iPad mini 2 med Retina-skærm - Tekniske specifikationer

Finish

• Space Grey

• Sølv

Modeller

• Wi-Fi

• Wi-Fi + Cellular

Kapacitet1

• 16 GB

• 32 GB

• 64 GB

• 128 GB

Størrelse og vægt2

• Wi-Fi

• Højde: 200 mm

• Bredde: 134,7 mm

• Dybde: 7,5 mm

• Vægt: 331 g

• Wi-Fi + Cellular

• Højde: 200 mm

• Bredde: 134,7 mm

• Dybde: 7,5 mm

• Vægt: 341 g

Skærm

• Retina-skærm

• 7,9" (diagonalt) Multi-Touch-skærm med LED-baggrundsbelysning og IPS-teknologi

• Opløsning på 2048 x 1536 med 326 pixels pr. tomme (ppi)

• Fingeraftryks- og fedtafvisende belægning

Processor

• A7-processor med 64-bit-arkitektur og M7-bevægelseshjælpeprocessor

Mobil og trådløs teknologi

• Wi-Fi

• Wi-Fi (802.11a/b/g/n); dual channel (2,4 GHz og 5 GHz) og MIMO

• Bluetooth 4.0-teknologi

• Wi-Fi + Cellular

• Wi-Fi (802.11a/b/g/n); dual channel (2,4 GHz og 5 GHz) og MIMO

• Bluetooth 4.0-teknologi

• UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• CDMA EV-DO Rev. A og Rev. B (800, 1900 MHz)

• Kræver dataabonnement. 4G LTE er tilgængeligt i visse lande og med bestemte operatører. Hastighederne afhænger af de lokale forhold. Få flere oplysninger om 4G LTE-understøttelse ved at kontakte udbyderen og besøge www.apple.com/ipad/LTE (bånd 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26)3

• Kun data4

Kameraer, billeder og videooptagelse

• iSight-kamera

• 5 MP billeder

• Autofokus

• Ansigtsgenkendelse

• Belysningssensor på bagsiden

• Optik med fem linser

• Infrarødt hybridfilter

• Blændeåbning på f/2,4

• Tryk for at fokusere på video-eller stillbilleder

• Tryk for at justere eksponering af video- eller stillbilleder

• Geotagging af billeder og video

• HDR-billeder

• Panorama

• Videooptagelse

• 1080p HD-videooptagelse

• Videostabilisering

• Ansigtsgenkendelse

• Tryk for at fokusere, mens du optager

• Belysningssensor på bagsiden

• 3 x videozoom

• Tidsforløbsvideo

• FaceTime HD-kamera

• 1,2 MP billeder

• 720p HD-video

• Ansigtsgenkendelse

• Belysningssensor på bagsiden

• Tryk for at justere eksponering af video- eller stillbilleder

• Geotagging af billeder og video

Eksterne knapper og stik

• Eksterne knapper og betjeningsmuligheder

• Hjem

• Skru op/ned

• Lydløs/Skærmrotationslås

• Tænd/sluk - Vågeblus til/fra

• Stik og ind-/udgange

• To mikrofoner

• 3,5-mm minijackstik til stereohovedtelefoner

• Lightning-stik

• Indbyggede højttalere

Batteri og strøm6

• Wi-Fi

• Indbygget genopladeligt 23,8 Wh litiumpolymerbatteri

• Op til 10 timers surfing på nettet via Wi-Fi eller video- eller musikafspilning

• Opladning via strømforsyning eller USB til computersystem

• Wi-Fi + Cellular

• Indbygget genopladeligt 23,8 Wh litiumpolymerbatteri

• Op til 10 timers surfing på nettet via Wi-Fi eller video- eller musikafspilning

• Op til 9 timers surfing på internettet via mobildatanetværk

• Opladning via strømforsyning eller USB til computersystem

Indgang/udgang

• Wi-Fi

• 3,5-mm minijackstik til stereohovedtelefoner

• Indbyggede højttalere

• Mikrofon

• Wi-Fi + Cellular

• 3,5-mm minijackstik til stereohovedtelefoner

• Indbyggede højttalere

• Mikrofon

• Bakke til nano-sim-kort

Stik

• Lightning

Sensorer

• Gyroskop med 3 akser

• Accelerometer

• Sensor til omgivende lys

Styresystem

iOS 9

Med et helt nyt design og nye funktioner er iOS 9 verdens mest avancerede styresystem til mobile enheder. I sin mest avancerede form. Læs mere om iOS 9

iOS 9 indeholder:

• AirDrop

• Spotlight-søgning

• AirPlay

• Apple Music

• AirPrint

• Familiedeling

• Kontrolcenter

• iCloud Drive

• Meddelelsescenter

• Multitasking

• Siri

• QuickType-tastatur

Indbyggede apps

• Kamera

• Fotos

• Beskeder

• FaceTime

• Mail

• Musik

• Safari

• Kort

• Siri

• Kalender

• iTunes Store

• App Store

• Noter

• Kontakter

• iBooks

• Game Center

• Påmindelser

• Ur

• Videoer

• Photo Booth

• Podcasts

• Find min iPhone

• Find mine venner

• iCloud Drive

Gratis apps fra Apple7

• Pages

• Numbers

• Keynote

• iMovie

• GarageBand

• iTunes U

• Apple Store

• Remote

Lokalitet

• Wi-Fi

• Wi‑Fi

• Digitalt kompas

• Wi-Fi + Cellular

• Wi‑Fi

• Digitalt kompas

• Assisted GPS og GLONASS

• Mobilnetværk

Videoopkald5

• Wi-Fi

• FaceTime

• iPad mini til alle FaceTime-kompatible enheder via Wi-Fi

• Wi-Fi + Cellular

• FaceTime

• iPad mini til alle FaceTime-kompatible enheder via Wi-Fi eller mobilnetværk

Lydopkald5

• Wi-Fi

• FaceTime

• iPad mini til alle FaceTime-kompatible enheder via Wi-Fi

• Wi-Fi + Cellular

• FaceTime

• iPad mini til alle FaceTime-kompatible enheder via Wi-Fi eller mobilnetværk

Lydafspilning

• Frekvens: 20 Hz til 20.000 Hz

• Understøttede lydformater: AAC (8 til 320 Kbps), beskyttet AAC (fra iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 til 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formaterne 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX og AAX+), Apple Lossless, AIFF og WAV

• Maks. lydstyrke, som kan indstilles af brugeren

TV og video

• AirPlay-skærmdublering og videoudgang til Apple TV (2. og 3. generation)

• Understøtter skærmdublering og videoudgang: Op til 1080p via Lightning Digital AV-mellemstik og Lightning til VGA-mellemstik (mellemstik sælges separat)

• Understøttede videoformater: H.264-video op til 1080p, 60 billeder pr. sekund, High Profile-niveau 4.2 med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i .m4v-, .mp4- og .mov-format; MPEG-4-video, op til 2,5 Mbps, 640 x 480 pixels, 30 billeder pr. sekund, Simple Profile med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps pr. kanal, 48 kHz, stereolyd i .m4v-, .mp4- og .mov-format; Motion JPEG (M-JPEG) op til 35 Mbps, 1280 x 720 pixels, 30 billeder pr. sekund, lyd i ulaw-format, PCM-stereolyd i .avi-format

Understøttelse af vedhæftede filer i Mail

• Dokumenttyper, som kan vises

• .jpg, .tiff, .gif (billeder); .doc og .docx (Microsoft Word); .htm og .html (websites); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Billedfremviser og Adobe Acrobat); .ppt og .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (tekst); .rtf (RTF-format); .vcf (kontaktoplysninger); .xls og .xlsx (Microsoft Excel); .zip; .ics

Sprog

• Sprogunderstøttelse

• Engelsk (USA), engelsk (England), kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionelt), fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, spansk, arabisk, catalansk, kroatisk, tjekkisk, dansk, hollandsk, finsk, græsk, hebraisk, ungarsk, indonesisk, malajisk, norsk, polsk, portugisisk, portugisisk (Brasilien), rumænsk, russisk, slovakisk, svensk, thai, tyrkisk, ukrainsk, vietnamesisk

• Tastaturunderstøttelse

• Engelsk (USA), engelsk (Australien), engelsk (Canada), engelsk (Storbritannien), kinesisk – forenklet (håndskrift, pinyin, streg), kinesisk – traditionelt (håndskrift, pinyin, zhuyin, cangjie, streg), fransk, fransk (Canada), fransk (Schweiz), tysk (Tyskland), tysk (Schweiz), italiensk, japansk (romaji, kana), koreansk, spansk, arabisk, bulgarsk, catalansk, cherokee, kroatisk, tjekkisk, dansk, hollandsk, emoji, estisk, finsk, flamsk, græsk, hawaiiansk, hebraisk, hindi, ungarsk, islandsk, indonesisk, lettisk, litauisk, makedonsk, malajisk, norsk, polsk, portugisisk, portugisisk (Brasilien), rumænsk, russisk, serbisk (kyrillisk/latinsk), slovakisk, svensk, thai, tamil, tibetansk, tyrkisk, ukrainsk, vietnamesisk

• Ordbogsunderstøttelse (med tekstforudsigelse og automatisk rettelse)

• Engelsk (USA), engelsk (Canada), engelsk (Storbritannien), engelsk (Australien), kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionelt), fransk, fransk (Canada), fransk (Schweiz), tysk, italiensk, japansk (romaji, kana), koreansk, spansk, arabisk, catalansk, cherokee, kroatisk, tjekkisk, dansk, hollandsk, finsk, flamsk, græsk, hawaiiansk, hebraisk, hindi, ungarsk, indonesisk, lettisk, litauisk, malajisk, norsk, polsk, portugisisk, portugisisk (Brasilien), rumænsk, russisk, slovakisk, svensk, tamil, thai, tyrkisk, ukrainsk, vietnamesisk

• Siri-sprog

• Engelsk (USA, England, Canada, Australien), spansk (USA, Mexico, Spanien), fransk (Frankrig, Canada, Schweiz), tysk (Tyskland, Schweiz), italiensk (Italien, Schweiz), japansk, koreansk, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), kantonesisk (Hongkong)

Tilgængelighed

• VoiceOver-skærmlæser

• Forenklet adgang

• Knapbetjening

• Understøtter afspilning af indhold med “closed-captions”

• AssistiveTouch

• Zoom på fuld skærm

• Større skrift

• Fed tekst

• Forøg kontrast

• Formindsk bevægelse

• Til/fra-mærker

• Inverter farver

• Justering af lydstyrke i venstre/højre kanal

Krav til omgivelserne

• Driftstemperatur: 0° til 35° C

• Opbevaringstemperatur: -20° til 45° C

• Relativ luftfugtighed: 5 til 95 % (ikke-kondenserende)

• Driftshøjde: Testet op til 3000 meter

Systemkrav

• Apple-id (kræves til nogle funktioner)

• Internetadgang8

Synkronisering med iTunes på en Mac eller PC kræver:

• Mac: OS X v10.6.8 eller nyere version

• PC: Windows 8, Windows 7, Windows Vista eller Windows XP Home eller Professional med Service Pack 3 eller nyere versioner

• iTunes (kan hentes gratis på www.apple.com/dk/itunes/download)

Intelligent assistent9

• Siri

• Brug din stemme til at sende beskeder, indstille påmindelser m.m.

• Brug håndfrit

• Lyt og genkend sange

Læs mere om Siri

I æsken

• iPad mini 2

• Lightning til USB-kabel

• USB-strømforsyning

1. 1 GB = 1 mia. byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

2. Størrelse og vægt afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

3. Kræver dataabonnement. 4G LTE er tilgængeligt i visse lande og med bestemte operatører. Hastighederne afhænger af de lokale forhold. Få flere oplysninger om 4G LTE-understøttelse ved at kontakte udbyderen og besøge www.apple.com/ipad/LTE.

4. Mobildatatjeneste er kun tilgængelig på Wi-Fi + Cellular-modeller. Den model, du køber, er konfigureret til at virke med en bestemt teknologi til mobilnetværk. Kræver dataabonnement.

5. FaceTime-opkald kræver en FaceTime-kompatibel enhed og en Wi-Fi-forbindelse hos både afsender og modtager. Tilgængelighed via mobilnetværk afhænger af udbyderen – evt. mod betaling.

6. Test udført af Apple i oktober 2013 med testversioner af iPad mini 2-enheder og -software. Test omfattede fuldstændig afladning af batteriet via følgende opgaver: videoafspilning, lydafspilning og surfing på internettet via Wi-Fi eller mobilnetværk. Videoindholdet var en film på 2 timer og 23 minutter købt i iTunes Store, som blev afspillet adskillige gange. Lydindholdet var en spilleliste med 358 forskellige lydspor købt i iTunes Store. Test af internet via Wi-Fi og mobilnetværk blev udført med dedikerede web- og mailservere, tidligere indlæste versioner af 20 populære websites og modtagelse af mail én gang i timen. Alle indstillinger var standardindstillinger med følgende undtagelser: Wi-Fi var forbundet med et netværk (undtagen surfing på internettet via mobilnetværk); Wi-Fi-funktionen “Spørg før tilslutning” og funktionen “Automatisk lysstyrke” var slået fra; lysstyrken var indstillet til 50 %, og WPA2-kryptering var slået til. Batteritid afhænger af enhedens indstillinger, brug og mange andre faktorer. Batteritest udføres med bestemte iPad-enheder. De faktiske resultater kan variere.

7. iMovie, Pages, Numbers og Keynote kan hentes gratis i App Store til iOS 9-kompatible enheder, der er aktiveret efter den 1. september 2013. GarageBand er gratis i App Store til iOS 9-kompatible enheder, der er aktiveret efter den 1. september 2014. Se iOS 9-kompatible enheder på www.apple.com/dk/ios/whats-new. Du skal have et Apple-id for at kunne hente apps.

8. Trådløs bredbåndsforbindelse anbefales – evt. mod betaling.

9. Siri findes ikke på alle sprog eller i alle lande og områder, og funktionerne varierer fra land til land. Internetadgang kræves. Kan være omfattet af mobildatatakst.