iTunes 10.7 til Mac - Tekniske specifikationer

Software:

• Mac OS X version 10.6.8 eller en nyere version

• Safari 4.0.3 eller en nyere version

• 350 MB ledig plads på harddisken

• Tilgængeligheden af iTunes i netskyen og iTunes Match kan variere fra land til land.

Hardware:

• Mac-computer med en Intel Core-processor og 512 MB RAM

• 2,0 GHz Intel Core 2 Duo- eller hurtigere processor og 1 GB RAM kræves til afspilning af 720p HD-video, iTunes LP eller iTunes Extras

• 2,4 GHz Intel Core 2 Duo- eller hurtigere processor og 2 GB RAM kræves til afspilning af 1080p HD-video

• Skærmopløsning på mindst 1024 x 768; 1280 x 800 eller højere opløsning kræves til afspilning af iTunes LP eller iTunes Extras

• En bredbåndsforbindelse til internettet for at bruge iTunes Store

• Et kombineret Apple-drev eller SuperDrive til at oprette lyd- eller MP3-cd’er eller cd’er med sikkerhedskopier; nogle cd-rw-drev fra andre producenter end Apple virker muligvis også

• Et Apple SuperDrive, så du kan sikkerhedskopiere dit bibliotek til dvd’er; nogle dvd-rw-drev fra andre producenter end Apple virker muligvis også