HomePod mini - Tekniske specifikationer

Størrelse og vægt1

• Mål:

• Højde: 84,3 mm

• Bredde: 97,9 mm

• Vægt:

• 345 gram

• Finish:

• Hvid

• Gul

• Orange

• Blå

• Space grey

Lydtekno­logi

• En driver til hele frekvensområdet og to passive radiatorer leverer dyb baslyd og sprøde høje toner

• Specialudviklet akustisk bølgeleder, der skaber et 360-graders lydfelt

• Akustisk transparent stof

• Intelligent lyd til realtidstuning

• Fire mikrofoner til kommunikation med Siri på lang afstand

• Lyd i flere rum via AirPlay 22

• Kan bruges som stereopar

Lydkilder

• Apple Music3

• iTunes-musikkøb

• iCloud-musikbibliotek med et Apple Music- eller iTunes Match-abonnement

• Musiktjenester fra tredjeparter4

• Apple Music-radio eller episoder on-demand

• Radiostationer fra TuneIn og Nova

• Apple Podcasts

• Nyhedsoplæsninger

• Afspil andet indhold på HomePod mini via AirPlay fra iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac

Touchbetjening

• Tryk én gang

• Afspil/Sæt på pause

• Tryk to gange

• Spring over

• Tryk tre gange

• Gå tilbage

• Hold fingeren nede

• Siri

• Tryk på eller hold + eller – nede

• Skru op/ned

Tilgænge­lighed

Tilgænge­lighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af HomePod mini.

Funktionerne er bl.a.:

• Tilpasning af berøring

• Siri

• VoiceOver

• Hjem-appen og HomeKit

• Transskriptioner fra Samtaleanlæg

Trådløs tekno­logi

• 802.11n Wi‑Fi

• Peer-to-peer-gen­kendelse giver nem adgang for gæster5

• Bluetooth 5.0

• Thread6

• Ultra Wideband-chip til enheder i nærheden7

Systemkrav

• HomePod mini med den nyeste softwareversion

• iPhone SE, iPhone 6s eller nyere eller iPod touch (7. generation) med den nyeste version af iOS eller iPad Pro, iPad (5. generation eller nyere), iPad Air 2 eller nyere eller iPad mini 4 eller nyere med den nyeste version af iPadOS

• 802.11n Wi‑Fi-internetadgang

Elektriske krav og krav til omgivelserne

• Driftstemperatur: 0 til 35 °C

• Relativ luftfugtighed: 5 til 90 % (ikkekondenserende)

• Driftshøjde: Testet op til 3.000 m

I æsken

• HomePod mini

• 20 W strøm­forsyning

• Dokumentation

Kompatibilitet

iPhone

• iPhone 14 Pro Max

• iPhone 14 Pro

• iPhone 14 Plus

• iPhone 14

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13

• iPhone 13 mini

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12

• iPhone 12 mini

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11

• iPhone XS Max

• iPhone XS

• iPhone XR

• iPhone X

• iPhone 8 Plus

• iPhone 8

• iPhone 7 Plus

• iPhone 7

• iPhone 6s Plus

• iPhone 6s

• iPhone SE (3. generation)

• iPhone SE (2. generation)

• iPhone SE (1. generation)

iPad

• 12,9" iPad Pro

• 11" iPad Pro

• 10,5" iPad Pro

• 9,7" iPad Pro

• iPad (10. generation)

• iPad (9. generation)

• iPad (8. generation)

• iPad (7. generation)

• iPad (6. generation)

• iPad (5. generation)

• iPad Air (5. generation)

• iPad Air (4. generation)

• iPad Air (3. generation)

• iPad Air 2

• iPad mini (6. generation)

• iPad mini (5. generation)

• iPad mini 4

iPod touch

• iPod touch (7. generation)

HomePod mini og miljøet

For at reducere miljøpåvirkningen er HomePod mini de­signet med følgende egenskaber:8

Lavet af bedre materialer

• 99 % genanvendte sjældne jordarter

• Mindst 35 % genanvendt plast i flere komponenter

Energieffektiv

• ENERGY STAR®-certificeret9

Smartere kemi10

• Fri for kviksølv, bromerede flammehæmmere, PVC og beryllium

Grøn produktion

• Apples Zero Waste-ordning hjælper leverandører med at eliminere affaldsproduktion, så intet ender på lossepladsen

• Alle leverandørers slutmonteringsanlæg overgår til 100 % vedvarende energi til Apple-produktion

Ansvarlig emballage

• 100 % af de helt nye træfibre kommer fra bæredygtigt skovbrug

Apple og miljøet

Vi forpligter os til at lave vores produkter uden at udnytte kloden og til at blive CO₂-neutrale på tværs af hele vores virksomhed, også produkterne, i 2030.

1. Størrelse og vægt afhænger af fremstillingsprocessen.

2. Kræver flere HomePod-højttalere eller AirPlay 2-kompatible højttalere.

3. Kræver Apple Music-abonnement.

4. Musikstreaming­tjenester kan kræve et abonnement.

5. Peer-to-peer AirPlay kræver en Mac (2012 eller nyere) med OS X Yosemite eller nyere eller en iOS- eller iPadOS-enhed (ultimo 2012 eller nyere) med iOS 8 eller nyere eller iPadOS.

6. Kun kompatibel med HomeKit- eller Matter-aktiveret Thread-tilbehør. Thread-baseret tilbehør kræver en Thread-aktiveret hjemmehub som f.eks. Apple TV 4K, HomePod (2. generation), HomePod mini eller en Thread-grænserouter fra tredjeparter.

7. Kræver en iPhone med U1-chip og iOS 16.2 eller nyere.

8. Oplysningerne er nøjagtige ved produktlanceringen.

9. ENERGY STAR og ENERGY STAR-mærket er registrerede varemærker ejet af den amerikanske miljøstyrelse (U.S. Environmental Protection Agency).

10. Apples definition af begrænsninger for skadelige stoffer, herunder hvilke stoffer Apple ikke tillader, er beskrevet i Apples specifikation for brug af bestemte stoffer (Regulated Substances Specification). Alle Apple-produkter er fri for PVC og ftalater med undtagelse af netledninger i Indien, Thailand (for tobenede netledninger) og Sydkorea, hvor vi fortsat forsøger at få myndighedernes godkendelse af vores PVC- og ftalat-erstatning.