QuickTime Pro 7 - Tekniske specifikationer

Oversigt

• Bemærk:

• QuickTime 7 Pro fungerer kun sammen med QuickTime 7 Player. Sørg for, at du har downloadet og installeret QuickTime Player 7, før du indtaster din Quick Time 7 Pro registreringskode.

• Konverter medieformater

• Brug funktionerne i QuickTime Pro til at klippe, kopiere og indsætte for at redigere film eller tilføje nye lydspor. Du kan endda tilføje kommentarer, rotere videoen med mere.

• Rediger uden problemer

• Brug funktionerne i QuickTime Pro til at klippe, kopiere og indsætte for at redigere film eller tilføje et nyt lydspor. Du kan endda tilføje kommentarer, rotere videoen med mere.

• Skab fantastisk video

• Opbyg et bibliotek med film ved at overføre dem fra internettet og lagre dem på computeren, således at du kan se dem, når du vil. (2) Vis film du har indspillet med mobilkamera, digitalt kamera eller videokamera. QuickTime 7 Pro understøtter de vigtigste videoformater, herunder H.264, MPEG-4 og Motion JPEG.

• Opbyg dit QuickTime videobibliotek

• Opbyg et bibliotek med film ved at gemme dem fra internettet til computeren, så du kan se dem, når du vil.2 Vis film du har indspillet med mobilkamera, digitalt kamera eller videokamera. QuickTime 7 Pro understøtter de vigtigste videoformater, herunder H.264, MPEG-4 og Motion JPEG.

• Optag din podcast

• Tilslut en USB-mikrofon, og brug QuickTime 7 Pro til optagelse af lyd, der kan deles med verden som en podcast. Grænsefladen med optagelse via én knap kunne ikke være enklere eller lettere at bruge.

Sådan opgraderer du til Quick Time Pro

• Kontroller, at QuickTime Player 7 er installeret på computeren.

• Køb en QuickTime Pro-registreringskode, som bliver sendt via e-mail.

• Åbn e-mailen fra Apple, som indeholder den 20-cifrede registreringskode.

• Gå til http://www.apple.com/quicktime/pro/unlock-mac_osx.html og følg vejledningen om indtastning af registreringskoden.

• Nyd QuickTime Pro!

Systemkrav

• Mac OS X v10.5 eller nyere

• En Mac-computer med Intel-, PowerPC G5- eller Power PC G4- (867MHz eller hurtigere)processor

• Min. 512 MB RAM

• QuickTime 7

Bemærk: Der bliver ikke sendt en pakke til dig, og der skal ikke downloades flere programmer - du kan begynde at bruge QuickTime Pro med det samme.

Bemærk: En mere kraftfuld computer vil give en bedre præstation.

1. QuickTime Pro understøtter ikke ripping af DVD'er.

2. Nogle producenter tillader ikke, at deres videoer på internettet kan gemmes.