AirPort Extreme 802.11n (5. generation) - Tekniske specifikationer

Størrelse og vægt

• Længde: 165 mm

• Bredde: 165 mm

• Højde: 34 mm

• Vægt: 753 g1

Trådløse protokoller

• IEEE 802.11a/b/g/n

Frekvensbånd

• 2,4 GHz og 5 GHz samtidig

Sendestyrke

• 20 dBm (nominelt)

Kompatibilitet

• Virker med Wi-Fi-certificerede 802.11a, 802.11b, 802.11g eller 802.11n Mac-computere, iPhone, iPod touch og Windows-baserede computere

• NAT, DHCP, PPPoE, VPN Passthrough (IPSec, PPTP og L2TP), DNS Proxy, SNMP, IPv6 (6to4 og manuelle tunneler)

Inkluderet software og tilbehør

• Airport Utility til Mac og Windows

• AirPort-diskværktøj til Windows

• Bonjour til Windows

• Strømforsyning med ledning

• Trykt og elektronisk dokumentation

Sikkerhed

• Wi-Fi Protected Access (WPA/WPA2)2

• Trådløs sikkerhed (WEP) kan konfigureres med 40 og 128 bit kryptering

• Filtrering af MAC-adresser

• NAT-firewall

• Understøtter RADIUS-godkendelse

• 802.1X, PEAP, LEAP, TTLS, TLS, FAST

• Tidsbaseret adgangskontrol

Grænseflader

• En Gigabit Ethernet WAN-port til et DSL- eller kabelmodem

• Tre Gigabit Ethernet LAN-porte til computere eller netværksenheder

• USB 2.0-port til en USB-printer eller en ekstern USB-harddisk

• Trådløs 802.11n2

Krav til omgivelser

• Driftstemperatur: 0° til 35° C

• Opbevaringstemperatur: -25° til 60° C

• Relativ luftfugtighed (drift): 20% til 80%

• Relativ luftfugtighed (opbevaring): 10% til 90%

• Maks. højde i drift: 3.000 m

• Maks. højde (opbevaring): 4.500 m

Godkendelser

• FCC Part 15 Class B, Canada RSS-210, EN 300-328, EN 301-489, EN 301 893, ARIB STD-T66, RCR STD-T33, AS/NZS 4268: 2003, UL 60950, CSA-C22.2 No. 60950

Kanaler

• Kanal 1-11, 36-48 og 149-165 godkendt til brug i USA og Canada

• Kanal 1-13, 36-64 og 100-140 godkendt til brug i Japan

• Kanal 1-13, 36-64, 100-112 og 132-140 godkendt til brug i Europa

• Kanal 1-13, 36-64 og 149-165 godkendt til brug i Australien, Hong Kong og New Zealand

Strømforsyning

• 12 Vdc, 1,8 A

Systemkrav

Til Mac-brugere

Til pc-brugere

Til indstilling og administration

Mac med Mac OS X v.10.5.7 eller en nyere version, cd-drev og Ethernet- eller trådløst netværk

Pc med Windows XP (SP3) eller Windows Vista (SP1) eller en nyere version, cd-drev og Ethernet- eller trådløst netværk

Til trådløs klientadgang

Mac med trådløse AirPort-funktioner

Pc med Wi-Fi-certificeret 802.11a/b/g/n-kort

Til fælles udskrivning via en USB-printer

• USB-printer

• Mac med Mac OS X v10.2.7 eller en nyere version

• USB-printer

• Pc med Windows XP (SP3) eller Windows Vista (SP1); Bonjour til Windows (inkluderet på AirPort Extreme-cd'en)

Til AirPort-disk med en USB-harddisk

Mac med Mac OS X v10.4.8 eller en nyere version

Pc med Windows XP (SP3) eller Windows Vista (SP1); Bonjour til Windows (inkluderet på AirPort Extreme-cd'en)

Udvidet service og support

AppleCare Protection Plan til din computer dækker AirPort Extreme-base.

1. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

2. Understøttelse af Wi-Fi Protected Access (WPA/WPA2) kræver Mac OS X v10.3 eller en nyere version eller Windows XP med SP2 eller en nyere version.

Wi-Fi Protected Access er et varemærke tilhørende Wi-Fi Alliance. Til trådløs Internetadgang kræves en computer med trådløst udstyr, en base eller et andet forbindelsespunkt og en konto hos en Internetudbyder (evt. mod betaling). Visse Internetudbyderes udstyr er ikke kompatibelt med AirPort Extreme. Produktspecifikationerne kan ændres uden varsel.