MacBook Air - Tekniske specifikationer

Størrelse og vægt

• Højde: 0,4-1,94 cm

• Bredde: 32,5 cm

• Dybde: 22,7 cm

• Vægt: 1,36 kg1

Processor og hukommelse

Intel Core 2 Duo-processor med 4 MB fælles L2-buffer på processoren ved fuld processorhastighed.

• 800 MHz frontsidebus

• 2 GB 667 MHz DDR2 SDRAM på processoren

Lagringskapacitet

• 80 GB Parallel ATA-harddisk med 4200 o/min.2

• Ekstraudstyr: 64 GB fast medie

• Ekstraudstyr: Eksternt USB MacBook Air SuperDrive

Statusrapport om miljøforhold

MacBook Air understreger Apples fortsatte fremskridt på miljøområdet. Den bruger mindre energi end nogen anden Mac og er designet med følgende funktioner, som mindsker miljøpåvirkningen:

Kabinet af aluminium, som i meget stor udstrækning kan genbruges

LCD-skærm uden kviksølv og med arsenfrit glas

PVC-fri interne kabler

Emballage med lille rumfang, der i stor udstrækning kan genbruges

Opfylder kravene til ENERGY STAR

MacBook Air har fået bedømmelsen Silver fra EPEAT

Skærm

13,3" (diagonalt) blank og bred TFT LED-skærm med baggrundslys og understøttelse af millioner af farver

Understøttede opløsninger: 1280 x 800 (standard), 1152 x 720, 1024 x 768, 800 x 600, 800 x 500, 720 x 480 og 640 x 480 pixler ved 16:10-format; 1024 x 768, 800 x 600 og 640 x 480 pixler ved 4:3-billedformat; 720 x 480 pixler ved 3:2-billedformat

Grafik- og skærmunderstøttelse

Rent digital videoudgang

DVI-udgang med micro-DVI til DVI-mellemstik (inkluderet)

VGA-udgang med micro-DVI til VGA-mellemstik (inkluderet)

Composite-udgang med micro-DVI til videomellemstik (ekstraudstyr)

S-videoudgang med micro-DVI til videomellemstik (ekstraudstyr)

Intel GMA X3100-grafikprocessor med 144 MB DDR2 SDRAM fælles med hovedhukommelsen

Udvidet skrivebord og skærmdublering: Understøtter samtidig fuld originalopløsning på den indbyggede skærm og op til 1920 x 1200 pixler på en ekstern skærm - begge med millioner af farver

Indbygget iSight-kamera

Indtastningsenhed

• Indbygget tastatur i fuld størrelse med 78 (USA) eller 79 (ISO) taster, inklusive 12 funktionstaster, 4 piletaster (omvendt "T") og integreret numerisk blok

• Tastatur med baggrundslys og indbygget måler til omgivende lys, der automatisk justerer baggrundslyset og lysstyrken på skærmen

• Robust pegefelt med understøttelse af "multi-touch"-bevægelser sikrer præcis styring af markøren; understøtter rulning med to fingre, knibning, rotation, skub, tryk, dobbelttryk og træk

Trådløs

Indbygget trådløst Wi-Fi-netværk med AirPort Extreme (baseret på udkast til IEEE 802.11n-specifikationen); IEEE 802.11a-/b-/g-kompatibel

Indbygget Bluetooth 2.1+EDR (Enhanced Data Rate)

Porte til ydre enheder

Lyd

• Analog lydudgang/stik til hovedtelefoner (minijackstik)

• Indbygget monohøjttaler

• Indbygget mikrofon (ikke retningsbestemt)

Batteri og strøm3

Integreret 37 WH litiumpolymerbatteri

45W MagSafe Power Adaptor med kabeloprul

MagSafe-strømforsyningsport

Elektriske krav og driftskrav

• Spænding: 100 V til 240V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz

• Driftstemperatur: 10° til 35° C

• Opbevaringstemperatur: -24° til 45° C

• Luftfugtighed: 0% til 90% (ikke kondenserende)

• Maks. højde (drift): 3.000 m

• Maks. højde (opbevaring): 4.500 m

• Maks. højde (transport): 10.500 m

Installeret software

• Mac OS X v10.5 Leopard (inklusive Time Machine, Vis, Spaces, Spotlight, Dashboard, Mail, iChat, Safari, Adressebog, QuickTime, iCal, DVD Player, Photo Booth, Front Row, Xcode Developer Tools)

• iLife ’08 (inkluderer iTunes, iPhoto, iMovie, iDVD, iWeb, GarageBand)

Kassens indhold

• MacBook Air

• Micro-DVI til DVI

• Micro-DVI til VGA-mellemstik

• Klud til rengøring/polering

• MagSafe-strømforsyning

• Dvd'er til installering/gendannelse

• Trykt dokumentation

Tilbehør

MacBook Air SuperDrive (MB397G/A)

Afspil eller brænd diske direkte med det eksterne, USB-baserede MacBook Air SuperDrive. Tyndt, let og nemt at tage med - dette drev er designet specielt til MacBook Air.

• 8x SuperDrive (dvd±r dl/dvd±rw/cd-rw, slot-loading)

• Størrelse: 139 x 139 x 17 mm (L x B x H)

• Vægt: 495 g

• Kræver MacBook Air med ledig USB 2.0-port

USB Ethernet-mellemstik (MB442Z/A)

Ingen Wi-Fi? Opret forbindelse til et netværk med kabler vha. dette enkle eksterne mellemstik.

MagSafe Airline Adaptor (MB441Z/A)

Slut MacBook Air til strømporten i flysædet, så du er sikker på at have strøm nok til hele flyveturen.

Micro-DVI til Video (MB202G/A)

Brug composite- og S-video fra MacBook Airs Micro-DVI-port.

• Time Capsule (MB276B/A)

• AirPort Extreme-base (MA073DK/A)

• AirPort Express-base med AirTunes (M9470B/A)

• Apple Wireless Keyboard (M9270B/A)

• Trådløs Apple Mighty Mouse (MB111B/A)

• Apple USB Modem (MA034Z/A)

• .Mac-medlemskab (MA361Z/A)

• AppleCare Protection Plan (MA516B/A)

1. Vægten afhænger af konfiguration.

2. 1 GB = 1 mia. byte. Faktisk formateret kapacitet er mindre.

3. Batteritid afhænger af konfiguration og brug. Se www.apple.com/dk/batteries , hvis du vil vide mere.