Tillad, at USB og andet tilbehør kan sluttes til din iPhone, iPad eller iPod touch

Du skal muligvis låse din adgangskodebeskyttede iPhone, iPad eller iPod touch op for at slutte den til en Mac, en pc eller andet tilbehør.

Lås enheden op

Du skal muligvis låse din iPhone, iPad eller iPod touch op, for at den kan genkende og oprette forbindelse til noget tilbehør:

• USB-tilbehør

• Thunderbolt-tilbehør

• Smart Connector-tilbehør (f.eks. Smart Keyboard) til iPad

• Mac- eller pc-computere

Når du har låst enheden op, forbliver tilbehøret tilsluttet, selvom enheden låses igen.

Hvis du ikke først låser din adgangskodebeskyttede enhed op – eller du ikke har låst den op og sluttet den til et tilbehør inden for den seneste time – kommunikerer enheden ikke med tilbehøret eller computeren, og i nogle tilfælde oplades den muligvis ikke. Du kan også få vist en meddelelse, der beder dig om at låse enheden op for at kunne bruge tilbehøret.

Hvis tilbehøret stadig ikke genkendes, efter du har låst enheden op, skal du koble enheden fra tilbehøret. Lås derefter enheden op, og tilslut tilbehøret igen.

Selvom du ikke låser din iPhone, iPad eller iPod touch op, oplades enheden stadig som normalt, når den er sluttet til en USB-strømforsyning.

Tillad adgang til USB, Thunderbolt og andet tilbehør

Du kan tillade, at din iPhone, iPad eller iPod touch altid har adgang til tilbehør. Hvis du f.eks. bruger et USB-hjælpemiddel til at indtaste din adgangskode på din låste iPhone, slår mange hjælpemidler automatisk indstillingen til at tillade USB-enheder, første gang de tilsluttes.

Hvis du ikke tilslutter tilbehør regelmæssigt, skal du muligvis slå denne indstilling til manuelt.

Gå til Face ID & kode eller Touch ID & kode, og slå tilbehør til under Tillad adgang fra låst skærm.

I Face ID & kode-indstillinger på iPhone er indstillingen Tillad adgang fra låst skærm slået fra som standard for tilbehør

Når indstillingen Tilbehør er slået fra, skal du muligvis låse enheden op for at tilslutte tilbehør.

Administratorer kan styre indstillingen for tilbehør på enheder under tilsyn via Apple Configurator eller MDM (Mobile Device Management).

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.