iPod nano (5. generation) - Tekniske specifikationer

Størrelse og vægt

• Højde: 90,7 mm

• Bredde: 38,7 mm

• Dybde: 6,2 mm

• Vægt: 36,4 gram1

Kapacitet

• 8 eller 16 GB flashdrev2

• Kan indeholde op til 2.000 eller 4.000 sange i 128 Kbps AAC-format3

• Kan indeholde op til 7.000 eller 14.000 fotografier, der kan vises på iPod4

• Kan indeholde op til 8 eller 16 timers video5

• Lagrer data via USB-flashdrev

Tilgængelighed

• Talemenuer giver lytteren mulighed for at høre navne på menuer, sangtitler og navne på kunstnere læst op.

• En alternativ, stor skrift kan gøre menuerne nemmere at læse.

• En LCD-skærm med høj opløsning og mulighed for at justere kontrasten og baggrundslyset gør det nemmere at læse tekst på skærmen.

• Closed captions til video vises, når de findes, med en letlæselig hvid skrift på sort baggrund, der sikrer god kontrast.

Krav til omgivelser

• Driftstemperatur: 0° til 35° C

• Opbevaringstemperatur: -20° til 45° C

• Relativ luftfugtighed: 5% til 95% (ikke kondenserende)

• Maks. højde i drift: 3.000 m

Miljømæssig statusrapport

iPod nano vidner om Apples store miljømæssige fremskridt. Den er designet med følgende funktioner, som mindsker den skadelige indflydelse på miljøet:

• Arsenfrit glas

• Fri for bromerede flammehæmmere (BFR)

• Uden kviksølv

• Uden pvc

• Kan genbruges i vid udstrækning

Skærm

• 2,2" (diagonalt) TFT-skærm

• Opløsning på 240 x 376 pixel med 204 pixel pr. tomme

VoiceOver Kit

• Kinesisk (traditionelt)

• Kinesisk (Mandarin)

• Tjekkisk

• Dansk

• Hollandsk

• Engelsk

• Finsk

• Fransk

• Tysk

• Græsk

• Italiensk

• Japansk

• Koreansk

• Norsk

• Polsk

• Portugisisk

• Russisk

• Spansk

• Svensk

• Tyrkisk

Lyd

• Frekvens: 20 Hz til 20.000 Hz

• Understøttede lydformater: AAC (8 til 320 Kbps), Beskyttet AAC (fra iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 til 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formaterne 2, 3 og 4), Audible Enhanced Audio, AAX and AAX+), Apple Lossless, AIFF og WAV

• Maks. lydstyrke, der kan indstilles af brugeren

Hovedtelefoner

• Øretelefoner

• Frekvens: 20 Hz til 20.000 Hz

• Impedans: 32 ohm

Sprog

• Arabisk, brasiliansk portugisisk, britisk engelsk, dansk, engelsk, finsk, forenklet kinesisk, fransk, græsk, hebraisk, hollandsk, italiensk, japansk, kantonesisk (traditionelt kinesisk), koreansk, kroatisk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovakisk, spansk, svensk, thai, tjekkisk, traditionelt kinesisk, tyrkisk, tysk og ungarsk

• Yderligere sprogunderstøttelse til oplysninger om sang, album og kunstner på skærm: Bulgarsk, serbisk, slovensk, ukrainsk og vietnamesisk

• iPod nano understøtter over 20 VoiceOver-sprog:

• Kinesisk (kantonesisk), kinesisk (mandarin), tjekkisk, dansk, hollandsk, amerikansk engelsk, finsk, fransk, tysk, græsk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, tyrkisk og ungarsk; andre sprog er tilgængelige ved køb af understøttet tekst-til-tale-tilbehør fra en tredjepart

• iPod nano understøtter over 20 sprog til talemenuer:

• Kinesisk (kantonesisk), kinesisk (mandarin), tjekkisk, dansk, hollandsk, amerikansk engelsk, finsk, fransk, tysk, græsk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, tyrkisk og ungarsk; andre sprog er tilgængelige ved køb af understøttet tekst-til-tale-tilbehør fra en tredjepart

Videooptagelse

• H.264 VGA-video, 640 x 480 pixel, op til 30 billeder pr. sekund med AAC-lyd

• 15 specialeffekter med realtid: Sepia, Sort og hvid, Kornet film, Sikkerhedskamera, Cyborg, Udbuling, Kalejdo, Sløret bevægelse, Spejl, Lystunnel, Fordybning, Stræk og Roter

Eksterne knapper og betjeningsmuligheder

• Lås

• Klikhjul

Indgange og udgange

• Dock-stik

• 3,5 mm jackstik til stereohovedtelefoner

Batteri og strøm6

• Indbygget genopladeligt litiumionbatteri

• Afspilningstid

• Musik: Op til 24 timer på fuldt opladt batteri

• Video: Op til 5 timer på fuldt opladt batteri

• Opladning via USB til computer eller strømforsyning (sælges separat)

• Hurtig opladning: Omkring 1,5 timer (oplader til op til 80% af batteriets kapacitet)

• Fuld opladning: Omkring 3 timer

Systemkrav til Mac

• Mac-computer med USB 2.0-port

• Mac OS X v10.4.11 eller en nyere version

• iTunes 9 eller en nyere version7

• iPhoto 6.0.6 eller en nyere version anbefales til Mac OS X Tiger8

• iPhoto ’09 anbefales til Mac OS X Leopard eller Snow Leopard8

Systemkrav til Windows

• Pc med USB 2.0-port

• Windows Vista eller Windows XP Home eller Professional med Service Pack 3 eller en nyere version

• iTunes 9 eller en nyere version7

I kassen

• iPod nano

• Øretelefoner

• USB 2.0-kabel

• Dock-mellemstik

• Startvejledning

Tilbehør

In-Ear Headphones med fjernbetjening og mikrofon

Disse hovedtelefoner, der er udviklet med ekstrem klarhed og lydpræcision for øje, sikrer, at du kan høre musikalske detaljer, som du før er gået glip af.

USB Power Adapter

Use this ultracompact USB-based adapter to charge your iPhone or iPod whenever it’s not connected to a computer.

Øretelefoner med fjernbetjening og mikrofon

Disse øretelefoner har praktiske knapper, der sikrer, at du kan justere lydstyrken og kontrollere afspilning af musik og videoer.

Universal Dock med fjernbetjening

Få nem adgang til en USB-port til opladning og synkronisering af iPod eller til tilslutning af tv eller højttalere.

In-Ear Headphones with Remote and Mic

Earphones with Remote and Mic

USB Power Adapter

Apple iPod Radio Remote

Apple Composite AV-kabel

Apple Component AV-kabel

Apple Dock-stik til USB-kabel

iPod Universal Dock Adapter 3-Pack

1. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

2. 1 GB = 1 mia. bytes; faktisk kapacitet efter formatering er mindre.

3. Sangkapacitet er baseret på 4 minutter pr. sang og 128 Kbps AAC-kodning; med 256 Kbps AAC-format er sangkapaciteten op til 1.000 sange (8 GB) eller 2.000 (16 GB); faktisk kapacitet varierer efter indhold.

4. Fotokapacitet baseret på fotografier, der er overført fra iTunes, og som kan vises på iPod.

5. Videokapacitet er baseret på H.264 1,5 Mbps video ved en opløsning på 640 x 480 kombineret med 128 Kbps lyd; faktisk kapacitet varierer efter indhold.

6. Test udført af Apple i august 2009 med testversioner af hardware og software. Spillelisten indeholdt 358 forskellige lydspor med indhold importeret fra cd'er vha. iTunes (128 Kbps AAC) og indhold købt fra iTunes Store (128 Kbps AAC); Videoindhold blev indkøbt i iTunes Store. Batteritest er udført med specielle iPod-enheder; faktiske resultater kan variere. Genopladelige batterier kan kun oplades et vist antal gange og skal på et tidspunkt evt. udskiftes (se www.apple.com/dk/support/ipod/service/battery). Batteriets driftstid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstillinger. Se www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.

7. iPod og iTunes må kun bruges til lovlig eller autoriseret kopiering. Stjæl ikke musik.

8. iPhoto 6.0.6 eller en nyere version til import af video; iPhoto ’09 v8.1 eller en nyere version til understøttelse af Ansigter.