macOS Mojave - Tekniske specifikationer

Generelle krav

• OS X 10.8 eller nyere

• 2 GB hukommelse

• 12,5 GB tilgængelig lagringsplads (OS X El Capitan 10.11.5 eller nyere)*

• Nogle funktioner kræver et Apple‑id i henhold til gældende betingelser.

• Nogle funktioner kræver en internetudbyder med kompatibelt udstyr (evt. mod betaling).

Krav til Mac-hardware

Du kan se oplysningerne om din Mac-model, hvis du klikker på Apple-symbolet øverst til venstre på skærmen og vælger "Om denne Mac". Følgende Mac-modeller er kompatible med macOS Mojave:

• MacBook (primo 2015 eller nyere)

• MacBook Air (medio 2012 eller nyere)

• MacBook Pro (medio 2012 eller nyere)

• Mac mini (ultimo 2012 eller nyere)

• iMac (ultimo 2012 eller nyere)

• iMac Pro (2017)

• Mac Pro (modeller fra ultimo 2013, medio 2010 og medio 2012 med anbefalede Metal-kompatible grafikkort)

Funktionskrav

Siri

Kræver internetforbindelse via bredbånd og en mikrofon (indbygget eller ekstern).

Hej Siri

Understøttes af følgende Mac-modeller:

• MacBook Pro med Touch Bar (2018)

• iMac Pro (2017)

Diktering og Memoer

• Kræver en mikrofon (indbygget eller ekstern).

Spotlight-søgeforslag

Kræver internetforbindelse via bredbånd.

Bevægelser

Kræver Multi-Touch-pegefelt, Force Touch-pegefelt, Magic Trackpad eller Magic Mouse.

Force Touch-bevægelser kræver Force Touch-pegefelt.

VoiceOver-bevægelser kræver Multi-Touch-pegefelt, Force Touch-pegefelt eller Magic Trackpad.

Photo Booth

Kræver et FaceTime- eller iSight-kamera (indbygget eller eksternt) eller USB-videokamera (UVC).

FaceTime

Lydopkald kræver en mikrofon (indbygget eller ekstern) og en internetforbindelse via bredbånd.

Videoopkald kræver et indbygget FaceTime-kamera, et iSight-kamera (indbygget eller eksternt) eller et USB-videokamera (UVC) og en internetforbindelse via bredbånd.

Kontinuitetskamera, Handoff, Instant Hotspot og Universel udklipsholder

Understøttes af følgende Mac-modeller:

• MacBook (primo 2015 eller nyere)

• MacBook Pro (2012 eller nyere)

• MacBook Air (2012 eller nyere)

• Mac mini (2012 eller nyere)

• iMac (2012 eller nyere)

• iMac Pro (2017)

• Mac Pro (ultimo 2013)

Kontinuitetskamera kræver en iPhone eller iPad med Lightning-stik og iOS 12 eller nyere.

Handoff kræver en iPhone eller iPad med Lightning-stik og iOS 8 eller nyere.

Instant Hotspot kræver en iPhone eller iPad med mobilnetværk, Lightning-stik og iOS 8.1 eller nyere. Kræver internetdeling via din udbyder.

Auto-login

• Understøttes af Mac-modeller lanceret medio 2013 eller senere.

• Kræver et Apple Watch med watchOS 3 eller nyere og en iPhone 5 eller nyere.

Apple Pay på nettet

Understøttes af følgende Mac-modeller:

• MacBook (primo 2015 eller nyere)

• MacBook Pro (2012 eller nyere)

• MacBook Air (2012 eller nyere)

• Mac mini (2012 eller nyere)

• iMac (2012 eller nyere)

• iMac Pro (2017)

• Mac Pro (ultimo 2013)

Kræver MacBook Pro med Touch Bar, iPhone 6 eller nyere med iOS 10 eller nyere eller et Apple Watch med watchOS 3 eller nyere.

Telefonopkald

Kræver en iPhone med iOS 8 eller nyere og et aktivt abonnement hos en udbyder.

SMS

Kræver en iPhone med iOS 8.1 eller nyere og et aktivt abonnement hos en udbyder.

Hjem

Kræver iPhone med iOS 12 eller nyere og en konfigureret Hjem-app.

AirDrop

AirDrop mellem Mac-computere og iOS-enheder understøttes af følgende Mac-modeller:

• MacBook (primo 2015 eller nyere)

• MacBook Pro (2012 eller nyere)

• MacBook Air (2012 eller nyere)

• Mac mini (2012 eller nyere)

• iMac (2012 eller nyere)

• iMac Pro (2017)

• Mac Pro (ultimo 2013)

AirDrop til iOS-enheder kræver en iPhone eller iPad med Lightning-stik og iOS 7 eller nyere.

AirPlay

AirPlay-skærmdublering kræver et Apple TV (2. generation eller nyere). Understøttes af følgende Mac-modeller:

• MacBook (primo 2015 eller nyere)

• MacBook Air (medio 2012 eller nyere)

• MacBook Pro (medio 2012 eller nyere)

• Mac mini (ultimo 2012 eller nyere)

• iMac (ultimo 2012 eller nyere)

• iMac Pro (2017)

• Mac Pro (ultimo 2013)

AirPlay til videoer fra nettet kræver et Apple TV (2. generation eller nyere).

Peer-to-Peer AirPlay kræver en Mac (2012 eller nyere) og et Apple TV (3. generation rev A, model A1469 eller nyere) med Apple TV-software 7.0 eller nyere.

Time Machine

Kræver en ekstern lagringsenhed (sælges separat).

Læs mere om Time Machine

Power Nap

Understøttes af følgende Mac-modeller:

• MacBook (primo 2015 eller nyere)

• MacBook Air (medio 2012 eller nyere)

• MacBook Pro med Retina-skærm (medio 2012 eller nyere)

• Mac mini (ultimo 2012 eller nyere)

• iMac (ultimo 2012 eller nyere)

• iMac Pro (2017)

• Mac Pro (ultimo 2013)

Boot Camp

Muliggør Boot Camp-installeringer af Windows 10 på understøttede Mac-modeller.

Læs mere om Boot Camp

Understøttelse af Exchange

Kræver Microsoft Office 365, Exchange 2016, Exchange 2013 eller Exchange Server 2010. Det anbefales at installere de nyeste Service Packs.

App Store

Kun tilgængelig for personer over 13 år i USA og mange andre lande og områder.

Hvad er inkluderet?

Programmer

• Apple Books

• App Store

• Automator

• Lommeregner

• Kalender

• Skak

• Kontakter

• Dashboard

• Ordbog

• DVD-afspiller

• FaceTime

• Skriftbog

• Hjem

• Billedoverførsel

• iTunes

• Launchpad

• Mail

• Kort

• Beskeder

• Mission Control

• Noter

• Photo Booth

• Fotos

• Billedfremviser

• QuickTime Player

• Påmindelser

• Safari

• Siri

• Huskesedler

• Værdipapirer

• Systemindstillinger

• TextEdit

• Time Machine

• Memoer

Hjælpemidler

• Aktivitetsovervågning

• AirPort-værktøj

• Indstil lyd og MIDI

• Bluetooth-arkivudveksling

• Boot Camp-assistent

• ColorSync-hjælpefunktion

• Konsol

• Digital farvemåler

• Diskværktøj

• Grapher

• Hovednøglering

• Overførselsassistent

• Skærmbillede

• Script Editor

• Systemoplysninger

• Terminal

• Hjælpeprogrammet VoiceOver

Sprog

• Arabisk

• Catalansk

• Dansk

• Engelsk

• Engelsk (Australien)

• Engelsk (Storbritannien)

• Finsk

• Fransk

• Fransk (Canada)

• Græsk

• Hebraisk

• Hindi

• Hollandsk

• Indonesisk

• Italiensk

• Japansk

• Kinesisk (forenklet)

• Kinesisk (traditionelt)

• Kinesisk (traditionelt – Hongkong)

• Koreansk

• Kroatisk

• Malajisk

• Norsk

• Polsk

• Portugisisk

• Portugisisk (Brasilien)

• Rumænsk

• Russisk

• Slovakisk

• Spansk

• Spansk (Latinamerika)

• Svensk

• Thai

• Tjekkisk

• Tyrkisk

• Tysk

• Ukrainsk

• Ungarsk

• Vietnamesisk

*Kræver op til 18,5 GB tilgængelig lagringsplads for at opgradere fra tidligere versioner.

Visse funktioner er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Klik her for at se en komplet liste.

iCloud kræver iOS 5 eller nyere på iPhone 3GS eller nyere, iPod touch (3. generation eller nyere), iPad Pro, iPad Air eller nyere, iPad eller nyere eller iPad mini eller nyere, en Mac-computer med OS X Lion 10.7.5 eller nyere eller en PC med Windows 7 eller Windows 8 (Outlook 2007 eller nyere eller en opdateret browser anbefales til brug af mail, kontakter og kalendere). Nogle funktioner kræver iOS 12 og macOS Mojave. Nogle funktioner kræver Wi‑Fi. Visse funktioner er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Brug af visse tjenester er begrænset til 10 enheder.