iLife '09 - Tekniske specifikationer

• Mac-computer med en Intel-, PowerPC G5- eller PowerPC G4-processor (867 MHz eller hurtigere)

• iMovie kræver en Mac med en Intel-processor, en Power Mac G5 (med 2 processorer med en hastighed på min. 2,0 GHz) eller en iMac G5 (med en hastighed på min. 1,9 GHz).

• Lær at spille i GarageBand kræver en Intel-baseret Mac med en dual-core eller bedre processor.

• 512 MB RAM; 1 GB anbefales. HD-video kræver mindst 1 GB RAM.

• Ca. 4 GB tilgængelig plads på harddisken.

• Dvd-drev kræves til installeringen.

• Mac OS X v10.5.6 eller en nyere version.

• QuickTime 7.5.5 eller en nyere version (inkluderet)

• AVCHD-video kræver en Mac med en Intel Core Duo- eller en bedre processor. Besøg iMovie ’09 Camcorder Support for at få oplysninger om underrstøttelse af digitale videoenheder og formater.

• 24 bit-optagelser i GarageBand kræver en Mac OS X-kompatibel grænseflade til lyd med understøttelse af op til 24 bit lyd. Læs brugerhåndbogen, eller kontakt forhandleren med henblik på at få oplyst lydenhedens specifikationer og kompatibilitet.

• Nogle funktioner kræver adgang til Internet og/eller MobileMe; mod betaling af ekstra gebyrer og iht. gældende betingelser. MobileMe kan benyttes af personer på 13 år og derover. Kræver betaling af årligt medlemsgebyr og internetadgang. I henhold til gældende betingelser.

• Trykte iPhoto-produkter fås i USA, Canada, Japan og udvalgte lande i Europa og Asien.

• Lektioner fra kunstnere til GarageBand sælges separat direkte via programmet Butik med lektioner i GarageBand i udvalgte lande.

• Til dvd-brænding kræves et Apple SuperDrive eller en kompatibel dvd-brænder fra en tredjepart.

• Flickr-tjenesten findes kun i udvalgte lande.