No alt supplied for ImageNo alt supplied for ImageNo alt supplied for ImageNo alt supplied for Image
No alt supplied for ImageNo alt supplied for ImageNo alt supplied for ImageNo alt supplied for Image

MacBook (Retina, 12", primo 2016) - Tekniske specifikationer

Finish

• Rosaguld

• Space grey

• Guld

• Sølv

Skærm

• Retina-skærm

• 12" (diagonalt) LED-baggrundsbelyst skærm med IPS-teknologi

• Opløsning på 2304 x 1440 ved 226 pixels pr. tomme med understøttelse af millioner af farver

• 16:10-format

• Understøttede skalerede opløsninger:

• 1440 x 900

• 1280 x 800

• 1024 x 640

Processor

• 1,1 GHz

• 1,1 GHz dual-core Intel Core m3-processor (Turbo Boost op til 2,2 GHz) med 4 MB L3-cache

• Kan konfigureres med 1,3 GHz dual-core Intel Core m7-processor (Turbo Boost op til 3,1 GHz) med 4 MB L3-cache.

• 1,2 GHz

• 1,2 GHz dual-core Intel Core m5-processor (Turbo Boost op til 2,7 GHz) med 4 MB L3-cache

• Kan konfigureres med 1,3 GHz dual-core Intel Core m7-processor (Turbo Boost op til 3,1 GHz) med 4 MB L3-cache.

Hukommelse

• 8 GB 1866 MHz LPDDR3-hukommelse på bundkortet

Lagringsplads

• 1,1 GHz

• 256 GB PCIe-baseret flash-lager på hovedkortet1

• 1,2 GHz

• 512 GB PCIe-baseret flash-lager på hovedkortet1

Størrelse og vægt

• Højde: 0,35-1,31 cm

• Bredde: 28,05 cm

• Dybde: 19,65 cm

• Vægt: 0,92 kg2

Grafik- og skærmunder­støttelse

• Intel HD Graphics 515

• To skærme og skærmdublering: sideløbende understøttelse af fuld original opløsning på den indbyggede skærm og op til 3840 x 2160 pixels med 30 Hz på en ekstern skærm, begge med millioner af farver

Trådløs teknologi

• Wi‑Fi

• Trådløst 802.11ac Wi‑Fi-netværk, kompatibelt med IEEE 802.11a/b/g/n

• Bluetooth

• Trådløs Bluetooth 4.0-teknologi

Opladning og udvidelses­muligheder

No alt supplied for Image
  • USB-C-port, som understøtter:

• Opladning

• USB 3.1 Gen 1 (op til 5 Gbps)

• Indbygget DisplayPort 1.2 videoudgang

• VGA-udgang via USB-C VGA Multiport Adapter (sælges separat)

• HDMI-videoudgang via USB-C Digital AV Multiport Adapter (sælges separat)

Kamera

• 480p FaceTime-kamera

Lyd

• Stereohøjttalere

• To mikrofoner

• 3,5 mm jackstik til hovedtelefoner

• Understøtter Apple iPhone-headset med fjernbetjening og mikrofon

Tastatur og pegefelt

• Tastatur i fuld størrelse med 78 (USA) eller 79 (ISO) baggrundsbelyste taster (med individuel LED), inklusive 12 funktionstaster og 4 piletaster med sensor til omgivende lys

• Force Touch-pegefelt til præcis styring af markøren, registrering af tryk, dybdeklik, acceleratorer, trykfølsom tegning og Multi-Touch-bevægelser

Batteri og strøm

• Op til 10 timers trådløs internetbrug3

• Op til 11 timers afspilning af iTunes-film3

• Op til 30 dages standby-tid3

• Indbygget 41,4 watt-timer litiumpolymerbatteri

• 29 W USB-C-strømforsyning; USB-C-port til strømforsyning

Elektriske krav og driftskrav

• Spænding: 100 V-240 V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz

• Driftstemperatur: 10 til 35 °C

• Opbevaringstemperatur: -25 til 45 °C

• Relativ luftfugtighed: 0 til 90 % (ikke kondenserende)

• Driftshøjde: Testet op til 3000 meter

• Maks. højde (opbevaring): 4572 m

• Maks. højde (transport): 10668 m

Styresystem

macOS Sierra

Alle de ting, du kan på en Mac, er mulige på grund af styresystemet macOS. macOS Sierra introducerer Siri til Mac4 – sammen med nye muligheder for at få glæde af dine billeder, shoppe mere sikkert på nettet og arbejde nemmere på tværs af dine enheder. Læs mere

Tilgængelighed

Tilgængelighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres nye MacBook. Takket være de indbyggede værktøjer, der hjælper ved udfordringer med syn og hørelse, fysiske og motoriske færdigheder, indlæring eller læsefærdigheder, kan alle lave fantastiske ting. Læs mere

Inkluderede funktioner:

• VoiceOver

• Zoom

• Forøg kontrast

• Formindsk bevægelse

• Siri og Diktering

• Knapbetjening

• Tekstning for hørehæmmede

• “Tekst til tale”

Indbyggede programmer5

• Fotos

• iMovie

• GarageBand

• Pages

• Numbers

• Keynote

• Safari

• Mail

• Beskeder

• FaceTime

• Kalender

• Noter

• App Store

• iTunes

• iBooks

• Kort

• Kontakter

• Påmindelser

Begrænset garanti og service

I Danmark er forbrugerne berettiget til gratis reparation eller udskiftning via forhandleren af varer, der ikke opfylder kravene i salgskontrakten, inden for to år fra levering i henhold til den danske købelov. Klik her for at få flere oplysninger.

En MacBook leveres også med 90 dages gratis teknisk telefonsupport og et års begrænset garanti fra Apple. Klik her for at få mere at vide om, hvilken service Apple yder til din MacBook.

Køb AppleCare Protection Plan, og få op til tre års teknisk telefonsupport fra eksperter og ekstra hardware-servicemuligheder fra Apple. Klik her for at få flere oplysninger.

Akustisk ydeevne

Angivne støjemissioner i henhold til ECMA-109

Lydeffektniveau

L W A,m (B)

Lydtryksniveau

Brugerplacering

L p A,m (dB)

Passiv tilstand

1,25 (K V = 0,25)

3,5

Trådløst internet

1,25 (K V = 0,25)

3,5

1. L W A,m er middeltallet for det A-vægtede lydeffektniveau afrundet til nærmeste 0,05 B.

2. L p A,m er middeltallet for det A-vægtede lydtryksniveau målt ved brugerens placering (afrundet til nærmeste 0,5 dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel)

4. K v er den statiske øvre grænse for det A-vægtede lydeffektniveau.

5. Mængden L W A,c (tidligere kaldet L W Ad) kan beregnes ud fra summen af L W A,m og K v .

6. Under test af det trådløse internet gennemses 25 populære websteder.

7. Konfigurationen er testet: 1,2 GHz dual-core Intel Core m5-processor, 8 GB hukommelse, 512 GB flash-hukommelse, Intel HD Graphics 515.

Tilbehør

Mellemstik

• USB-C til USB-mellemstik

• USB-C Digital AV Multiport-mellemstik

• USB-C VGA Multiport-mellemstik

• USB-C til Lightning-kabel

• Forlængerkabel til strømforsyning

AirPort og trådløse funktioner

• AirPort Extreme

• AirPort Express

• AirPort Time Capsule

Andet tilbehør

• Apple USB SuperDrive

• AppleCare Protection Plan

• Apple Magic Mouse 2

• Apple Magic Trackpad 2

• Apple Magic Keyboard

• World Travel Adapter Kit

I æsken

• MacBook

• 29 W USB-C-strømforsyning

• USB-C-laderkabel (2 m)

Specielle konfigurationer

Konfigurer din MacBook og bestil denne mulighed, men kun på apple.com

• 1,3 GHz dual-core Intel Core m7-processor (Turbo Boost op til 3,1 GHz) med 4 MB L3-cache

1. 1 GB = 1 mia. byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

2. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

3. Test udført af Apple i marts 2016 med testmodeller af 1,2 GHz dual-core Intel Core m5-baserede 12" MacBook-systemer med 512 GB flash-lagring (trådløs webtest og test af afspilning af HD-film) samt testmodeller af 1,2 GHz dual-core Intel Core m5-baserede 12" MacBook-systemer med 512 GB flash-lagring og 1,1 GHz Intel Core m3-baserede 12" MacBook-systemer med 256 GB flash-lagring (standby-test), som alle var konfigurerede med 8 GB ram. Den trådløse webtest måler batteritiden ved trådløs surfing på 25 populære websites med skærmens lysstyrke indstillet til 12 klik fra bunden eller 75 %. Afspilningstesten af iTunes-film måler batteritiden ved at afspille 1080p HD-indhold med skærmens lysstyrke indstillet til 12 klik fra bunden eller 75 %. Standby-testen måler batteriets driftstid under forhold, hvor et system, der er forbundet til et trådløst netværk og logget ind på en iCloud-konto, går på standby, mens programmerne Safari og Mail er åbne, og alle systemindstillinger er indstillet til standard. Batteritid afhænger af brug og konfiguration. Besøg www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.

4. Siri findes ikke på alle sprog eller i alle lande og områder, og funktionerne varierer fra land til land.

5. iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote kan hentes i Mac App Store. For at kunne hente programmer skal du have et Apple‑id og en enhed, der er kompatibel med den version af styresystemet, der kræves til hvert program.