Brug det flydende tastatur på iPad

Med iPadOS kan du bruge det flydende tastatur på din iPad til at gøre tastaturet mindre, så det er lettere at skrive med én hånd. Derefter kan du ændre tastaturet til fuld størrelse igen.

Sådan gør du dit iPad-tastatur mindre

1. Åbn en app, der bruger iPadOS-tastaturet – f.eks. Noter eller Beskeder.

2. Knib tastaturet sammen med to fingre for at gøre det mindre.

3. Tryk på den grå linje Der er ikke angivet et alternativ til billede, og hold den nede for at flytte tastaturet på din skærm.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Hvis du vil bruge QuickPath til at skrive med en enkelt hånd, skal du bare flytte din finger fra bogstav til bogstav for at skrive de ønskede ord.

Sådan udvider du dit iPad-tastatur til fuld størrelse

1. Placer to fingre på det flydende tastatur.

2. Spred fingrene for at forstørre tastaturet og ændre det til fuld størrelse.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Gør endnu mere med din iPad

Vil du opdele og flytte tastaturet på din iPad? Find ud af hvordan.