AirPort Time Capsule 802.11n (3. generation) - Tekniske specifikationer

Størrelse og vægt

• Længde: 197 mm

• Bredde: 197 mm

• Højde: 36,3 mm

• Vægt: 1.587 gram1

Sikkerhed

• Wi-Fi Protected Access (WPA/WPA2)2

• Trådløs sikkerhed (WEP) kan konfigureres med 40 og 128 bit kryptering

• Filtrering af MAC-adresser

• NAT-firewall

• Understøtter RADIUS-godkendelse

• 802.1X, PEAP, LEAP, TTLS, TLS, FAST

• Tidsbaseret adgangskontrol

Strømforsyning

• Spænding: 100-240 V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz, enkeltfaset

• Maks. effekt i drift: 34 W

Godkendelser

• FCC Part 15 Class B, Canada RSS-210, EN 300-328, EN 301-489, EN 301 893, ARIB STD-T66, RCR STD-T33, AS/NZS 4268: 2003, UL 60950, CSA-C22.2 No. 60950

Lagringskapacitet

• 1 TB eller 2 TB Serial ATA harddisk i serverklasse3

Grænseflader

• En Gigabit Ethernet WAN-port til et ADSL- eller kabelmodem

• Tre Gigabit Ethernet LAN-porte til computere eller netværksenheder

• USB-port til en USB-printer eller en ekstern USB-harddisk

• 802.11n4 trådløs

Included in the box

• AirPort-værktøj til Mac og Windows

• AirPort-diskværktøj til Windows

• Bonjour til Windows

• Netledning

• Trykt og elektronisk dokumentation

Krav til omgivelser

• Driftstemperatur: 10° til 35° C

• Relativ luftfugtighed (drift): 20% til 80%

• Relativ luftfugtighed (opbevaring): 10% til 90%

• Maks. højde (drift): 4.500 m

Trådløse protokoller

• IEEE 802.11a/b/g/n4

Kompatibilitet

• Kan arbejde sammen med Wi-Fi-certificerede 802.11a, 802.11b, 802.11g eller 802.11n Mac-computere, iPhone, iPod touch samt Windows-baserede computere.

• NAT, DHCP, PPPoE, VPN Passthrough (IPSec, PPTP og L2TP), DNS Proxy, SNMP, IPv6 (6to4 og manuelle tunneler)

Frekvensbånd

• 2,4 GHz og 5 GHz samtidig

Sendestyrke

• 20 dBm (nominelt)

Kanaler

• Kanal 1-11 og 36-48 og 149-165 godkendt til brug i USA og Canada.

• Kanal 1-13, 36-64 og 100-140 godkendt til brug i Japan

• Kanal 1-13, 36-64, 100-112 og 132-140 godkendt til brug i Europa

• Kanal 1-13, 36-64 og 149-165 godkendt til brug i Australien, Hong Kong og New Zealand

Systemkrav

Til Mac-brugere

Til pc-brugere

Til sikkerhedskopiering med Time Machine

Mac med Mac OS X v10.5.7 eller en nyere version

-

Til indstilling og administration

Mac med Mac OS X v.10.5.7 eller en nyere version, cd-drev, Ethernet- eller trådløst netværk

Pc med Windows XP (SP2) eller Windows Vista, cd-drev, Ethernet- eller trådløst netværk

Til trådløs klientadgang

Mac med trådløs AirPort-funktion

Pc med Wi-Fi 802.11a/b/g/n kort

Til fælles udskrivning via en USB-printer

USB-printer, Mac med Mac OS X v10.2.7 eller en nyere version

USB-printer, Pc med Windows XP (SP3) eller Windows Vista (SP1); Bonjour til Windows inkluderet på Time Capsule-cd'en

Til AirPort-disk med en USB-harddisk

Mac med Mac OS X v10.4.8 eller en nyere version

Pc med Windows XP (SP2) eller Windows Vista (SP1); Bonjour til Windows inkluderet på Time Capsule-cd'en

Udvidet service og support

AppleCare Protection Plan til din computer dækker Time Capsule.

1. Vægten afhænger af konfiguration.

2. Understøttelse af Wi-Fi Protected Access (WPA/WPA2) kræver Mac OS X v10.3 eller en nyere version eller Windows XP med SP2 eller en nyere version.

3. 1 TB = 1 billion byte; faktisk formateret kapacitet er mindre.

Wi-Fi Protected Access er et varemærke tilhørende Wi-Fi Alliance. Til trådløs Internetadgang kræves en computer med trådløst udstyr, en base eller et andet forbindelsespunkt og en konto hos en Internetudbyder (evt. mod betaling). Visse internetudbyderes udstyr er ikke kompatibelt med Time Capsule. Produktspecifikationerne kan ændres uden varsel.