iPod classic (120 GB) - Tekniske specifikationer

Størrelse og vægt

• Højde: 103,5 mm

• Bredde: 61,8 mm

• Dybde: 10,5 mm

• Vægt: 140 gram1

Kapacitet

• 120 GB harddisk2

• Kan indeholde op til 30.000 sange i 128 Kbps AAC-format3

• Kan indeholde op til 25.000 fotos, der kan vises på iPod4

• Kan indeholde op til 150 timers video5

• Lagrer data via USB-harddisk

I kassen

• iPod classic

• Øretelefoner

• USB 2.0-kabel

• Dock-mellemstik

• Startvejledning

Miljømæssig statusrapport

iPod classic vidner om Apples store miljømæssige fremskridt. Den er designet med følgende funktioner, som mindsker den skadelige indflydelse på miljøet:

• iPod, hovedtelefoner og USB-kabel uden PVC

• LCD-skærm med arsenfrit glas og uden kviksølv

• De fleste elektriske og mekaniske komponenter er uden bromerede flammehæmmere

• Størstedelen af emballagen er fremstillet af genbrugsmateriale og biologisk nedbrydelige materialer

Skærm

• 2,5" (diagonalt) LCD-farveskærm med LED-baggrundslys

• Opløsning på 320 x 240 pixler med 163 pixler pr. tomme

Lyd

• Frekvens: 20 Hz til 20.000 Hz

• Understøttede lydformater: AAC (16 til 320 Kbps), Beskyttet AAC (fra iTunes Store), MP3 (16 til 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formaterne 2, 3 og 4), Apple Lossless, AIFF og WAV

• Maks. lydstyrke, der kan indstilles af brugeren

Hovedtelefoner

• Øretelefoner

• Frekvens: 20 Hz til 20.000 Hz

• Impedans: 32 ohm

Video

• H.264-video, op til 1,5 Mbps, 640 x 480 pixler, 30 billeder pr. sekund, Low-Complexity-version af H.264 Baseline Profile med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i arkivformaterne .m4v, .mp4 og .mov; H.264-video, op til 2,5 Mbps, 640 x 480 pixler, 30 billeder pr. sekund, Baseline Profile op til Level 3.0 med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i arkivformaterne .m4v, .mp4 og .mov; MPEG-4-video, op til 2,5 Mbps, 640 x 480 pixler, 30 billeder pr. sekund, Simple Profile med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i arkivformaterne .m4v, .mp4 og .mov;

Sprog

• Tjekkisk, dansk, hollandsk, engelsk, finsk, fransk, tysk, græsk, ungarsk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, forenklet kinesisk, spansk, svensk, traditionelt kinesisk og tyrkisk

• Yderligere sprogunderstøttelse til oplysninger om sang, album og kunstner på skærm: Bulgarsk, kroatisk, rumænsk, serbisk, slovakisk, slovensk, ukrainsk og vietnamesisk

Indgange og udgange

• Dock-stik

• 3,5 mm jackstik til stereohovedtelefoner

Eksterne knapper og betjeningsmuligheder

• Lås

• Klikhjul

Batteri og strøm6

• Indbygget genopladeligt litiumionbatteri

• Afspilningstid

• Musikafspilningstid: Op til 36 timer på fuldt opladt batteri

• Videoafspilningstid: Op til 6 timer, når den er fuldt opladt

• Opladning via USB til computer eller strømforsyning (sælges separat)

• Hurtig opladning: Omkring 2 timer (oplader til op til 80% af batteriets kapacitet)

• Fuld opladning: Omkring 4 timer

Systemkrav til Mac

• Mac-computer med USB 2.0-port

• Mac OS X v10.4.11 eller en nyere version

• iTunes 8 eller en nyere version7

Systemkrav til Windows

• Pc med USB 2.0-port

• Windows Vista eller Windows XP Home eller Professional med Service Pack 3 eller en nyere version

• iTunes 8 eller en nyere version6

Krav til omgivelser

• Driftstemperatur: 0° til 35° C

• Opbevaringstemperatur: -20° til 45° C

• Relativ luftfugtighed: 5% til 95% (ikke kondenserende)

• Maks. højde i drift: 3000 m

Sammenligningsskema

iPod shuffle

iPod nano

iPod classic

iPod touch

Hukommelse

1 GB

2 GB

8 GB

16 GB

120 GB

8 GB

16 GB

32 GB

Sange

240

500

1.000

2.000

30.000

1.750

3.500

7.000

Batteriets driftstid

Op til 12 timers musikafspilning

Op til 24 timers musikafspilning; op til 4 timers videoafspilning

Op til 36 timers musikafspilning; op til 6 timers videoafspilning

Op til 36 timers musikafspilning; op til 6 timers videoafspilning

Skærm

2" (diagonalt) LCD-farveskærm med LED-baggrundslys

2,5" (diagonalt) LCD-farveskærm med LED-baggrundslys

3,5" (diagonalt) berøringsfølsom bred skærm

Porte

Stereominijackstik

Dock-stik, stereominijackstik

Dock-stik, stereominijackstik

Dock-stik, stereominijackstik

Forbindelsesmuligheder

USB via inkluderet Dock

USB via Dock-stik; component og composite video via Dock-stik (med AV-kabler, som sælges separat); lyd via stik til hovedtelefoner

USB via Dock-stik; component og composite video via Dock-stik (med AV-kabler, som sælges separat); lyd via stik til hovedtelefoner

USB via Dock-stik; component og composite video via Dock-stik (med AV-kabler, som sælges separat); lyd via stik til hovedtelefoner

Trådløs funktion

Wi-Fi (802.11b/g)

Indbygget understøttelse af Nike + iPod

Tjeneste baseret på kortposition

Opladningstid

Omkring 4 timer (hurtig opladning til 80% kapacitet på 2 timer)

Omkring 3 timer (hurtig opladning til 80% kapacitet på 1,5 time)

Omkring 4 timer (hurtig opladning til 80% kapacitet på 2 timer)

Omkring 4 timer (hurtig opladning til 80% kapacitet på 2 timer)

Lydunderstøttelse

AAC (8 til 320 Kbps), Beskyttet AAC (fra iTunes Store), MP3 (8 til 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formaterne 2, 3 og 4), WAV og AIFF

AAC (16 til 320 Kbps), Beskyttet AAC (fra iTunes Store), MP3 (16 til 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formaterne 2, 3 og 4), Apple Lossless, WAV og AIFF

AAC (16 til 320 Kbps), Beskyttet AAC (fra iTunes Store), MP3 (16 til 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formaterne 2, 3 og 4), Apple Lossless, WAV og AIFF

AAC (16 til 320 Kbps), Beskyttet AAC (fra iTunes Store), MP3 (16 til 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formaterne 2, 3 og 4), Apple Lossless, WAV og AIFF

Understøttelse af fotografier

Synkroniserer fotografier, der kan vises på iPod, i formaterne JPEG, BMP, GIF, TIFF, PSD (kun Mac) og PNG

Synkroniserer fotografier, der kan vises på iPod, i formaterne JPEG, BMP, GIF, TIFF, PSD (kun Mac) og PNG

Synkroniserer fotografier, der kan vises på iPod, i formaterne JPEG, BMP, GIF, TIFF, PSD (kun Mac) og PNG

Understøttelse af video

H.264-video, op til 1,5 Mbps, 640 x 480 pixler, 30 billeder pr. sekund, Low-Complexity-version af H.264 Baseline Profile med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i arkivformaterne .m4v, .mp4 og .mov; H.264-video, op til 2,5 Mbps, 640 x 480 pixler, 30 billeder pr. sekund, Baseline Profile op til Level 3.0 med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i arkivformaterne .m4v, .mp4 og .mov; MPEG-4-video, op til 2,5 Mbps, 640 x 480 pixler, 30 billeder pr. sekund, Simple Profile med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i arkivformaterne .m4v, .mp4 og .mov;

H.264-video, op til 1,5 Mbps, 640 x 480 pixler, 30 billeder pr. sekund, Low-Complexity-version af H.264 Baseline Profile med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i arkivformaterne .m4v, .mp4 og .mov; H.264-video, op til 2,5 Mbps, 640 x 480 pixler, 30 billeder pr. sekund, Baseline Profile op til Level 3.0 med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i arkivformaterne .m4v, .mp4 og .mov; MPEG-4-video, op til 2,5 Mbps, 640 x 480 pixler, 30 billeder pr. sekund, Simple Profile med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i arkivformaterne .m4v, .mp4 og .mov;

H.264-video, op til 1,5 Mbps, 640 x 480 pixler, 30 billeder pr. sekund, Low-Complexity-version af H.264 Baseline Profile med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i arkivformaterne .m4v, .mp4 og .mov; H.264-video, op til 2,5 Mbps, 640 x 480 pixler, 30 billeder pr. sekund, Baseline Profile op til Level 3.0 med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i arkivformaterne .m4v, .mp4 og .mov; MPEG-4-video, op til 2,5 Mbps, 640 x 480 pixler, 30 billeder pr. sekund, Simple Profile med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i arkivformaterne .m4v, .mp4 og .mov;

Størrelse

27,3 x 41,2 x 10,5 mm

inklusive clips

90,7 x 38,7 x 6,2 mm

103,5 x 61,8 x 10,5 mm

110 x 61,8 x 8,5 mm

Vægt

15,6 g

36,8 g

140 g

115 g

Medfølgende ekstraudstyr

Øretelefoner, USB-dock

Øretelefoner, USB-kabel, Dock-mellemstik

Øretelefoner, USB-kabel, Dock-mellemstik

Øretelefoner, USB-kabel, Dock-mellemstik, pudseklud

Tilbehør

In-Ear Headphones med fjernbetjening og mikrofon

Disse hovedtelefoner, der er udviklet med ekstrem klarhed og lydpræcision for øje, sikrer, at du kan høre musikalske detaljer, som du før er gået glip af.

Øretelefoner med fjernbetjening og mikrofon

Disse øretelefoner har praktiske knapper, der sikrer, at du kan justere lydstyrken og kontrollere afspilning af musik og videoer.

Universal Dock med fjernbetjening

Få nem adgang til en USB-port til opladning og synkronisering af iPod eller til tilslutning af tv eller højttalere.

• Apple iPod Radio Remote

• Apple Composite AV-kabel

• Apple Component AV-kabel

• Apple Dock-stik til USB-kabel

• iPod Universal Dock Adapter 3-Pack

Se mere tilbehør i Apple Online Store

1. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

2. 1 GB = 1 mia. byte; faktisk formateret kapacitet er mindre.

3. Musikkapacitet er baseret på 4 min. pr. sang og 128 Kbps AAC-kodning; faktisk kapacitet afhænger af indhold.

4. Fotokapacitet er baseret på fotografier, der er overført fra iTunes, og som kan vises på iPod.

5. Videokapacitet er baseret på H.264 1,5 Mbps video med en opløsning på 640 x 480 og 128 Kbps lyd; faktisk kapacitet afhænger af indhold.

6. Test udført af Apple i august 2008 med testversioner af hardware og software. Spillelisten indeholdt 358 forskellige lydspor med indhold importeret fra cd'er vha. iTunes (128 Kbps AAC) og indhold købt fra iTunes Store (128 Kbps AAC); Videoindhold blev indkøbt i iTunes Store. Test af batterier blev udført med bestemte iPod-enheder; de faktiske resultater kan variere. Genopladelige batterier kan kun oplades et vist antal gange og skal på et tidspunkt evt. udskiftes (se www.apple.com/dk/support/ipod/service/battery). Batteriets driftstid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstillinger. Besøg www.apple.com/dk/batteries , hvis du vil vide mere.

7. iPod og iTunes må kun bruges til lovlig eller autoriseret kopiering. Stjæl ikke musik.