Apple TV Remote (2. generation) - Tekniske specifikationer

Oversigt

Med Apple TV Remote (2. generation) får du præcis betjening af dit Apple TV 4K og Apple TV HD.¹ Med det helt nye touch-kompatible klikfelt kan du klikke på titler, swipe gennem playlister og lade fingeren glide rundt på den yderste ring for nemt at spole frem eller tilbage.

Æskens indhold

• Apple TV Remote

• Lightning til USB-kabel

• Brugervejledning

Størrelse og vægt

• Højde: 136 mm

• Bredde: 35 mm

• Dybde: 9,25 mm

• Vægt: 63 g2

Kommunikation og forbindelse

• Infrarød sender

• Lightning-stik til opladning

Strømforsyning

• Indbygget genopladeligt litiumionbatteri

• Opladning via USB til computer eller strømforsyning (sælges separat)

Krav til omgivelser

• Driftstemperatur: 0 til 35 °C

• Opbevaringstemperatur: -20 til 45 °C

• Relativ luftfugtighed: 5 til 95 % (ikkekondenserende)

• Driftshøjde: Testet op til 3.000 m

Trådløs teknologi

• Trådløs teknologi: Trådløs Bluetooth 5.0-teknologi

Kompatibilitet

Apple TV-modeller

• Apple TV 4K (2. generation)

• Apple TV 4K (1. generation)

• Apple TV HD

1. Ikke alt indhold er tilgængeligt i 4K HDR. 4K-opløsning kræver TV med 4K-gengivelse. Afspilningskvalitet afhænger af hardware og internetforbindelse.

2. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.