AirTag - Tekniske specifikationer

Størrelse og vægt

• 31,9 mm (diameter)

• 8,00 mm (tykkelse)

• Vægt: 11 gram

Stænk-, vand- og støv­afvisende egenskaber

• IP67-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. 1 meters dybde i op til 30 minutter)

Forbindelser

• Bluetooth til søgning i nærheden

• Apple-de­signet U1-chip til Ultra Wideband og Præcis søgning

• NFC-berøring til funk­tionen Mistet

Højttaler

• Indbygget højttaler

Batteri

• CR2032-knapbatteri, som brugeren kan udskifte

Sensor

• Accelerometer

Tilgænge­lighed

Find-appen er kompatibel med disse tilgængeligheds­funktioner på iPhone:

• VoiceOver

• Inverter farver

• Større tekst

• Kompatibel med braille­skærme

Systemkrav og kompatibilitet

• Apple‑id

• iPhone- og iPod touch-modeller med iOS 14.5 eller nyere

• iPad-modeller med iPadOS 14.5 eller nyere

Krav til omgivelser

• Driftstemperatur: -20 til 60 °C

I æsken

• AirTag med knapcellebatteri CR2032 installeret

• Dokumentation

AirTag og miljøet

Apple vurderer den skadelige påvirkning af miljøet ud fra produkternes samlede livscyklus.

For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er AirTag de­signet med følgende egenskaber:

• 100 % genanvendt tin i hovedbundkortets lodning

• Uden kviksølv

• Uden bromerede flammehæmmere

• PVC-fri

• Uden beryllium

Apple og miljøet

Læs mere om Apples arbejde med at mindske produkters og processers påvirkning af miljøet. Eller læs vores miljørapporter om produkter, hvis du vil have flere oplys­ninger om de enkelte Apple-produkters indvirkning på miljøet.

1. Præcis søgning er kompatibel med iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.

2. Test udført af Apple i marts 2021 med testmodeller af AirTag-enheder og -software i kombination med iPhone 11-, iPhone 11 Pro-, iPhone 11 Pro Max-, iPhone 12 mini-, iPhone 12-, iPhone 12 Pro- og iPhone 12 Pro Max-enheder med testversioner af software. Batteritid baseret på hverdagsbrug med fire tilfælde af afspilning af lyd og et tilfælde af Præcis søgning om dagen. Batteritiden varierer afhængigt af brug, miljøforhold, producenten af et eventuelt erstatningsbatteri og mange andre faktorer. De faktiske resultater vil variere.

3. AirTag er stænk-, vand- og støv­afvisende. Den er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og er IP67-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. 1 meters dybde i op til 30 minutter). Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Se i dokumentationen om sikkerhed og håndtering, hvordan du rengør og tørrer AirTag.