og kan evt. ikke overføres til iTunes.

AirPort Express med AirTunes:

• Hvis du afspiller musik med mere end en AirPort Express-base, skal du have AirPort Express-software 6.3 eller en nyere version.

• AirPort Express med AirTunes kræver et AirPort- eller AirPort Extreme-kort og et kompatibelt stereoanlæg eller forstærkede højttalere.