MacBook Pro (16", 2019) - Tekniske specifikationer

Finish

• Sølv

• Space Gray

Skærm

• Retina-skærm

• 16" (diagonalt) skærm med LED-baggrundsbelysning og IPS-teknologi, original opløsning på 3072 x 1920 ved 226 pixels pr. tomme og understøttelse af millioner af farver

• Understøttede skalerede opløsninger:

• 2048 x 1280

• 1792 x 1120

• 1344 x 840

• 1152 x 720

• Lysstyrke på 500 nits

• Bredere farveområde (P3)

• True Tone-tekno­logi

• Opdateringsfrekvenser: 47,95 Hz, 48,00 Hz, 50,00 Hz, 59,94 Hz, 60,00 Hz

Processor

• 2,6 GHz

• 2,6 GHz 6-core Intel Core i7-processor (Turbo Boost op til 4,5 GHz) med 12 MB fælles L3-cache

• Kan konfigureres til 2,4 GHz 8-core Intel Core i9-processor (Turbo Boost op til 5,0 GHz) med 16 MB fælles L3-cache

• 2,3 GHz

• 2,3 GHz 8-core Intel Core i9-processor (Turbo Boost op til 4,8 GHz) med 16 MB fælles L3-cache

• Kan konfigureres til 2,4 GHz 8-core Intel Core i9-processor (Turbo Boost op til 5,0 GHz) med 16 MB fælles L3-cache

Lagerplads1

• 2,6 GHz

• 512 GB SSD

• Kan konfigureres til 1 TB, 2 TB, 4 TB eller 8 TB SSD

• 2,3 GHz

• 1 TB SSD

• Kan konfigureres til 2 TB, 4 TB eller 8 TB SSD

Hukommelse

• 16 GB indbygget 2666 MHz DDR4-hukommelse

• Kan konfigureres til 32 GB eller 64 GB hukommelse.

Grafik

• 2,6 GHz

• AMD Radeon Pro 5300M med 4 GB GDDR6-hukommelse og auto­matisk skift af grafik­funktion

• Intel UHD Graphics 630

• Kan konfigureres til AMD Radeon Pro 5500M med 4 GB GDDR6-hukommelse, AMD Radeon Pro 5500M med 8 GB GDDR6-hukommelse eller AMD Radeon Pro 5600M med 8 GB HBM2-hukommelse

• 2,3 GHz

• AMD Radeon Pro 5500M med 4 GB GDDR6-hukommelse og auto­matisk skift af grafik­funktion

• Intel UHD Graphics 630

• Kan konfigureres til AMD Radeon Pro 5500M med 8 GB GDDR6-hukommelse eller AMD Radeon Pro 5600M med 8 GB HBM2-hukommelse

Opladning og udvidelse

Fire Thunderbolt 3-porte (USB‑C), som under­støtter:

• Opladning

• DisplayPort

• Thunderbolt (op til 40 Gb/s)

• USB 3.1, 2. generation (op til 10 Gb/s)

Tastatur og pegefelt

• Baggrunds­belyst Magic Keyboard med:

• 65 (USA) eller 66 (ISO) taster inklusive fire piletaster placeret i omvendt T

• Touch Bar

• Touch ID-sensor

• Sensor til omgivende lys

• Force Touch-pegefelt til præcis styring af cursor, registrering af tryk, dybdeklik, acceleratorer, trykfølsom tegning og Multi-Touch-be­vægel­ser

Trådløs tekno­logi

• Wi‑Fi

• Trådløst 802.11ac Wi‑Fi-netværk; IEEE 802.11a/b/g/n-kompatibel

• Bluetooth

• Trådløs Bluetooth 5.0-tekno­logi

Kamera

• 720p FaceTime HD-kamera

Video­understøttelse

Understøtter fuld originalopløsning med millioner af farver på den indbyggede skærm – og samtidig også:

• Op til to skærme med 6016 x 3384-opløsning ved 60 Hz og over en milliard farver

• Op til fire skærme med 4096 x 2304-opløsning ved 60 Hz og over en milliard farver

Thunderbolt 3-udgang til digital video

• Original DisplayPort-udgang via USB‑C

• VGA, HDMI, DVI og Thunderbolt 2 understøttet via mellemstik (sælges separat)

Lyd

• Hi-fi-system med seks højttalere inkl. vibrationsdæmpende baghøjttalere

• Bred stereolyd

• Understøtter Dolby Atmos-afspilning.

• Tre mikrofoner i studiekvalitet med højt signal-til-støj-forhold og retningsbestemt stråledannelse

• 3,5 mm jackstik til hoved­telefoner

Batteri og strøm2

• Op til 11 timers trådløs internetbrug

• Op til 11 timers afspilning af film i Apple TV‑appen

• Op til 30 dages standby-tid

• Indbygget 100 Wh litiumpolymer­batteri2

• USB‑C-strøm­forsyning (96 W)

Driftskrav

• Spænding: 100 V til 240 V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz

• Driftstemperatur: 10 til 35 °C

• Opbevaringstemperatur: -25 til 45 °C

• Relativ luftfugtighed: 0 til 90 % (ikkekondenserende)

• Driftshøjde: Testet op til 3000 m

• Maks. højde (opbevaring): 4572 m

• Maks. højde (transport): 10.668 m

Størrelse og vægt

• Højde: 1,62 cm

• Bredde: 35,79 cm

• Dybde: 24,59 cm

• Vægt: 2,0 kg3

Styresystem

macOS

macOS er verdens mest avancerede computerstyresystem. macOS Big Sur introducerer et smart nyt design og vigtige opdateringer i programmer, så macOS bliver endnu flottere og endnu mere effektivt.

Læs mere om det nyeste operativsystem

Tilgænge­lighed

Tilgænge­lighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres nye MacBook Pro. Takket være de ind­byg­gede værktøjer, der hjælper ved udfordringer med syn, hørelse, mobilitet og indlæring, kan alle lave fantastiske ting.

Læs mere om Tilgænge­lighed

Funktionerne er bl.a.:

• Stemmekontrol

• VoiceOver

• Zoom

• Forøg kontrast

• Formindsk bevægelse

• Siri og Diktering

• Knapbetjening

• Tekstning for høre­hæmmede

• Tekst til tale

Ind­byg­gede pro­gram­mer4

• Fotos

• iMovie

• GarageBand

• Pages

• Numbers

• Keynote

• Siri

• Safari

• Mail

• FaceTime

• Beskeder

• Kort

• Værdi­papirer

• Hjem

• Memoer

• Noter

• Kalender

• Kontakter

• Påmindelser

• Photo Booth

• Billed­fremviser

• Music

• Podcasts

• TV

• Bøger

• App Store

• Time Machine

• Find

• QuickTime Player

I æsken

• 16" MacBook Pro

• USB‑C-strøm­forsyning (96 W)

• USB‑C-opladerkabel (2 m)

Specielle konfigurationer

Konfigurér din MacBook Pro med disse muligheder – kun på apple.com:

• 2,4 GHz 8-core Intel Core i9-processor (Turbo Boost op til 5,0 GHz) med 16 MB fælles L3-cache

• 32 GB eller 64 GB 2666 MHz DDR4-hukommelse

• AMD Radeon Pro 5500M med 4 GB GDDR6-hukommelse

• AMD Radeon Pro 5500M med 8 GB GDDR6-hukommelse

• AMD Radeon Pro 5600M med 8 GB HBM2-hukommelse

• 1 TB, 2 TB, 4 TB eller 8 TB SSD

MacBook Pro og miljøet

Apple vurderer den skadelige påvirkning af miljøet ud fra produkternes samlede livscyklus.

For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er MacBook Pro de­signet med følgende egenskaber:

• Kviksølvfri skærm med LED-baggrunds­be­lysning

• Glas uden arsen

• Uden bromerede flammehæmmere

• PVC-fri5

• Uden beryllium

• Aluminiumskabinet, der i stor udstrækning kan genanvendes

• Opfylder kravene til ENERGY STAR

• Har fået vurderingen EPEAT Gold6

Akustisk ydeevne

Angivne støjemissioner i henhold til ECMA-109

Lydeffektniveau

L W A,m (B)

Lydtryksniveau

Brugerplacering

L p A,m (dB)

Passiv tilstand

1,5 (K V = 0,3)

9

Trådløst internet

1,5 (K V = 0,3)

9

1. L W A,m er middeltallet for det A-vægtede lydeffektniveau afrundet til nærmeste 0,1 B.

2. L p A,m er middeltallet for det A-vægtede lydtryksniveau målt ved brugerens placering (afrundet til nærmeste 1 dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel)

4. K v er den statiske øvre grænse for det A-vægtede lydeffektniveau.

5. Mængden L W A,c (tidligere kaldet L W Ad) kan beregnes ud fra summen af L W A,m og K v .

6. Under test af det trådløse internet gennemses 25 populære websteder.

7. Testet konfiguration: 2,3 GHz 8-core Intel Core i9-processor, 16 GB hukommelse, 1 TB lagringsplads, Radeon Pro 5500M med 4 GB GDDR6-hukommelse og funktion til automatisk grafikskift, Intel UHD Graphics 630.

1. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

2. Faktisk effekt på 99,8 watt-timer. Test udført af Apple i oktober 2019 med testmodeller af 2,3 GHz 8-core Intel Core i9-baserede 16" MacBook Pro-systemer med 16 GB ram og 1 TB SSD. Den trådløse webtest måler batteritiden ved trådløs surfing på 25 popu­lære websites med skær­mens lysstyrke indstillet til 12 klik fra bunden eller 75 %. Filmtesten i Apple TV-appen måler batteritiden ved afspilning af 1080p HD-indhold med skær­mens lysstyrke indstillet til 12 klik fra bunden eller 75 %. Standby-testen måler batteriets driftstid under forhold, hvor et system, der er forbundet til et trådløst netværk og logget ind på en iCloud-konto, går på standby, mens pro­gram­merne Safari og Mail er åbne, og alle systemindstil­linger er standardindstil­linger. Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Se apple.com/dk/batteries, hvis du vil have flere oplys­ninger.

3. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

4. iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote kan hentes i Mac App Store. For at kunne hente pro­gram­mer skal du have et Apple‑id og en enhed, der er kompatibel med den version af styresystemet, der kræves til hvert program.

5. PVC-frit strømkabel fås i alle lande undtagen Indien og Sydkorea.

6. MacBook Pro har fået vurderingen Gold fra EPEAT i USA og Canada.