iMac (21.5", ultimo 2015) - Tekniske specifikationer

Skærm

• 21,5" (diagonalt) skærm med LED-baggrundsbelysning og IPS-teknologi

• opløsning på 1920 x 1080 pixels og understøttelse af millioner af farver

Processor

• 1,6 GHz

• 1,6 GHz dual-core Intel Core i5 (Turbo Boost på op til 2,7 GHz)

• 2,8 GHz

• 2,8 GHz quad-core Intel Core i5 (Turbo Boost på op til 3,3 GHz)

Hukommelse

• 8 GB 1867 MHz LPDDR3-hukommelse på bundkortet

• Kan konfigureres til 16 GB

Lagringskapacitet1

• 1,6 GHz

• 1 TB harddisk (5400 o/min.)

• Kan konfigureres op til 1 TB Fusion Drive eller 256 GB flash-lager (SSD)

• 2,8 GHz

• 1 TB harddisk (5400 o/min.)

• Kan konfigureres op til 2 TB Fusion Drive eller 256 GB flash-lager (SSD)

Grafik

• 1,6 GHz

• Intel HD Graphics 6000

• 2,8 GHz

• Intel Iris Pro Graphics 6200

Skærm­understøttelse og kamera

• 1,6 GHz

• FaceTime HD-kamera

• Understøtter på samme tid fuld originalopløsning på den indbyggede skærm og op til 3840 x 2160 pixels på en ekstern skærm

• Understøtter udvidet skrivebord og skærmdublering

• 2,8 GHz

• FaceTime HD-kamera

• Understøtter på samme tid fuld originalopløsning på den indbyggede skærm og op til 4096 x 2304 pixels på en ekstern skærm

• Understøtter udvidet skrivebord og skærmdublering

Lyd

• Stereohøjttalere

• To mikrofoner

• 3,5 mm jackstik til hovedtelefoner

• Stik til hovedtelefoner/optisk digital lydudgang (minijackstik)

• Understøtter Apple iPhone-headset med mikrofon

Tilslutnings- og udvidelses­muligheder

No alt supplied for Image
  • 3,5 mm jackstik til hovedtelefoner

• SDXC-kortplads

• Fire USB 3-porte (kompatible med USB 2)

• To Thunderbolt 2-porte

• Mini DisplayPort-udgang

• Understøttelse af HDMI, DVI, VGA og dual-link DVI (mellemstik sælges separat)

• 10/100/1000BASE‑T Gigabit Ethernet (RJ-45-stik)

• Plads til Kensington-lås

Tastatur m.m.

• Magic Keyboard

• Det redesignede Magic Keyboard leveres som standard sammen med din iMac. Det er trådløst og genopladeligt (så du ikke skal skifte batterier) med et ultrakompakt design, der går helt ud til kanten og udnytter hele overfladen. Det har en forbedret fjedermekanisme, optimeret tastetryk og en lavere profil, der giver bedre kontrol og komfort. Og det danner par med din iMac, så snart du tager det i brug.

• Magic Mouse 2

• Magic Mouse 2 har fået nyt design, så den glider endnu bedre på dit skrivebord. Og fordi den understøtter Multi-Touch, kan du bruge enkle bevægelser på dens overflade til f.eks. at swipe mellem websider og scrolle gennem dokumenter. Så hvis du foretrækker at bruge en trådløs mus, men vil have nogle af fordelene ved Multi-Touch, er Magic Mouse 2 et rigtig godt valg.

• Magic Trackpad 2

• Hvis du foretrækker at bruge et pegefelt, giver Magic Trackpad 2 dig hele puljen af Multi-Touch-bevægelser og mulighed for at bruge Force Touch på en stationær computer. Sensorer under pegefeltets overflade registrerer små forskelle i, hvor hårdt du trykker, så du får flere funktioner lige ved fingerspidserne og kommer tættere på dit indhold. Det nye design og den lavere profil gør det endnu mere behageligt at bruge.

Trådløs teknologi

• Wi‑Fi

• Trådløst 802.11ac Wi‑Fi-netværk;

• kompatibelt med IEEE 802.11a/b/g/n

• Bluetooth

• Trådløs Bluetooth 4.0-teknologi

Størrelse og vægt

• 21,5" iMac

• Højde: 45,0 cm

• Bredde: 52,8 cm

• Dybde: 17,5 cm

• Vægt: 5,68 kg2

• 21,5" med indbygget VESA Mount Adapter

• Højde: 37,9 cm

• Bredde: 52,8 cm

• Dybde (med indbygget VESA Mount Adapter): 6,6 cm

Elektriske krav og driftskrav

• Spænding: 100-240 V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz, enkeltfaset

• Driftstemperatur: 10 til 35 °C

• Relativ luftfugtighed: 5 til 95 % (ikke kondenserende)

• Højde i drift: Testet op til 3000 m

Begrænset garanti og service

I Danmark er forbrugerne berettiget til en gratis reparation, udskiftning, prisreduktion eller tilbagebetaling fra forhandleren af varer, der ikke opfylder kravene i salgskontrakten inden for to år fra levering i henhold til købeloven. Klik her for at få flere oplysninger.

Din iMac leveres også med 90 dages gratis teknisk telefonsupport og et års begrænset garanti fra Apple. Klik her for at få mere at vide om, hvilken service Apple yder til din iMac.

Køb AppleCare Protection Plan, og få op til tre års teknisk telefonsupport fra eksperter og ekstra hardware-servicemuligheder fra Apple. Klik her for at få flere oplysninger.

I æsken

• 21,5" iMac

• Magic Keyboard

• Magic Mouse 2

• Netledning

• Lightning til USB-kabel

Styresystem

macOS Sierra

Alle de ting, du kan på en Mac, er mulige på grund af styresystemet macOS. macOS Sierra introducerer Siri til Mac3 – sammen med nye muligheder for at få glæde af dine billeder, shoppe mere sikkert på nettet og arbejde nemmere på tværs af dine enheder.

Læs mere

Tilgængelighed

Tilgængelighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres nye iMac. Takket være de indbyggede værktøjer, der hjælper ved udfordringer med syn og hørelse, fysiske og motoriske færdigheder, indlæring eller læsefærdigheder, kan alle lave fantastiske ting.

Læs mere

Inkluderede funktioner:

• VoiceOver

• Zoom

• Forøg kontrast

• Formindsk bevægelse

• Siri og Diktering

• Knapbetjening

• Tekstning for hørehæmmede

• “Tekst til tale”

Indbyggede programmer4

• Fotos

• iMovie

• GarageBand

• Pages

• Numbers

• Keynote

• Safari

• Mail

• Beskeder

• FaceTime

• Kalender

• Noter

• App Store

• iTunes

• iBooks

• Kort

• Kontakter

• Påmindelser

Specielle konfigurationer

Konfigurér din iMac med disse muligheder. Kun i Apple Online Store.

Konfigurer din iMac med disse muligheder. Leder du efter en iMac, du kan montere på en væg eller en justerbar arm? Vælg en iMac med indbygget VESA Mount Adapter

• 1,6 GHz

• Magic Trackpad 2

• 16 GB hukommelses­opgradering

• 1 TB Fusion Drive

• 256 GB flash-lager (SSD)

• 2,8 GHz

• Magic Trackpad 2

• 16 GB hukommelses­opgradering

• 1 TB eller 2 TB Fusion Drive

• 256 GB flash-lager (SSD)

iMac og miljøet

Apple vurderer den skadelige påvirkning af miljøet ud fra produkternes samlede livscyklus. Læs mere

iMac er designet med følgende funktioner, som mindsker den skadelige indflydelse på miljøet:

• Skærmglas uden arsen

• Uden bromerede flammehæmmere

• PVC-fri5

• Uden beryllium

• Kviksølvfri skærm med LED-baggrundsbelysning

• Genanvendeligt aluminiumskabinet

• Højttalerkabinetter fremstillet af 35 % genanvendt plastic

• Opfylder kravene til ENERGY STAR version 6.1

• Har fået vurderingen EPEAT Gold6

Apple og miljøet

Læs mere om Apples arbejde med at mindske produkters og processers påvirkning af miljøet. Eller læs vores miljørapporter om produkter, hvis du vil have flere oplysninger om hvert enkelt nye Apple-produkts indvirkning på miljøet.

Genbrug

Apple har en holistisk tilgang til brug af materialer og affaldsminimering. Læs mere om, hvordan din Mac kan genbruges.

Akustisk ydeevne

Angivne støjemissioner i henhold til ECMA-109

Lydeffektniveau

L W A,m (B)

Lydtryksniveau

Brugerplacering

L p A,m (dB)

Passiv tilstand

1,95 (K V = 0,25)

11,5

Trådløst internet

1,95 (K V = 0,25)

11,5

Harddisktilgang

2,00 (K V = 0,25)

12,0

1. L W A,m er middeltallet for det A-vægtede lydeffektniveau afrundet til nærmeste 0,05 B.

2. L p A,m er middeltallet for det A-vægtede lydtryksniveau målt ved brugerens placering (afrundet til nærmeste 0,5 dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel)

4. K v er den statiske øvre grænse for det A-vægtede lydeffektniveau.

5. Mængden L W A,c (tidligere kaldet L W Ad) kan beregnes ud fra summen af L W A,m og K v .

6. Under test af det trådløse internet gennemses 25 populære websteder.

7. Konfigurationen er testet: 1,6 GHz dual-core Intel Core i5-processor, 8 GB hukommelse, 1 TB harddisk, Intel HD Graphics 6000.

1. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

2. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

3. Siri findes ikke på alle sprog eller i alle lande og områder, og funktionerne varierer fra land til land.

4. iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote kan hentes i Mac App Store. For at kunne hente programmer skal du have et Apple‑id og en enhed, der er kompatibel med den version af styresystemet, der kræves til hvert program.

5. PVC-frit strømkabel (vekselstrøm) fås i alle lande undtagen Indien og Sydkorea.

6. MacBook Pro har fået vurderingen Gold fra EPEAT i USA og Canada.