iTunes 9.2 til Mac - Tekniske specifikationer

Nyheder i iTunes 9.2

iTunes 9.2 leveres med adskillige nye funktioner og forbedringer, inkl.:

• Du kan synkronisere med iPhone 4 for at nyde din yndlingsmusik, film, tv-udsendelser, bøger, m.m på farten

• Du kan synkronisere og læse bøger på iPhone eller iPod touch med iOS 4 og iBooks 1.1

• Du kan organisere og synkronisere PDF-dokumenter som bøger. Læs PDF-dokumenter med iBooks 1.1 på iPad og på iPhone eller iPod touch med iOS 4

• Du kan organisere dine programmer på dine iOS 4 hjemmeskærme i mapper vha. iTunes

• Sikkerhedskopiering under synkronisering af iPhone eller iPod touch med iOS 4 er hurtigere

• Der er forbedringer i albumbilleder som gør det hurtigere at se billederne når du udforsker dit bibliotek

Systemkrav til Macintosh

• Mac-computer med en Intel-, PowerPC G5-, G4- eller G3-processor

• Skærmopløsning på 1024x768 eller bedre

• Afspilning af videoer købt i iTunes Store kræver en Mac-computer med en Intel-, PowerPC G5- eller 1,0 GHz PowerPC G4- eller hurtigere processor

• Afspilning af videoer i HD-kvalitet købt i iTunes Store kræver en 2,0 GHz Intel Core 2 Duo- eller hurtigere processor

• 512 MB RAM; 1 GB kræves til afspilning af videoer i HD-kvalitet

• Afspilning af videoer kræver også mindst 16 MB skærmhukommelse

• En bredbåndsforbindelse til Internet kræves til brug af iTunes Store

Macintosh-software

• Mac OS X version 10.4.11 eller en nyere version, Mac OS X version 10.5 eller en nyere version kræves til afspilning af iTunes LP- eller iTunes Extras-emner

• QuickTime 7.6 eller en nyere version

• Understøttelse af HE-AAC kræver QuickTime 7.6.4 og Mac OS X version 10.5 eller en nyere version

• Safari 4.0.3 eller en nyere version

• 200 MB ledig diskplads