Hvis du har problemer med Beskeder eller FaceTime, efter at du har konfigureret din nye iPhone

iMessage og FaceTime gennemfører muligvis ikke aktiveringen på iPhone 14 og iPhone 14 Pro. Opdater til den nyeste version af iOS for at løse problemet.

Når du har konfigureret din iPhone, kan du opleve et eller flere af følgende problemer:

• Du kan ikke modtage opkald på iMessages eller FaceTime.

• Du vil se en grøn beskedboble i stedet for en blå, når du sender en besked til en anden Apple-enhed.

• Dine eksisterende beskedtråde vises ikke.

• Samtaler i Beskeder vises som to separate tråde i stedet for én.

• Modtagere ser dine beskeder komme fra den forkerte konto, for eksempel fra din e-mailadresse, hvis du valgte dit telefonnummer.

Opdater din iPhone 14 eller iPhone 14 Pro-model

For at løse dette skal du opdatere til den nyeste version af iOS.

Hvis du stadig har problemer med Beskeder eller FaceTime

1. Tryk på Mobil i appen Indstillinger. Sørg for, at din mobillinje er slået til. Hvis du bruger flere SIM-kort, skal du sørge for, at det telefonnummer, du vil bruge, er valgt og slået til.

2. Tryk på Beskeder i appen Indstillinger. Tryk derefter på Send og modtag.

3. Tryk på det telefonnummer, du vil bruge til Beskeder.

4. Gå tilbage til appen Indstillinger, og tryk på FaceTime.

5. Tryk på det telefonnummer, du vil bruge til FaceTime.