iTunes 11 til Windows - Tekniske specifikationer

Hardware:

• En pc med en 1 GHz Intel- eller AMD-processor og 512 MB RAM

• En Intel Pentium D- eller hurtigere processor, 512 MB RAM og et DirectX 9.0-kompatibelt skærmkort kræves til afspilning af video med standardopløsning fra iTunes Store

• 2,0 GHz Intel Core 2 Duo- eller hurtigere processor og 1 GB RAM og Intel GMA X3000, ATI Radeon X1300 eller NVIDIA GeForce 6150 eller bedre kræves til afspilning af 720p HD-video, iTunes LP eller iTunes Extras

• 2,4 GHz Intel Core 2 Duo- eller hurtigere processor og 2 GB RAM og Intel GMA X4500HD, ATI Radeon HD 2400, NVIDIA GeForce 8300 GS eller bedre kræves til afspilning af 1080p HD-video

• Skærmopløsning på mindst 1024 x 768; 1280 x 800 eller højere opløsning kræves til afspilning af iTunes LP eller iTunes Extras

• 16 bit lydkort og højttalere

• En bredbåndsforbindelse til internettet for at bruge iTunes Store

• Et cd- eller dvd-drev, der er kompatibelt med iTunes, til oprettelse af lyd-cd’er og MP3-cd’er samt cd’er eller dvd’er med sikkerhedskopier

Software:

• Windows XP Service Pack 2 eller en nyere version eller 32 bit udgaver af Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

• 64 bit udgaver af Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8 kræver 64 bit installationsprogrammet til iTunes; der er flere oplysninger på www.apple.com/dk/itunes/download.

• 400 MB ledig plads på harddisken

• Skærmlæser kræver Window-Eyes 7.2 eller en nyere version; der er flere oplysninger om tilgængelighed i iTunes på www.apple.com/dk/accessibility.

• Tilgængeligheden af iTunes i netskyen og iTunes Match kan variere fra land til land.