Apple Watch Series 1 - Tekniske specifikationer

Series 1

• Apple Watch

• Urkasse i aluminium med Sportsrem

Mål

• 38 mm

• Højde: 38,6 mm

• Bredde: 33,3 mm

• Dybde: 10,5 mm

• Urkasse: 25 g

• 42 mm

• Højde: 42,5 mm

• Bredde: 36,4 mm

• Dybde: 10,5 mm

• Urkasse: 30 g

Chip

• Dual-core-processor

Funktioner

• Stænkafvisende1

• Pulsmåler

• Accelerometer

• Gyroskop

• Sensor til omgivende lys

• Kapacitet: 8 GB

• Komposit-bagside

Netværksfor­bindelser

• Wi‑Fi (802.11b/g/n 2,4 GHz)

• Bluetooth 4.2

Skærm

• OLED-Retina-skærm med Force Touch (450 nits)

• Ion-X-glas

• 272 x 340 pixels (38 mm)

• 312 x 390 pixels (42 mm)

Strømforsyning

• Indbygget genopladeligt litiumionbatteri

• Op til 18 timer2

• Magnetisk opladerkabel

Sprog

• Sprogunderstøttelse

• Engelsk (Australien, Canada, Storbritannien, USA), kinesisk (forenklet, traditionelt, traditionelt Hongkong), fransk (Canada, Frankrig), tysk, italiensk, japansk, koreansk, spansk (Latinamerika, Mexico, Spanien), arabisk, catalansk, kroatisk, tjekkisk, dansk, hollandsk, finsk, græsk, hebraisk, hindi, ungarsk, indonesisk, malajisk, norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk, slovakisk, svensk, thai, tyrkisk, ukrainsk, vietnamesisk

• Siri-sprog

• Engelsk (Australien, Canada, Indien, Irland, New Zealand, Singapore, Sydafrika, Storbritannien, USA), spansk (Chile, Mexico, Spanien, USA), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), tysk (Østrig, Tyskland, Schweiz), italiensk (Italien, Schweiz), japansk, koreansk, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), kantonesisk (Kina – fastlandet, Hongkong), arabisk (Saudi-Arabien, Forenede Arabiske Emirater), dansk (Danmark), hollandsk (Belgien, Holland), finsk (Finland), hebraisk (Israel), malajisk (Malaysia), norsk (Norge), russisk (Rusland), svensk (Sverige), tyrkisk (Tyrkiet), thai (Thailand), portugisisk (Brasilien)

• Dikteringssprog

• Engelsk (Australien, Canada, Indien, Irland, Malaysia, New Zealand, Filippinerne, Saudi-Arabien, Singapore, Sydafrika, Forenede Arabiske Emirater, Storbritannien, USA), spansk (Chile, Colombia, Mexico, Spanien, USA), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Luxembourg, Schweiz), tysk (Østrig, Tyskland, Schweiz), italiensk (Italien, Schweiz), japansk, koreansk, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), kantonesisk (Hongkong), arabisk (Kuwait, Saudi-Arabien, Qatar, Forenede Arabiske Emirater), catalansk, kroatisk, tjekkisk, dansk, hollandsk (Belgien, Luxembourg, Holland), finsk, græsk, hebraisk, ungarsk, indonesisk, malajisk, norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk, slovakisk, svensk, tyrkisk, thai, ukrainsk, vietnamesisk

1. Apple Watch Series 1 er klassificeret som IPX7-vandafvisende i henhold til IEC-standard 60529. Apple Watch Series 1 er stænk- og vandafvisende, men vi anbefaler, at Apple Watch Series 1 ikke nedsænkes i vand.

2. Test af batteriet i Apple Watch blev udført af Apple i august 2016 med testversioner af Apple Watch Series 1 i kombination med en iPhone. Alle enheder blev testet med betaversioner af software. Se www.apple.com/dk/batteries og www.apple.com/dk/watch/battery.html, hvis du vil have flere oplysninger.

Apple Watch Series 1 kræver iPhone 5s eller nyere med iOS 11 eller nyere.

Visse funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Klik her for at se en komplet liste.

Alle modeller fås i bestemte kombinationer af urkasser og remme. Sportsremme, Vævede nylonremme, remme i rustfrit stål og remme i læder er alle kompatible med alle Apple Watch-modeller.