Om advarsler udsendt af myndighederne og advarsler i forbindelse med nødsituationer på Apple Watch

Læs mere om, hvordan du slår advarsler i forbindelse med nødsituationer, advarsler udsendt af myndighederne og advarsler om offentlig sikkerhed til på dit Apple Watch.

Du kan få advarsler i forbindelse med nødsituationer, advarsler udsendt af myndighederne og advarsler om offentlig sikkerhed på dit Apple Watch. Her er, hvad du kan få vist i tilfælde af en nødsituation:

• Advarsler udsendt af myndighederne i dit land eller område

• Advarsler, der involverer overhængende trusler mod sikkerheden eller livet.

• Advarsler om ekstreme vejrforhold.

• AMBER-advarsler om savnede personer (America's Missing: Broadcast Emergency Response)*

• Advarsler om offentlig sikkerhed*

* AMBER-advarsler og advarsler om offentlig sikkerhed er ikke tilgængelige i alle lande og områder.

Slå Advarsler udsendt af myndighederne til eller fra

Advarsler udsendt af myndighederne er som standard slået til på din enhed.1 Når du modtager en advarsel udsendt af myndighederne, afspilles en særlig lyd, der lyder som en alarm. Følg disse trin for at slå advarslerne til eller fra:

1. Gå til Indstillinger > Notifikation på din iPhone.

2. Rul helt ned i bunden af skærmen.

3. Slå advarselstypen til eller fra under Advarsler udsendt af myndighederne.2 Når du slår en advarsel til på din iPhone, slås den også til på dit Apple Watch.

1. Advarsler udsendt af myndighederne er understøttet, hvis du bruger et sim-kort fra en understøttet mobiloperatør. Dit Apple Watch kan modtage disse advarsler, hvis din iPhone kan modtage dem og er i nærheden, eller hvis dit Apple Watch er tilsluttet et Wi-Fi-netværk. Med et mobilabonnement hos en understøttet mobiloperatør kan dit Apple Watch Series 3 (GPS + cellular) eller nyere modtage disse advarsler, også når din iPhone ikke er i nærheden. Kontakt din mobiloperatør, hvis du ønsker flere oplysninger.

2. I nogle lande eller områder kan du muligvis ikke slå advarsler udsendt af myndighederne fra.

Vælg at modtage testadvarsler om nødsituationer i USA på dit Apple Watch

Når din iPhone er tilsluttet en operatør i USA – med et amerikansk sim-kort eller ved roaming i USA – kan du aktivere testadvarsler om nødsituationer. Disse vises også på dit Apple Watch. Dit Apple Watch med mobilabonnement kan også modtage disse advarsler, når du ikke er i nærheden af din iPhone.

Dette er som standard slået fra. Når du modtager denne type advarsel, lyder der en alarmlyd, og du får at vide, at der er tale om en test.

Testadvarsler fra regeringen er tilgængelige via amerikanske operatører, herunder Puerto Rico. Din lokale regering er ansvarlig for indholdet og hyppigheden af testadvarsler. Du kan når som helst slå denne funktion fra ved at udføre følgende trin. Kontakt din mobiloperatør, hvis du ønsker flere oplysninger.

Sådan slår du Advarselstest til på dit Apple Watch

1. Sørg for, at den nyeste version af iOS er installeret på din iPhone. Enheden skal have iOS 15.6 eller nyere til disse trin.

2. Hvis du har en iPhone, skal du gå til Indstillinger > Notifikationer.

3. Slå Advarselstest til. Dette slår også Advarselstest til på dit Apple Watch.

Slå Advarselstest til for et Apple Watch, som du indstiller for et familiemedlem

Når du har indstillet et Apple Watch for et familiemedlem ved hjælp af Indstil familie, kan du anvende din iPhone til at slå Advarselstest til på vedkommendes ur:

1. Sørg for, at dette Apple Watch har den nyeste version af watchOS. Enheden skal have watchOS 8.4 eller nyere til disse trin.

2. På den iPhone, du anvendte til at indstille dette Apple Watch, skal du hente profilen for Advarselstest:

3. Tryk på Tillad. Hvis du bliver bedt om at vælge den enhed, du vil installere profilen på, skal du vælge Apple Watch.

4. Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på Profil hentet.

5. Tryk på Installer. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte installeringen af profilen.

6. Når profilen er installeret, skal du gå til Indstillinger > Notifikationer på Apple Watch.

7. Slå Advarselstest til.

Slå Advarselstest fra ved at gøre et af følgende:

• Åbn Indstillinger > Notifikationer for at slå Advarselstest fra.

• Gå til Indstillinger > Generelt > Enhedsstyring, og fjern profilen.