Sådan opretter du et telefonmøde fra din iPhone

Hvis din mobiloperatør understøtter det, kan du oprette et telefonmøde på din iPhone med op til fem personer.

Antallet af deltagere i et telefonmøde – samt muligheden for at tilføje, kombinere eller afbryde forbindelse til de enkelte personer i mødet – afhænger af din mobiloperatør. Kontakt din mobiloperatør for at få flere oplysninger om indstillinger for telefonmøder.

Sådan starter du et telefonmøde

1. Ring til den første person, og vent på, at opkaldet får forbindelse.

2. Tryk på Tilføj.

Knappen Tilføj i nederste venstre hjørne af iPhone-opkaldsskærmen.
  3. Vælg den anden person, og vent på, at opkaldet får forbindelse.

4. Tryk på Komb. opkald.

Knappen Komb. opkald i nederste venstre hjørne af iPhone-skærmen.
  5. De to opkald kombineres til et telefonmøde. Hvis du vil tilføje flere personer, skal du gentage trin 2-4. Hvis du ikke får vist muligheden for at tilføje endnu et opkald, har du muligvis nået din mobiloperatørs grænse for deltagere.

Det er kun den person, der har startet telefonmødet, som kan se navnene på alle deltagere. Men hvis en deltager tilføjer en anden person, kan deltageren se navnet på den person, vedkommende har tilføjet, og navnet på den person, der har startet telefonmødet.

Hvis du ikke kan se indstillingen Kombiner opkald, understøtter din mobiloperatør det måske ikke. Kontakt din mobiloperatør for at få flere oplysninger om telefonmøder.

Udover at oprette et telefonmøde på din iPhone kan du bruge FaceTime-gruppe til at tale med flere personer på én gang.

Sådan tilføjer du et indgående opkald

Hvis du er i et telefonmøde, og en person ringer til dig, kan du her se, hvordan du tilføjer personen:

1. Tryk på Udsæt og svar.

2. Vent, indtil opkaldet er tilsluttet, og tryk derefter på Komb. opkald.

Hvis du ikke kan se indstillingen til at kombinere opkald, understøtter det aktuelle opkald eller din mobiloperatør det måske ikke.

Sådan fjerner du en person

1. Under et telefonmøde skal du trykke på knappen Infoknappen Info.

Knappen Info i øverste højre hjørne af iPhone-skærmen.
  2. Tryk på Slut ud for den person, du vil fjerne.

Knappen Slut ud for ​​personens navn på iPhone-skærmen.

Hvis du ikke kan se indstillingen til at fjerne en person, understøtter det aktuelle opkald eller din mobiloperatør det måske ikke.