iTunes 12 til Windows - Tekniske specifikationer

Hardware:

• PC med en 1 GHz Intel- eller AMD-processor og understøttelse af SSE2 og 512 MB RAM

• Afspilning af video i standardopløsning fra iTunes Store kræver Intel Pentium D-processor eller hurtigere, 512 MB RAM og et DirectX 9.0-kompatibelt skærmkort.

• Afspilning af 720p HD-video, iTunes LP eller iTunes Extras kræver 2,0 GHz Intel Core 2 Duo-processor eller hurtigere, 1 GB RAM plus Intel GMA X3000, ATI Radeon X1300 eller NVIDIA GeForce 6150 eller bedre.

• Afspilning af 1080p HD-video kræver 2,4 GHz Intel Core 2 Duo-processor eller hurtigere, 2 GB RAM plus Intel GMA X4500HD, ATI Radeon HD 2400 eller NVIDIA GeForce 8300 GS eller bedre.

• Afspilning af iTunes LP eller iTunes Extras kræver en skærmopløsning på 1024 x 768 eller større, eller 1280 x 800 eller større

• 16-bit-lydkort og -højttalere

• Internetfor­bindelse til brug af Apple Music, iTunes Store og iTunes Extras

• iTunes-kompatibel CD- eller DVD-optager til at lave lyd-CD’er, MP3-CD’er og backup-CD’er eller -DVD’er. Musik fra Apple Music-kataloget kan ikke brændes over på en CD.

Software:

• Windows 7 eller nyere

• 64‑bit-versioner af Windows kræver 64‑bit-installationsprogrammet til iTunes. Læs mere på www.itunes.com/dk/download

• 400 MB ledig plads på harddisken

• Nogle visualizer-plugins fra tredjepartsudviklere er muligvis ikke længere kompatible med denne version af iTunes. Kontakt udvikleren for at få en opdateret visualizer, som er kompatibel med iTunes 12.1 eller nyere

• Tilgænge­ligheden af Apple Music, iTunes Store og iTunes Match kan variere fra land til land

• Et Apple Music-prøveabonnement kræver tilmelding og kan kun benyttes af nye abonnenter. Når prøveperioden udløber, bliver abonnementet automatisk fornyet