Om Apple Thunderbolt 3 (USB-C) til Thunderbolt 2-mellemstikket

Slut en Mac, der har en Thunderbolt 3-port, til en enhed, der bruger et Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel.

Thunderbolt 3 til USB-C-mellemstik

Thunderbolt 3 (USB-C) til Thunderbolt 2-mellemstikketThunderbolt 3 (USB-C) til Thunderbolt 2-mellemstikket slutter en Mac, der har en Thunderbolt 3-port

Dette mellemstik er ikke kompatibelt med USB-C-porte, der ikke understøtter Thunderbolt 3, som f.eks. USB-C-samlingspunkter eller USB-C-porten på MacBook-modeller fra 2015 eller nyere.

Video

ThunderboltThunderbolt eller Thunderbolt 2Thunderbolt 2

No alt supplied for Image

Brug dette mellemstiks Thunderbolt-port til at slutte din Mac til en skærm, der bruger et Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel. Du kan f.eks. bruge dette mellemstik til at slutte din Mac til en Apple Thunderbolt Display eller LG Thunderbolt 2-skærm.

Dette mellemstik er ikke kompatibelt med skærme, der bruger DisplayPort eller Mini DisplayPort, som f.eks. Apple LED Cinema Display. Thunderbolt og Thunderbolt 2 er ikke det samme som Mini DisplayPortMini DisplayPort, selvom portene har samme form.

Dataoverførsel

ThunderboltThunderbolt eller Thunderbolt 2Thunderbolt 2

No alt supplied for Image

Du kan også bruge dette mellemstiks Thunderbolt-port til at slutte til en ekstern harddisk, dock, Mac eller anden enhed, der bruger et Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel til dataoverførsel. Dette mellemstik understøtter dataoverførselshastigheder på op til 10 Gbps med Thunderbolt-enheder og op til 20 Gbps med Thunderbolt 2-enheder.

Dette mellemstik har en tovejsforbindelse, hvilket betyder, at du kan bruge det til at forbinde Thunderbolt 3-enheder til en Mac med en Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-port. I dette tilfælde skal din Mac have macOS Sierra eller nyere, og enheden, der bruger Thunderbolt 3, skal have sin egen strømforsyning.

Læs mere

• Dette mellemstik får ikke strøm via Thunderbolt, så du kan ikke oplade din Mac ved at slutte mellemstikket til en ekstern Thunderbolt-skærm eller en anden enhed, der leverer strøm via Thunderbolt.

• Andre mellemstik til Thunderbolt 3 og USB-C