Om watchOS 4-opdateringer

watchOS 4 kommer med flere funktioner til intelligens og fitness til Apple Watch, herunder en ny Siri-urskive, personligt tilpasset aktivitetscoaching, nye målinger i appen Puls og forbedringer af musikoplevelsen.

watchOS 4.3.2

Denne opdatering indeholder forbedringer og fejlrettelser.

Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i softwareopdateringer fra Apple på følgende websted: https://support.apple.com/HT201222

watchOS 4.3.1

watchOS 4.3.1 løser et problem, der for nogle brugere fik Apple Watch til nogle gange at blive ved Apple-logoet under start.

Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i softwareopdateringer fra Apple på følgende websted: https://support.apple.com/HT201222

watchOS 4.3

Denne opdatering indeholder nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser.

• Styr lydstyrken og afspilning på HomePod fra dit Apple Watch

• Gør det igen muligt at styre musik på iPhone

• Brug hvilken som helst retning til opladning, når Vækkeur er slået til

• Siri-urskiven viser nu status for lukning af aktivitetscirkler, og når nye sange føjes til Apple Music-miks

• Løser et problem, hvor aktivitetspræstationer blev fejlagtigt tildelt for nogle brugere

• Løser et problem, hvor Siri-musikkommandoer ikke fungerede for nogle lydenheder

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande, regioner eller områder. Du kan finde flere oplysninger på: https://www.apple.com/dk/watchos/feature-availability/

Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering på følgende websted: https://support.apple.com/HT201222

watchOS 4.2.3

watchOS 4.2.3 løser et problem, hvor brug af bestemte tegnsekvenser kan forårsage nedbrud af apps.

Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i softwareopdateringer fra Apple på følgende websted: https://support.apple.com/HT201222

watchOS 4.2.2

Denne opdatering indeholder forbedringer og fejlrettelser.

Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i softwareopdateringer fra Apple på følgende websted: https://support.apple.com/HT201222

watchOS 4.2

Denne opdatering indeholder nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser

• Send, anmod om og modtag penge fra venner og familie med Apple Pay Cash i Beskeder eller ved at spørge Siri (kun USA)

• Tilføjer understøttelse af HomeKit-sprinklere og -vandhaner i Hjem

• Tilføjer understøttelse af en ny træningsform til tredjepartsapps, der registrerer distance, gennemsnitshastighed, antal løbeture og fald i stigning for nedkørsel ved skisport med Apple Watch Series 3

• Løser et problem, hvor Apple Watch nogle gange genstarter, når du spørger Siri om vejret

• Løser et problem, hvor rulning blev deaktiveret i Puls for nogle brugere

• Løser et problem, der forhindrede samtidige timere eller alarmer i at blive afvist enkeltvist

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande, regioner eller områder. Du kan finde flere oplysninger på: https://www.apple.com/dk/watchos/feature-availability/

Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering på følgende websted: https://support.apple.com/HT201222

watchOS 4.1

Nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser omfatter:

• Stream musik på Apple Watch Series 3 med Apple Music eller iCloud-musikbiblioteket

• Lyt til liveradio på Beats 1, tilpassede stationer og stationer, der er udvalgt af eksperter, med den nye app Radio på Apple Watch Series 3

• Brug Siri til at finde, opdage og afspille sange, playlister eller album

• Synkroniser fitnessdata med GymKit-aktiverede løbebånd, ellipsetrænere, trappemaskiner og motionscykler for at få mere nøjagtige målinger af distance, tempo og energiforbrænding

• Mulighed for at afbryde forbindelsen til et Wi-Fi-netværk i Kontrolcenter for Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular)

• Løser et problem med Apple Watch Series 1 og nyere, hvor meddelelser om puls blev leveret, når funktionen ikke var aktiveret

• Løser et problem, hvor nogle brugere ikke modtog påmindelser om at stå op

• Løser et problem, hvor indikatoren for den aktuelle ståtime ikke blev vist for nogle brugere

• Løser et problem, der forårsagede, at der ikke blev leveret haptisk feedback for lydløse alarmer

• Løser et problem, der forhindrede Apple Watch (1. generation) i at oplade for nogle brugere

• Løser et problem, hvor komplikationen solopgang/solnedgang nogle gange ikke blev vist

• Gendanner mandarin som standarddikteringssprog for Kina, fastlandet

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande, regioner eller områder. Du kan finde flere oplysninger på: https://www.apple.com/dk/watchos/feature-availability/

Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering på følgende websted: https://support.apple.com/HT201222

watchOS 4.0.1

watchOS 4.0.1 løser problemer, der fik Apple Watch til at tilslutte sig ikke-godkendte Wi-Fi-netværk (med tilmelding), f.eks. dem, der ofte findes i offentlige rum som caféer og hoteller, og som leder brugeren til en webside, før der gives adgang til netværket.

Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i softwareopdateringer fra Apple på følgende websted: https://support.apple.com/HT201222

watchOS 4

Urskiver

• Nyt Siri-ansigt, der på intelligent vis opdaterer oplysninger baseret på tidspunkt på dagen, lokalitet og daglige rutiner

• Nye animerede Toy Story-ansigter med Woody, Buzz Lightyear, Jessie med flere

• Nyt Kalejdoskop-ansigt, der forvandler statiske billeder til symmetriske, sammenflettede mønstre

• Nye komplikationer til Siri, News, Puls, Afspiller nu og Beskeder

Aktivitet

• Intelligente og personligt tilpassede meddelelser, der hjælper dig med at lukke dine aktivitetscirkler hver dag

• Månedlige udfordringer baseret på aktivitetsniveauer for den foregående måned

• Nye animationer i fuld skærm til fejring af vigtige milepæle, herunder ved opnåelse af en præstation og lukning af dine cirkler

• Svar på meddelelser om aktivitetsdeling omfatter nu træningsmålinger

Træning

• Nydesignet app til hurtig start og nyttig grafik til træningsformer

• Ny HIIT-træningssession (High Intensity Interval Training) med tilpassede bevægelses- og pulsalgoritmer til mere præcis kaloriemåling

• Understøttelse af flere træningsformer i én træningssession

• Autoserier til Bassinsvømning med distance for hver type svømmetag og tempo for hver serie, der justeres automatisk for hviletid

• Mulighed for automatisk at starte en synkroniseret musikplayliste, når du starter en træningssession på Apple Watch Series 1 og nyere

• Adgang til betjeningspanelet for musik direkte i appen Træning under en træningssession

• Mulighed for, at Forstyr ikke slås til automatisk under træningssessioner

Puls

• Ny visuel graf, der viser puls for hele dagen

• Nye pulsmålinger og visuelle grafer for hvilepuls (Apple Watch Series 1 og nyere), gang i gennemsnit, gennemsnit og højdepunkt for træningssession, restitutionstid samt sessioner i appen Vejrtrækning

• Mulighed for at få besked, hvis ens puls stiger til over en bestemt tærskel, mens man så ud til at være inaktiv i en periode på 10 minutter (Apple Watch Series 1 og nyere)

• Aktuelle og historiske oplysninger om pulsdata i appen Sundhed på iPhone, herunder nye datatyper for pulsvariation (HRV) og maksimalt iltoptag

Music

• Nydesignet app til nem rulning gennem albumbilleder

• Mulighed for at synkronisere flere playlister til lokal afspilning med Bluetooth-hovedtelefoner

• Synkroniser automatisk udvalgte playlister fra Apple Music, herunder Heavy Rotation, My New Music Mix og My Favorites Mix

Andre funktioner og forbedringer

• Appen News med oversigter over populære artikler og mulighed for at gemme en artikel for at læse den senere på iPhone

• Lommelygte og sikkerhedslys i Kontrolcenter

• Lodret rulning gennem senest brugte apps i Dock

• Appens hjemmeskærm er tilgængelig i en alfabetisk listeoversigt

• Oprettelses- og skubbebevægelser for mails

• Tastatur i appen Telefon

• Viste konflikter i kalenderinvitationer

• Understøttelse af Skrible til tysk

• Timere, der ringer om under et minut eller gentagne gange

• Foreslåede og seneste lokaliteter i Kort

• Kontakter og lokaliteter i smarte svar

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande, regioner og områder. Du kan finde flere oplysninger her:

https://www.apple.com/watchos/feature-availability/

https://www.apple.com/dk/watchos/

Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i softwareopdateringer fra Apple på følgende websted: https://support.apple.com/HT201222