Brug delt skærm i Safari på din iPad

Du kan bruge Split View i Safari til at få vist to websteder på samme tid, side om side.

Sådan får du vist to Safari-vinduer på din iPad

iPad-skærm med visning af en delt skærm.
  1. Åbn Safari.

2. Gør et af følgende:

• Åbn et link i Split View: Tryk og hold på linket, og træk det til højre eller venstre kant af skærmen.

• Åbn en tom side i Split View: Tryk på faneknappenNo alt supplied for Image på værktøjslinjen, og hold den nede. Tryk på Nyt vindue i den menu, der vises.

Sådan bruger du menuen Multitasking

Du kan også åbne et nyt Safari-vindue i Split View med knappen Multitasking:

1. Åbn Safari.

2. Tryk på knappen MultitaskingNo alt supplied for Image øverst på skærmen.

3. Tryk på knappen Split ViewNo alt supplied for Image.

4. Tryk på Safari-symbolet i Dock eller på hjemmeskærmen.

Læs mere om brug af multitasking på iPad.

Åbn et link i Split View fra en anden app

I nogle apps kan du åbne et link i Safari i Split View i stedet for at åbne linket i appen. For at gøre dette skal du trykke og holde på linket og derefter trække det til højre eller venstre kant af skærmen.

Luk Split View

Hvis du vil lukke Split View, skal du trykke på knappen MultitaskingNo alt supplied for Image i det Safari-vindue, du vil beholde, og derefter trykke på knappen for fuld skærmNo alt supplied for Image. Eller du kan trække skillelinjen for apps til højre eller venstre over det Safari-vindue, som du vil lukke.

Du kan også kombinere dine Safari-vinduer i ét: Tryk på faneknappenNo alt supplied for Image på værktøjslinjen, og hold den nede, og tryk derefter på Kombiner alle vinduer.