Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

AirPort Express 802.11n (1. generation) - Tekniske specifikationer

Størrelse og vægt

• Mål: 94,01 mm x 3,7 mm x 28,5 mm

• Vægt: 188 gram1

Trådløs protokol

• Udkast til 802.11n2

• 802.11a/b/g

Kompatibilitet

• Kan bruges med Wi-Fi-certificerede Mac- og Windows-computere med 802.11a, 802.11b, 802.11g og 802.11n

• NAT, DHCP, PPPoE, VPN Passthrough (IPSec, PPTP og L2TP), DNS Proxy, SNMP, IPv6 (6to4 og manuelle tunneler)

Sikkerhed

• Wi-Fi Protected Access (WPA/WPA2)3

• Trådløs sikkerhed (WEP) kan konfigureres med 40 og 128 bit kryptering

• Filtrering af MAC-adresser

• NAT-firewall

• Understøtter RADIUS-godkendelse

• 802.1X, PEAP, LEAP, TTLS, TLS, FAST

• Tidsbaseret adgangskontrol

Inkluderet software og tilbehør

• AirPort-værktøj til Mac og Windows

• 802.11n Enabler til Mac

• Bonjour til Windows

• Trykt og elektronisk dokumentation

Grænseflader

• Trådløs 802.11n

• 10/100BASE-T Ethernet WAN-port (RJ-45-stik) til tilslutning af et ADSL- eller kabelmodem

• USB-port til tilslutning af en USB-printer5

• 3,5 mm minijackstik til analog eller optisk digital lyd4

• Apple-strømforsyning

Elektriske specifikationer og krav til omgivelser

• 100-240 V AC, 50-60 Hz, indgang: 0,2 A

• Driftstemperatur: 0° til 35° C

• Opbevaringstemperatur: -25° til 60° C

• Relativ luftfugtighed (drift): 20% til 90% (ikke kondenserende)

• Maks. højde (drift): 3.000 m

• Maks. højde (opbevaring): 4.500 m

Frekvensbånd

• 2,4 GHz eller 5 GHz

Sendestyrke

• 20 dBm (nominelt)

Godkendelser

• FCC Part 15 Class B, Canada RSS-210, EN 300-328, EN 301-489, EN 301 893, ARIB STD-T66, RCR STD-T33, AS/NZS 4268: 2003, UL 60950, CSA-C22.2 No. 60950

Kanaler

• Kanal 1-11, 36-48 og 149-165 godkendt til brug i USA og Canada

• Kanal 1-14 og 36-64 godkendt til brug i Japan

• Kanal 1-13 og 36-140 godkendt til brug i Europa

• Kanal 1-13, 36-64 og 149-165 godkendt til brug i Australien, Hong Kong og New Zealand

Systemkrav

Til Mac-brugere

Til pc-brugere

Til trådløs klientadgang

Mac med trådløs AirPort- eller AirPort Extreme-funktion

Pc med 802.11a/b/g eller 802.11n-kort draft 2.0

Til fælles udskrivning via en USB-printer

USB-printer, Mac med Mac OS X v10.2.7 eller en nyere version

USB-printer, Pc med Windows XP (SP2) eller Windows Vista; Bonjour til Windows inkluderet på AirPort Express-cd'en

Software

Brugere med Mac OS X v10.5.7 eller en nyere version kan:

• Oprette forbindelse til et trådløst AirPort Express-netværk

• Opstille en AirPort Express-base

• Bruge AirTunes til at afspille musik

• Dele en USB-printer

• Bruge Wi-Fi Protected Access (WPA/WPA2)

• Windows XP eller Windows Vista

• WPA-understøttelse kræver en Wi-Fi-certificeret pc-løsning

Udvidet service og support

AppleCare Protection Plan til din computer dækker AirPort Express-basen.

1. Vægten afhænger af konfiguration.

2. AirPort Express-basen er baseret på et udkast til IEEE 802.11n-specifikationen og er kompatibel med IEEE 802.11a, IEEE 802.11b og IEEE 802.11g.

3. Understøttelse af WPA kræver Mac OS X v10.3 eller en nyere version. Brug af Wi-Fi Protected Access (WPA) formindsker det maksimale antal netværksbrugere. Ved tilslutning til et eksisterende trådløst netværk understøtter AirPort Express kun WPA-Personal. WPA2 kræver en Mac-computer med et AirPort Extreme-kort og Mac OS X v10.3 eller en nyere version.

4. Kræver et kompatibelt stereoanlæg eller højttalere med ekstern strømforsyning.

5. Til trådløs udskrivning via USB kræves en kompatibel printer og Mac OS X v10.2.7 eller en nyere version eller Windows XP, Windows Vista eller Windows 2000.

Til trådløs Internetadgang kræves en computer med trådløst udstyr, en base eller et andet forbindelsespunkt og en konto hos en Internetudbyder (evt. mod betaling). Visse Internetudbyderes udstyr er ikke kompatibelt med AirPort Express.