iPod nano (6. generation) - Tekniske specifikationer

Størrelse og vægt

• Højde: 37,5 mm

• Bredde: 40,9 mm

• Dybde: 8,7 mm inklusive klemme

• Vægt: 21,1 g1

• Rumfang: 10.056 mm3

Kapacitet2

• 8 GB

• 16 GB

Skærm

• 1,54" (diagonalt) TFT-farveskærm

• Opløsning på 240 x 240 pixel

• 220 pixel pr. tomme

Lydafspilning

• Frekvens: 20 Hz til 20.000 Hz

• Understøttede lydformater: AAC (8 til 320 Kbps), Beskyttet AAC (fra iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 til 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formaterne 2, 3 og 4, Audible Enhanced Audio, AAX og AAX+), Apple Lossless, AIFF og WAV

• Maks. lydstyrke kan indstilles af brugeren

FM-radio

• Regionale indstillinger til Nord-, Syd- og Mellemamerika, Asien, Australien, Europa og Japan

• Pausefunktion, så radioudsendelser kan sættes på pause og spoles tilbage (inden for en buffer på 15 minutter)

Sensor

• Accelerometer

Batteri og strøm3

• Indbygget genopladeligt litiumionbatteri

• Op til 24 timers musikafspilning (fuldt opladt)

• Opladning via USB til computer eller strømforsyning (sælges separat)

• Hurtig opladning: Omkring 1,5 timer (oplader op til 80% af batteriets kapacitet)

• Fuld opladning: Omkring 3 timer

Sprog

• 29 grænsefladesprog: Arabisk, brasiliansk portugisisk, dansk, engelsk, finsk, forenklet kinesisk, fransk, græsk, hebraisk, hollandsk, italiensk, japansk, kantonesisk (traditionelt kinesisk), koreansk, kroatisk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovakisk, spansk, svensk, thai, tjekkisk, traditionelt kinesisk, tyrkisk, tysk og ungarsk.

• Oplysninger om sange, album og kunstnere kan også vises på bulgarsk, serbisk, slovensk, ukrainsk og vietnamesisk. Til arabisk og hebraisk sprogunderstøttelse vises nogle grænsefladeelementer ikke fra højre mod venstre.

• Talte kommentarer under træning er tilgængelige på syv sprog: Kinesisk (mandarin), engelsk (USA), fransk (Frankrig), tysk, italiensk, japansk, spansk (Spanien).

• 29 VoiceOver-sprog: Kinesisk (kantonesisk, mandarin), tjekkisk, dansk, hollandsk, engelsk (Australien, Storbritannien, USA), finsk, fransk (Canada Frankrig), tysk, græsk, ungarsk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk, slovakisk, spansk (Mexico, Spanien), svensk, thai, tyrkisk

I æsken

• iPod nano

• Apple-øretelefoner

• Dockstik til USB-kabel

• Startvejledning og vigtige produktoplysninger

Hovedtelefoner

• Øretelefoner

• Frekvens: 20 Hz til 20.000 Hz

• Impedans: 32 ohm

Tilgængelighed

• Bevægelsesbaseret VoiceOver-skærmlæser

• LCD-skærm med høj opløsning og mulighed for at justere baggrundslyset gør det nemmere at læse tekst på skærmen i dårlig belysning.

• Hvid på sort

• Monolyd

Systemkrav

• Mac-computer med USB 2.0; OS X v10.5.8 eller en nyere version og iTunes 10 eller en nyere version4

• Pc med USB 2.0-port; Windows 7, Vista eller XP Home eller Professional (SP3) eller en nyere version og iTunes 10 eller en nyere version

• Internetadgang kræves; bredbåndsforbindelse anbefales; evt. mod betaling

Krav til omgivelser

• Driftstemperatur: 0° til 35° C

• Opbevaringstemperatur: -20° til 45° C

• Relativ luftfugtighed: 5% til 95% (ikke kondenserende)

• Maks. højde i drift: 3.000 m (304.800,00 cm)

iPod nano og miljøet

Apple vurderer den skadelige påvirkning af miljøet ud fra produkternes samlede livscyklus. Læs mere

iPod nano er designet med følgende funktioner, som mindsker den skadelige indflydelse på miljøet:

• Glas uden arsen

• Ingen bromerede flammehæmmere

• Ingen kviksølv

• Ingen pvc

• Aluminiumskabinet, der kan genbruges

Apple og miljøet

Læs mere om Apples arbejde med at mindske produkters og processers skadelige påvirkning af miljøet. Apples miljørapporter om produkter indeholder oplysninger om vores produkters miljømæssige egenskaber.

Tilbehør

Øreproptelefoner med fjernbetjening og mikrofon

Disse hovedtelefoner, udviklet med ekstrem klarhed og lydpræcision for øje, sikrer, at du hører musikalske detaljer, som du før er gået glip af.

Øretelefoner med fjernbetjening og mikrofon

Disse øretelefoner har praktiske knapper, der sikrer, at du kan justere lydstyrken og kontrollere afspilning af musik og videoer.

USB-strømforsyning

Brug denne ultrakompakte USB-baserede strømforsyning til at oplade iPhone eller iPod, når den ikke er sluttet til en computer.

Apple-dockstik til USB-kabel

Brug dockstik til USB-kabel til at oplade og synkronisere iPod, iPhone eller iPad med din Mac- eller Windows-computer.

Se mere tilbehør i Apple Online Store

1. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

2. 1 GB = 1 mia. byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

3. Test udført af Apple i august 2010 med testversioner af hardware og software. Spillelisten indeholdt 358 forskellige lydspor med indhold importeret fra cd'er vha. iTunes (128 Kbps AAC) og indhold købt fra iTunes Store (256 Kbps AAC); Videoindhold blev indkøbt i iTunes Store. Batteritest er udført med specielle iPod-enheder; faktiske resultater kan variere. Genopladelige batterier kan oplades et begrænset antal gange og skal på et tidspunkt evt. udskiftes (se www.apple.com/dk/support/ipod/service/battery). Batteriets driftstid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstillinger. Besøg www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.

4. iPod og iTunes må kun bruges til lovlig eller autoriseret kopiering. Stjæl ikke musik.